Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şimdi girdim kapıdan evim evim güzel evim

Ortalama kız boyun aşırı kısa değil ben 170 im ama benimki bi tık uzun sayılır
Ohh ne güzel senin boy ya beni dışarıdan gören asla demez sen 1.58 sin diye. Olduğumdan uzun görünüyorum niyeyse ama ölçü olarak o yani
Bende yapmak isterdim ama ilk günden çok şey etmeyeyim. Bir dahakine mutlaka katılırım size.
Tamam o zaman:)) zaten eminim grup olarak yapmak çok zevkli olacak. İlki bittikten sonra yeniden yapmak isteyecek herkes:)

Dün özelden mi vereceğiz ölçüleri soruma cevap aldıysan da göremedim ama paylaşan birkaç arkadaşı gördüğüm için burdan yazıyorum ama Cherry Mom kimi etiketleyecegimi bilmiyorum

26 Mayıs Salı:
Kilo:60.1(bu arada bugün 60.5 geldim dün gece atladigim 1200 ilin etkisi olabilir mi)
Göğüs 90
Kol 34
Bel 79
Göbek 97
Basen 104
Üst bacak 60
Alt bacak 33

Leyl-i-fer alıyor listeyi

Uyanınca 400 ml ılık limonlu su ve türk kahvesi içtim. Hemen arkasından yürüyüşe çıktım.Sütüm gelmiş o kaynarkende ip atlicam.Yeşil çay demledim birazdan onu içerim. Kahvaltımı da eşimle kızım uyaninca yaparım.
balpamuk if diyetinde 16 saatlik açlık diliminde sütlü kahve içebiliyor mu?

Bendede samsung un o uygulaması var ama bi süredir adımdaydı calismiyor

Günaydın herkese. ☀ Zıp zıp challenge ip atlamak sanırım. Ortalama ne kadar yapıyorsunuz? Ben de ona göre az yapmayayım.
Herkese göre değişiyor. Ben 2000 rahat fazlası zorlayınca biraz daha. Ama bazen insan üstü atlayıp 6 binler 7 binlerde gorduk. sen kendine göre atla

Herkese göre değişiyor. Ben 2000 rahat fazlası zorlayınca biraz daha. Ama bazen insan üstü atlayıp 6 binler 7 binlerde gorduk. sen kendine göre atla
Teşekkür ederim. İnsan üstü bir çaba gösterebilir miyim bilmiyorum ama ilk gün için elimden geleni yapacağım. Cezalar beni korkutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…