Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Güünaaaayydıınnn
Harikasın valla sabah sabah enerjimi arttırdın çıkıp ben de yürücem şimdi
Gözümden kaçmışş Takıma yetişemiyorum maşallah
Hahah valla yavrum bizim grup ya tam dibe batıyor ya tam şaha kalkıyor yeni oluşumlar var şimdi gaza getirmek için
leylicim beden ölçülerini topluyor, sanırım ayda bir ölçülcez süresini tam bilmiyorum. En çok kim incelmiş diye

yeni gelen kizçeler pacman 0zlem EceZ Maariftakvimi (bilip bilmediğini unuttuğum için seni de etiketledim) eymosumcum
baska yeni var mıydı unuttum. Şimdiii zıplama ve yürüyüş yarışlarımız var ya, kaç yaptığımızı gün sonuna kadar söylemiyoruz. Gün sonunda en geç 10da herkes bana özelden atiyor kaç yaptığını. Ben de en geç 10 buçukta burada yarışma sonuclarini açıklıyorum:)) unutmayın bak Ceylansnn ın alışması zor oldu her seferinde buraya yazıp tüm büyüyü bozuyordu hahahaha

ayriyeten bir de 21 gün şekersiz şeysi çıkardık onun için katılan kizlarimmm sizden bir ricam var menülerinizi en geç 11e kadar yazın ki ben de gün değerlendirmesi yaparken tüm menüleri alintilayabileyim nasıl yapacağımı şuan tam anlatamıyorum akşam ilkini yaptığımda görürsünüz çok eglenecegiz coook

yeniler için bilgilendirme

Cherry Mom kaptanımız. Günlük menü ve sporları kontrol ediyor (hemen sayfanın üst kısmında, etiketler bölümünde kısa yoldan gidiş var o sayfaya) kaçamak yapanlara ceza yazıyor, haftalık sporlarin listesini tutuyor, cuma günü tartilma sonuçlarının listesini tutuyor. Başka ne yapıyordun kız ne çok şey yapiyosun

pawlover haftalık hedefleri topluyor. Cuma tartısından sonraki 2-3 gün içinde sonraki cuma tartıda görmek istediğimiz hedef kiloyu ona söylüyoruz. O da tartı günü kimler hedefini tutturdu kimler tutturmadi onu açıklıyor.
Mehfam yarışma günlerinde sabahtan hatırlatma yapıyor. Bugün zıpzıp günü ya da bugün Walk günü diye
Leyl-i-fer aylık ölçülerimizi söylediğimiz kişi. Vücudumuzu ölçüp ona söylüyoruz, o da aylık olarak kim 1. Oldu onu açıklıyor. Buna daha yeni başladık. Bugün ölçü verebilirsiniz

Veee bendeniz. Yarışma sonuclarini acikliyorum. Yarışma günlerinde akşam 10 a kadar bana özelden atıyorsunuz kaç yaptığınızı. Ben de daha sonra burada açıklıyorum ilk 3 e girenleri ve dereceye giremeyenleri.

Ayrıca şekersiz 21 günün takibini yapacağım

Başka atladigim bir şey yoktur umarım

Bakalım kaçta tıkanacağım? 2 (iki) mi, 3 (üç) mü
iki üç derken bin mi, zıp mi
Beni yeniden saymiyon mu ben 12yi bekliyordum adım sayısı için ama 22.45'te paylaşırım inşallah
Zıp zıp saatini dediğinde iyi oldu, ben yine 12 ye doğru mesaj atardım

Bide ben Menü listesini ayarlıyorum

Oy maşallah hepinize

iki üç derken bin mi, zıp mi

Beni yeniden saymiyon mu ben 12yi bekliyordum adım sayısı için ama 22.45'te paylaşırım inşallah
Zıp zıp saatini dediğinde iyi oldu, ben yine 12 ye doğru mesaj atardım
Saymamisim demek ki bak ramazan ayına özel 12 demiştik ama şimdi herkes o saate kadar oturmayacagi için eski sisteme döndük. 10 da atiyorsunuz, en geç 10 bucuga doğru açıklıyorum Cherry Mom değil mi? Döndük bu sisteme?
Bide ben Menü listesini ayarlıyorum
Aaa evet bak onu nasıl unutttum

Mehfam bir de günlük menü bildirimi yapanların listesini tutuyor. Görmüşsünüzdür mutlaka. Üst üste menu bildirimi yapmayanlari koca koca carpilarla gözümüze sokuyor eğer o kişi bir de tartı da eksi geldiyse vay haline Cherry Mom sopayla kovalıyor

Eee görevimi tam yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…