- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.301
Bide ben Menü listesini ayarlıyorum
Hadi inşallah, bu cuma güzel sonuçlarımız olur umarımOhh valla maşallah bizebu hafta disiplinli gidersek en azından regl şişkinliği olmayanlar güzel eksi toplayacak
Daha genceciksin, sen daha iyilerini yapacaksın eminimİki zıp.Şaka yapıyorum tabii ki. Elimden geleni yapacağım.
Gruptakileri tanıdıkça ezberlersinİnanamıyorum ne çok görevi olan var. Tebrik ediyorum.Aklımda tutamam, sonra da bulamam diye hepsinin ekran görüntüsünü aldım, napalım... Yoksa tövbe aklımda kalmaz şimdilik.
Sağlam kadroyeniler için bilgilendirme
Cherry Mom kaptanımız. Günlük menü ve sporları kontrol ediyor (hemen sayfanın üst kısmında, etiketler bölümünde kısa yoldan gidiş var o sayfaya) kaçamak yapanlara ceza yazıyor, haftalık sporlarin listesini tutuyor, cuma günü tartilma sonuçlarının listesini tutuyor. Başka ne yapıyordun kız ne çok şey yapiyosun
@pawlover haftalık hedefleri topluyor. Cuma tartısından sonraki 2-3 gün içinde sonraki cuma tartıda görmek istediğimiz hedef kiloyu ona söylüyoruz. O da tartı günü kimler hedefini tutturdu kimler tutturmadi onu açıklıyor.
Mehfam yarışma günlerinde sabahtan hatırlatma yapıyor. Bugün zıpzıp günü ya da bugün Walk günü diye
Leyl-i-fer aylık ölçülerimizi söylediğimiz kişi. Vücudumuzu ölçüp ona söylüyoruz, o da aylık olarak kim 1. Oldu onu açıklıyor. Buna daha yeni başladık. Bugün ölçü verebilirsiniz
Veee bendeniz. Yarışma sonuclarini acikliyorum. Yarışma günlerinde akşam 10 a kadar bana özelden atıyorsunuz kaç yaptığınızı. Ben de daha sonra burada açıklıyorum ilk 3 e girenleri ve dereceye giremeyenleri.
Ayrıca şekersiz 21 günün takibini yapacağım
Başka atladigim bir şey yoktur umarım
Korona normalleşme sureci gibi listeler,sıkıysa takip etmeGüünaaaayydıınnn
Harikasın valla sabah sabah enerjimi arttırdın çıkıp ben de yürücem şimdi
Hahah valla yavrum bizim grup ya tam dibe batıyor ya tam şaha kalkıyoryeni oluşumlar var şimdi gaza getirmek için
leylicim beden ölçülerini topluyor, sanırım ayda bir ölçülcez süresini tam bilmiyorum. En çok kim incelmiş diye
yeni gelen kizçelerpacman @0zlem @EceZ @terliklikedi (bilip bilmediğini unuttuğum için seni de etiketledim ) @eymosumcum
baska yeni var mıydı unuttum. Şimdiii zıplama ve yürüyüş yarışlarımız var ya, kaç yaptığımızı gün sonuna kadar söylemiyoruz. Gün sonunda en geç 10da herkes bana özelden atiyor kaç yaptığını. Ben de en geç 10 buçukta burada yarışma sonuclarini açıklıyorum:)) unutmayın bak@Ceylansnn ın alışması zor oldu her seferinde buraya yazıp tüm büyüyü bozuyordu hahahaha
ayriyeten bir de 21 gün şekersiz şeysi çıkardıkonun için katılan kizlarimmm sizden bir ricam var menülerinizi en geç 11e kadar yazın ki ben de gün değerlendirmesi yaparken tüm menüleri alintilayabileyim nasıl yapacağımı şuan tam anlatamıyorum akşam ilkini yaptığımda görürsünüz çok eglenecegiz coook
Veee sevgi bomba gibi dönerrryeniler için bilgilendirme
Cherry Mom kaptanımız. Günlük menü ve sporları kontrol ediyor (hemen sayfanın üst kısmında, etiketler bölümünde kısa yoldan gidiş var o sayfaya) kaçamak yapanlara ceza yazıyor, haftalık sporlarin listesini tutuyor, cuma günü tartilma sonuçlarının listesini tutuyor. Başka ne yapıyordun kız ne çok şey yapiyosun
@pawlover haftalık hedefleri topluyor. Cuma tartısından sonraki 2-3 gün içinde sonraki cuma tartıda görmek istediğimiz hedef kiloyu ona söylüyoruz. O da tartı günü kimler hedefini tutturdu kimler tutturmadi onu açıklıyor.
Mehfam yarışma günlerinde sabahtan hatırlatma yapıyor. Bugün zıpzıp günü ya da bugün Walk günü diye
Leyl-i-fer aylık ölçülerimizi söylediğimiz kişi. Vücudumuzu ölçüp ona söylüyoruz, o da aylık olarak kim 1. Oldu onu açıklıyor. Buna daha yeni başladık. Bugün ölçü verebilirsiniz
Veee bendeniz. Yarışma sonuclarini acikliyorum. Yarışma günlerinde akşam 10 a kadar bana özelden atıyorsunuz kaç yaptığınızı. Ben de daha sonra burada açıklıyorum ilk 3 e girenleri ve dereceye giremeyenleri.
İnşallah.Daha genceciksin, sen daha iyilerini yapacaksın eminim
Yaa çok güzel olur evet! Benim şimdi sınavlarım var. Ona rağmen buraya girmeye çalışıyorum. 17 temmuzda bitecek tamamen. Sonra yaparım inşallah. Hem o zamana kadar kilo da vermiş olurum belki.Gruptakileri tanıdıkça ezberlersinbelki yeni bir gaza getirme operasyonu da sen başlatırsın zamanla onu da sen takip edersin
Sayma sayma canım ben hiç yeni gibi hissetmiyorum kendimi sayenizdeSaymamisim demek ki bakramazan ayına özel 12 demiştik ama şimdi herkes o saate kadar oturmayacagi için eski sisteme döndük. 10 da atiyorsunuz, en geç 10 bucuga doğru açıklıyorum Cherry Mom değil mi? Döndük bu sisteme?
Aaa evet bak onu nasıl unutttum
Ben de umutluyum bu haftadan, ah bir de listede olabilseydimOhh valla maşallah bizebu hafta disiplinli gidersek en azından regl şişkinliği olmayanlar güzel eksi toplayacak
Hayırlı sabahlar. Kol ölçümü de yazdım. Tm demi?Hayırlı sabahlarrrr 5.takımmm
Eline sağlık canım valla öyle cok sey yapıyoruz ki takıma giren kendini kaybedecek bir kroki yapmamız lazımyeniler için bilgilendirme
Aynen canım 10 gibi uygundurSaymamisim demek ki bakramazan ayına özel 12 demiştik ama şimdi herkes o saate kadar oturmayacagi için eski sisteme döndük. 10 da atiyorsunuz, en geç 10 bucuga doğru açıklıyorum Cherry Mom değil mi? Döndük bu sisteme?
Aaa evet bak onu nasıl unutttum
İnsallah emeklerimizin karşılığını alalımOhh valla maşallah bizebu hafta disiplinli gidersek en azından regl şişkinliği olmayanlar güzel eksi toplayacak
YaaVeee sevgi bomba gibi dönerrr
Evet daha bir şevkle yaparsın o zamanİnşallah.Şimdi herkes uyuyor. O yüzden yapamadım. Hele bi kalksınlar, deneyeceğim.
Yaa çok güzel olur evet! Benim şimdi sınavlarım var. Ona rağmen buraya girmeye çalışıyorum. 17 temmuzda bitecek tamamen. Sonra yaparım inşallah. Hem o zamana kadar kilo da vermiş olurum belki.
Ne güzellSayma sayma canım ben hiç yeni gibi hissetmiyorum kendimi sayenizde
Ben de umutluyum bu haftadan, ah bir de listede olabilseydim
Hahaha bu yazdığımı ilk sayfaya bir yere kopyalamak lazım hahaha bazen biz bile unutuyoruz kim ne yapıyordu diyeEline sağlık canım valla öyle cok sey yapıyoruz ki takıma giren kendini kaybedecek bir kroki yapmamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?