Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnanamıyorum ne çok görevi olan var. Tebrik ediyorum. Aklımda tutamam, sonra da bulamam diye hepsinin ekran görüntüsünü aldım, napalım... Yoksa tövbe aklımda kalmaz şimdilik.
Gruptakileri tanıdıkça ezberlersin belki yeni bir gaza getirme operasyonu da sen başlatırsın zamanla onu da sen takip edersin

Sağlam kadro Harikasınız kızlar.

Korona normalleşme sureci gibi listeler,sıkıysa takip etme

Veee sevgi bomba gibi dönerrr

Daha genceciksin, sen daha iyilerini yapacaksın eminim
İnşallah. Şimdi herkes uyuyor. O yüzden yapamadım. Hele bi kalksınlar, deneyeceğim.
Gruptakileri tanıdıkça ezberlersin belki yeni bir gaza getirme operasyonu da sen başlatırsın zamanla onu da sen takip edersin
Yaa çok güzel olur evet! Benim şimdi sınavlarım var. Ona rağmen buraya girmeye çalışıyorum. 17 temmuzda bitecek tamamen. Sonra yaparım inşallah. Hem o zamana kadar kilo da vermiş olurum belki.

Sayma sayma canım ben hiç yeni gibi hissetmiyorum kendimi sayenizde

Ohh valla maşallah bize bu hafta disiplinli gidersek en azından regl şişkinliği olmayanlar güzel eksi toplayacak
Ben de umutluyum bu haftadan, ah bir de listede olabilseydim

Eline sağlık canım valla öyle cok sey yapıyoruz ki takıma giren kendini kaybedecek bir kroki yapmamız lazım

Aynen canım 10 gibi uygundur

Veee sevgi bomba gibi dönerrr
Yaa
Evet daha bir şevkle yaparsın o zaman
Sayma sayma canım ben hiç yeni gibi hissetmiyorum kendimi sayenizde

Ben de umutluyum bu haftadan, ah bir de listede olabilseydim
Ne güzell böyle hissettiriyorsa takimm
Eline sağlık canım valla öyle cok sey yapıyoruz ki takıma giren kendini kaybedecek bir kroki yapmamız lazım
Hahaha bu yazdığımı ilk sayfaya bir yere kopyalamak lazım hahaha bazen biz bile unutuyoruz kim ne yapıyordu diye

Günaydın kızlar

Cherry Mom laptanım 69.5 geldim inşallah artış vs ödem vs olmaz cumaya kadar
Bugün plates yarın cardıo yapıcam ödem olmaz dimi dün 2 cardıo yaptım daha güzel kilo gitti öyle ben de ödem tutmadı spor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…