- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.261
Ohh ne güzel senin boyŞimdi girdim kapıdan evim evim güzel evim
Ortalama kız boyun aşırı kısa değilben 170 im ama benimki bi tık uzun sayılır
Tamam o zaman:)) zaten eminim grup olarak yapmak çok zevkli olacak. İlki bittikten sonra yeniden yapmak isteyecek herkes:)Bende yapmak isterdim ama ilk günden çok şey etmeyeyim.Bir dahakine mutlaka katılırım size.
Dün özelden mi vereceğiz ölçüleri soruma cevap aldıysan da göremedim ama paylaşan birkaç arkadaşı gördüğüm için burdan yazıyorum amaCherry Mom kimi etiketleyecegimi bilmiyorum
26 Mayıs Salı:
Kilo:60.1(bu arada bugün 60.5 geldim dün gece atladigim 1200 ilin etkisi olabilir mi)
Göğüs 90
Kol 34
Bel 79
Göbek 97
Basen 104
Üst bacak 60
Alt bacak 33
Paylaşmadan uyumuşum çok özür dilerim hemen yazıyorum22-29 Mayıs Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
Maariftakvimi
Ceylansnn
birsevgi
U Umudumvar07
K KuruPapatya
C Cagrihilal1
hanmeli
nrmyn
Tempus
Calypso95
balpamuk
B bluuee
S Suskunhanim
A ataninbitanesii
EceZ
0zlem
pacman
eymosumcum
Bendede samsung un o uygulaması var ama bi süredir adımdaydı calismiyorEki Görüntüle 2640343
Uyanınca 400 ml ılık limonlu su ve türk kahvesi içtim. Hemen arkasından yürüyüşe çıktım.Sütüm gelmiş o kaynarkende ip atlicam.Yeşil çay demledim birazdan onu içerim. Kahvaltımı da eşimle kızım uyaninca yaparım.
balpamuk if diyetinde 16 saatlik açlık diliminde sütlü kahve içebiliyor mu?
Herkese göre değişiyor. Ben 2000 rahat fazlası zorlayınca biraz daha. Ama bazen insan üstü atlayıp 6 binler 7 binlerde gorduk.Günaydın herkese. ☀ Zıp zıp challenge ip atlamak sanırım.Ortalama ne kadar yapıyorsunuz? Ben de ona göre az yapmayayım.
Adım saymayı duraklat diye bir yer onu belki kapatmışsındır cnm. Olmadi uygulamayı kaldırıp bastan yükle.Bendede samsung un o uygulaması var ama bi süredir adımdaydı calismiyor
Teşekkür ederim. İnsan üstü bir çaba gösterebilir miyim bilmiyorum ama ilk gün için elimden geleni yapacağım. Cezalar beni korkutuyorHerkese göre değişiyor. Ben 2000 rahat fazlası zorlayınca biraz daha. Ama bazen insan üstü atlayıp 6 binler 7 binlerde gorduk.sen kendine göre atla
Kaçamak olmadığı sürece ceza yokTeşekkür ederim. İnsan üstü bir çaba gösterebilir miyim bilmiyorum ama ilk gün için elimden geleni yapacağım. Cezalar beni korkutuyor
Rica ederimTeşekkür ederim
Hiçbirini riske atmamak en iyisi.Kaçamak olmadığı sürece ceza yoktabi spor yapmayınca gördüğün psikolojik cezayı saymazsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?