- 23 Mart 2016
- 31.169
- 92.524
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.041
Aynen ramazandan sonra uyku duzenı henüz kurulamadı doğrudurBen bugün eksi bekliyordum olmadi. Bu günlerde regl olmam gerekiyordu oda olmadi. Dün iki defa kardio yaptım birini geç yapmıştım onun etkisi varmi bilmiyorum. Bugün kardiolari erken yapacağım diğerlerini akşam yapacagim. Bide uyku duzenimi kuramadım sabah 5 de ancak uyuyabiliyorum. Onunda etkisi oluyordur. Sporu ayarlarım bugün yarın sabah eksi olmazsa biseyler yapacağız artık
Gözden ırak gönülden ırak misali göz görünce dayanmak çok zor bilirim.cok iyiymiş hergun ne pisiricem derdi yok
Kendi yemeğini de ona gore hazırlayabilirsin ve evecsagliksiz şeylerin girmesi cok güzel birsey
bende pandemi döneminde esnek calisma sanatından dolayı ramazanın çoğunu evde geçirdim zaten babam her yemeği yemeyen biri yemek dusun yemek yap sahura kardeşlerim ayri bisey istiyor bi dolabın icinde abur cunurlr var falan olmasa yemiysem yani mesela benim hassas noktam taze ekmek bi parca aldim mi arkası geliyor yani birsey evde olmasa ne ona para verip alirim nede yerim ama evde olunca o şekilde olmuyor mesela kendi evim olsa öncelikle paketli gıdaları hayatımdan cikaririm
Ayyyy eşin açısından çok şanslısın canım benim eşim bir yediğini bir dahaa yemez makarna vs yemez habire fırında et yemeği olacak corbası vs hep farklı olacakBen de 2 sene öncesine kadar aile yanındaydım senin yaşadıklarını birebir yaşadım. Kendi evine çıkınca mesela diyete zararlı şeyleri eve almıyorsun olup bitiyor zaten hayat da pahalı artık ev ekonomisi yapmış oluyorsun bir yerde.Mesela markete çıktığımda eskiden abur cubur cips çikolata kola mutlaka alırken artık meyve sebze süt ürünleri tavuk vs alıyorum. Buzdolabını açtığımda da yiyebileceğim zararlı şeyler bulunmuyor.
Eşim de sağolsun hiç yemek lüksü yoktur inanır mısın 10 gündür neredeyse her gece aynı yemeği istedi ve yedi.Tavukları soğan ve biberle kavurup içine doğranmış domates sarımsak atıyorum. Salça, su ve baharat ekleyip suyunu çekene kadar pişiriyorum. Önüne koyuyorum salçalı baharatlı sebzeli tavuk gibi birşey oluyor. Ay adam her gece aynı yemeği yiyor. Bugün sabah uyandım diyor tavuğu çıkardım aşkım akşam yine yemeğimi yapar mısın. Kendimi kedi besleyen sahip gibi hissediyorum hep aynı hep aynı.
Ama tabi işime geliyor hem de çok. En azından yediği içtiği belli kendimi ona göre rahatça ayarlıyorum
Senin işinde zormus canimAyyyy eşin açısından çok şanslısın canım benim eşim bir yediğini bir dahaa yemez makarna vs yemez habire fırında et yemeği olacak corbası vs hep farklı olacak
Is yerinde bi dönem büyük çaplı sıkıntılar yaşadım normalde abur cubur olmazda hic kalkıp alayım diyecek bi yapım yok yoksa yemem yaniGözden ırak gönülden ırak misali göz görünce dayanmak çok zor bilirim.Bu aşkta da böyle yemekte de ahaha. Allah sabır versin canım inşallah iradeni güçlendirir altından kalkarsın
Zor valla çok huyludur yemktende anlar kolay kolay beğenmez ona ayrı cocuğuma ayrı kendime ayrı yapıyorumSenin işinde zormus canim
Ay ben çatlarım öyleAyyyy eşin açısından çok şanslısın canım benim eşim bir yediğini bir dahaa yemez makarna vs yemez habire fırında et yemeği olacak corbası vs hep farklı olacak
Bence iyi kaptanımKızlar Challenge günleri böyle iyi midir ??
yarınnnn hep birlikte zıpplıyoruzzzz
Pazartesi walk Challenge
Sali boşş
Carsamba zıp zıp Challenge
Persembe boş
Cuma walk challenge
Cumartesi boş
Pazar zıp zıp challenge
Maalesef babamda öyle ve kendisi bile ne istediğini bilmiyorZor valla çok huyludur yemktende anlar kolay kolay beğenmez ona ayrı cocuğuma ayrı kendime ayrı yapıyorum
Ben sebzeci
Eşim etçi
Oğlum hamurcu
Beni de gece yemekleri (yiyip yiyip uyumalar) ve abur cubur bitirdi. Ne güzel kilo vermiştim inceciktim ya ah salak kafam.Is yerinde bi dönem büyük çaplı sıkıntılar yaşadım normalde abur cubur olmazda hic kalkıp alayım diyecek bi yapım yok yoksa yemem yani
Ama o dönem isten çıkar çıkmaz yolda gordugum ilk markette cips olur büsküvi kek me bulursam alır normalde cocuk olur bi hamile görür cani çeker diye yolda birsey yemeyen ben yoldan eve yiye yiye gelmeye başladım sigara gibi bisey olmuştu bende 6 ay çinde 20 kilo aldim
48 mi cok iyiymiş ya ben o kiloyu herhalde en son çocukluğumda görmüşümdür ve yıllardır gordugum en küçük rakam 68Beni de gece yemekleri (yiyip yiyip uyumalar) ve abur cubur bitirdi. Ne güzel kilo vermiştim inceciktim ya ah salak kafam.49'ları görmüşken tekrar 65lere çıkıverdim. Bu kez kilo verdikten sonra 55in üstüne çıkmamaya çalışacağım çıktığım an az yiyerek tekrar düşeceğim
Nasıl istersenCanım aslında sindirim yavaşlamasın diye yapıyorum, akşam olanı yemediğim için benim ki tam kür de sayılmazsadece sabah yiyorum
Ben olcmustum canım ,özelden mi atayim, burdan mi?
Ben pazartesi sabah geldim takıma diye hatırlıyorum bu ikinci haftam olacak, tartilma günü nu mu baz alıyoruz illaki 1 kilo versem beni listeye alır misin kaptanim ♥♥
Onları kesmeyi başardıysa yine iyi bi adım atmış demektir belki seni gördükçe değiştirirBenim de ekmeğe karşı kesin yargılarım yok kepek ekmeği vs tüketilebilir ama işte şuan 4 günlük bir diyetteyim onda ekmek grubu yok farklı besinler var.Belki bir sonraki diyetimde ekmek olabilir.
Eşim ağır kilo veriyor çünkü ekmeği çok yiyor. Yani biz yesek bile 2-3 dilim yeriz herhalde maksimum o bildiğiniz 8-9 dilim yiyor.Belki kilosu çok diye doymuyor ama kilosu da çoook çok yavaş iniyor. Ben de çok müdahil olmuyorum motivasyonu bozulmasın diye. Abur cuburu şekerli gazlı içecekleri kesti o kadar. Bir de beyaz ekmeğini kepeğe çevirdi geri kalanları aynı besleniyor eskiden olduğu gibi.
Bence çok iyi olmuş kaptanımKızlar Challenge günleri böyle iyi midir ??
yarınnnn hep birlikte zıpplıyoruzzzz
Pazartesi walk Challenge
Sali boşş
Carsamba zıp zıp Challenge
Persembe boş
Cuma walk challenge
Cumartesi boş
Pazar zıp zıp challenge
48 49u gördüğümde 25 yaşında falandım canım daha gençtim bir de yaz dönemiydi sürekli deniz bisiklet deniz bisiklet yapıyordum. Sabah güne duble kahve ile başlayıp spor salonuna gidip 3 saat falan egzersiz yapıyordum oradan çıkıp denize gidiyordum yüzüyordum. Gece de bisikletle tur atmaya çıkıyordum. Yani günün her anında hareket halindeydim doğal olarak bir yerden sonra direnç noktam kırıldı ve kendimi bildim bileli en düşük kiloya eriştim. Ama tabi 169 boya 49 kilo çoook çook zayıftım yani karın kaslarım bile çok belli oluyordu o kadar azdı ki yağ oranım.48 mi cok iyiymiş ya ben o kiloyu herhalde en son çocukluğumda görmüşümdür ve yıllardır gordugum en küçük rakam 68
Bi ara 105 ten 80 ne kendi cabamla düşmüştüm ama yine aldim insanlarin söylemleri de çok rahatsız ediyor
Mesela erkekler bi kadının kilosuyla ilgili kolay kolay yorum yapmaz benim erkek arkadaşlarımdan bazilari bana tup mide ameliyati oberiyor oyle oluncada daha bi geriliyorum
48 49u gördüğümde 25 yaşında falandım canım daha gençtim bir de yaz dönemiydi sürekli deniz bisiklet deniz bisiklet yapıyordum. Sabah güne duble kahve ile başlayıp spor salonuna gidip 3 saat falan egzersiz yapıyordum oradan çıkıp denize gidiyordum yüzüyordum. Gece de bisikletle tur atmaya çıkıyordum. Yani günün her anında hareket halindeydim doğal olarak bir yerden sonra direnç noktam kırıldı ve kendimi bildim bileli en düşük kiloya eriştim. Ama tabi 169 boya 49 kilo çoook çook zayıftım yani karın kaslarım bile çok belli oluyordu o kadar azdı ki yağ oranım.
Sonra zaman içerisinde 55e geri çıktım uzun bir süre o kiloda kaldım en sonda geri patladım aldım kilo.
Hedefim artık 49 değil 30 yaşında 168 169 boya 49 kilo zaten yakışmaz kadın dediğin biraz etine dolgun duracak.53 54 civarında dururum diye düşünüyorum. Tabi spor salonları açılınca aktif spor yaparak sıkılaşmayı da sağlayacağım iyice.
Benim eşime göre de fazla kilom yok ama ben kendimi aynaya baktığımda beğenmiyorum ve önemli olan da bu.Merhaba tekrar.Hepiniz ne kadar azimlisiniz, helal olsun. İnsanların bakışı gerçekten çok rahatsız edici. Anneme göre o kadar kilom yok, ama kendime baktığımda mutlu hissetmiyorum genel olarak. En azından ilk etapta 63-64 olsam benden mutlusu olmaz herhalde. 20-25 kilo vermeyi geçtim... Bir diyetisyenle görüştüm. Babam da destek olacağını söyledi ama emin olamıyorum gitsem mi gitmesem mi... İnternette insanların çoğu öyle şeyler yazıyor ki moralim bozuldu... Sizce diyetisyen iyi bir yardımcı olabilir mi?
Çok aktif bi hayatin varmis ben oldum olası harekeT acısından cok tembelimdir biraz kilo verip reformere gitmek istiyorum oda fiyat olarak baya yüksek simdi gitsem de kilo olarak çok kısıtlayıcı olur benim icin cok verim alamam parayaysa yazik anca 90 nı falan gorursem48 49u gördüğümde 25 yaşında falandım canım daha gençtim bir de yaz dönemiydi sürekli deniz bisiklet deniz bisiklet yapıyordum. Sabah güne duble kahve ile başlayıp spor salonuna gidip 3 saat falan egzersiz yapıyordum oradan çıkıp denize gidiyordum yüzüyordum. Gece de bisikletle tur atmaya çıkıyordum. Yani günün her anında hareket halindeydim doğal olarak bir yerden sonra direnç noktam kırıldı ve kendimi bildim bileli en düşük kiloya eriştim. Ama tabi 169 boya 49 kilo çoook çook zayıftım yani karın kaslarım bile çok belli oluyordu o kadar azdı ki yağ oranım.
Sonra zaman içerisinde 55e geri çıktım uzun bir süre o kiloda kaldım en sonda geri patladım aldım kilo.
Hedefim artık 49 değil 30 yaşında 168 169 boya 49 kilo zaten yakışmaz kadın dediğin biraz etine dolgun duracak.53 54 civarında dururum diye düşünüyorum. Tabi spor salonları açılınca aktif spor yaparak sıkılaşmayı da sağlayacağım iyice.
Benim eşime göre de fazla kilom yok ama ben kendimi aynaya baktığımda beğenmiyorum ve önemli olan da bu.Sen kendini nasıl iyi hissediyorsan hangi kiloda mutlu oluyorsan o kiloda ol. Hayata 1 kere geliyoruz ve başkalarının fikirlerine göre yaşamamamız lazım en azından ben böyleyim.
Diyetisyene hiç gitmedim ben hep kendi yöntemlerimle verdim ama KK'nın ve diyet gruplarının bu konuda çok faydası oldu. Benim gibi mücadele eden insanların içinde olmak sorumluluk hissi veriyor daha rahat kilo verebiliyorum.İstersen önce burada deneyip yapamazsan diyetisyeni tercih edebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?