- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.281
Evet hem yarışlar çok eğlenceli oluyor tek başına yarışmadan zıplamak daha yorucu oluyorHiçbirini riske atmamak en iyisi.her şeyi yapayım da top benden çıksın.
Bakalım kaçta tıkanacağım? 2 (iki) mi, 3 (üç) müEvet hem yarışlar çok eğlenceli oluyor tek başına yarışmadan zıplamak daha yorucu oluyor
Nasıl canımBen ne kaçırdım acabaa
Ahha yanlış mesajı alıntılamışım yaaaNasıl canım
Beden ölçüleriniAhha yanlış mesajı alıntılamışım yaaaLeyli neyi listeliyor?
Beden ölçülerini
Harikasın valla sabah sabah enerjimi arttırdın çıkıp ben de yürücem şimdiEki Görüntüle 2640343
Uyanınca 400 ml ılık limonlu su ve türk kahvesi içtim. Hemen arkasından yürüyüşe çıktım.Sütüm gelmiş o kaynarkende ip atlicam.Yeşil çay demledim birazdan onu içerim. Kahvaltımı da eşimle kızım uyaninca yaparım.
@balpamuk if diyetinde 16 saatlik açlık diliminde sütlü kahve içebiliyor mu?
Hahah valla yavrum bizim grup ya tam dibe batıyor ya tam şaha kalkıyorGözümden kaçmışşTakıma yetişemiyorum maşallah
Kol 25Tm tm kızma kızma
Bel 62
Basen 86
Göğüs 83
Üst bacak 46
Alt bacak 30
Kilo 51
Boy 159
Artık bende yetişemiyorum. Nerden yakalarsam bakıp cevb veriyorumGözümden kaçmışşTakıma yetişemiyorum maşallah
iki üç derkenBakalım kaçta tıkanacağım? 2 (iki) mi, 3 (üç) mü
Beni yeniden saymiyon muGüünaaaayydıınnn
Harikasın valla sabah sabah enerjimi arttırdın çıkıp ben de yürücem şimdi
Hahah valla yavrum bizim grup ya tam dibe batıyor ya tam şaha kalkıyoryeni oluşumlar var şimdi gaza getirmek için
leylicim beden ölçülerini topluyor, sanırım ayda bir ölçülcez süresini tam bilmiyorum. En çok kim incelmiş diye
yeni gelen kizçelerpacman 0zlem EceZ Maariftakvimi (bilip bilmediğini unuttuğum için seni de etiketledim ) eymosumcum
baska yeni var mıydı unuttum. Şimdiii zıplama ve yürüyüş yarışlarımız var ya, kaç yaptığımızı gün sonuna kadar söylemiyoruz. Gün sonunda en geç 10da herkes bana özelden atiyor kaç yaptığını. Ben de en geç 10 buçukta burada yarışma sonuclarini açıklıyorum:)) unutmayın bakCeylansnn ın alışması zor oldu her seferinde buraya yazıp tüm büyüyü bozuyordu hahahaha
ayriyeten bir de 21 gün şekersiz şeysi çıkardıkonun için katılan kizlarimmm sizden bir ricam var menülerinizi en geç 11e kadar yazın ki ben de gün değerlendirmesi yaparken tüm menüleri alintilayabileyim nasıl yapacağımı şuan tam anlatamıyorum akşam ilkini yaptığımda görürsünüz çok eglenecegiz coook
Bide ben Menü listesini ayarlıyorumyeniler için bilgilendirme
Cherry Mom kaptanımız. Günlük menü ve sporları kontrol ediyor (hemen sayfanın üst kısmında, etiketler bölümünde kısa yoldan gidiş var o sayfaya) kaçamak yapanlara ceza yazıyor, haftalık sporlarin listesini tutuyor, cuma günü tartilma sonuçlarının listesini tutuyor. Başka ne yapıyordun kız ne çok şey yapiyosun
pawlover haftalık hedefleri topluyor. Cuma tartısından sonraki 2-3 gün içinde sonraki cuma tartıda görmek istediğimiz hedef kiloyu ona söylüyoruz. O da tartı günü kimler hedefini tutturdu kimler tutturmadi onu açıklıyor.
Mehfam yarışma günlerinde sabahtan hatırlatma yapıyor. Bugün zıpzıp günü ya da bugün Walk günü diye
Leyl-i-fer aylık ölçülerimizi söylediğimiz kişi. Vücudumuzu ölçüp ona söylüyoruz, o da aylık olarak kim 1. Oldu onu açıklıyor. Buna daha yeni başladık. Bugün ölçü verebilirsiniz
Veee bendeniz. Yarışma sonuclarini acikliyorum. Yarışma günlerinde akşam 10 a kadar bana özelden atıyorsunuz kaç yaptığınızı. Ben de daha sonra burada açıklıyorum ilk 3 e girenleri ve dereceye giremeyenleri.
Ayrıca şekersiz 21 günün takibini yapacağım
Başka atladigim bir şey yoktur umarım
Oy maşallah hepinizeyeniler için bilgilendirme
Cherry Mom kaptanımız. Günlük menü ve sporları kontrol ediyor (hemen sayfanın üst kısmında, etiketler bölümünde kısa yoldan gidiş var o sayfaya) kaçamak yapanlara ceza yazıyor, haftalık sporlarin listesini tutuyor, cuma günü tartilma sonuçlarının listesini tutuyor. Başka ne yapıyordun kız ne çok şey yapiyosun
pawlover haftalık hedefleri topluyor. Cuma tartısından sonraki 2-3 gün içinde sonraki cuma tartıda görmek istediğimiz hedef kiloyu ona söylüyoruz. O da tartı günü kimler hedefini tutturdu kimler tutturmadi onu açıklıyor.
Mehfam yarışma günlerinde sabahtan hatırlatma yapıyor. Bugün zıpzıp günü ya da bugün Walk günü diye
Leyl-i-fer aylık ölçülerimizi söylediğimiz kişi. Vücudumuzu ölçüp ona söylüyoruz, o da aylık olarak kim 1. Oldu onu açıklıyor. Buna daha yeni başladık. Bugün ölçü verebilirsiniz
Veee bendeniz. Yarışma sonuclarini acikliyorum. Yarışma günlerinde akşam 10 a kadar bana özelden atıyorsunuz kaç yaptığınızı. Ben de daha sonra burada açıklıyorum ilk 3 e girenleri ve dereceye giremeyenleri.
Saymamisim demek ki bakiki üç derkenbin mi, zıp mi
Beni yeniden saymiyon muben 12yi bekliyordum adım sayısı için ama 22.45'te paylaşırım inşallah
Zıp zıp saatini dediğinde iyi oldu, ben yine 12 ye doğru mesaj atardım
Aaa evet bak onu nasıl unutttumBide ben Menü listesini ayarlıyorum
yeniler için bilgilendirme
Eee görevimi tam yaparımMehfam bir de günlük menü bildirimi yapanların listesini tutuyor. Görmüşsünüzdür mutlaka. Üst üste menu bildirimi yapmayanlari koca koca carpilarla gözümüze sokuyor eğer o kişi bir de tartı da eksi geldiyse vay haline Cherry Mom sopayla kovalıyor
Ohh valla maşallah bizeEee görevimi tam yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?