- 23 Mart 2016
- 31.186
- 92.562
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.321
Günaydın canım tabi nasıl istersenBu arada herkese günaydın. Tartıldım. Allahııımmmm keşke tartılmayaydımmm. Cuma’ya tartılıp bildirsem kilomu?Cherry Mom çünkü çok korkunç. Uykusuzluğum vaarrr, regl ortasındayım, düzensiz ve sağlıksız beslenilmiş bir 4 günden çıktım.
Toplanın kız siz de birbirinizi motive edip liste yapınAy ne güzel şekersiz program yaptınız iyi oldu kızlar ♥
İf ciler de bir araya mı toplansak kızlar
Hadi ifci başı da sen olAy ne güzel şekersiz program yaptınız iyi oldu kızlar ♥
İf ciler de bir araya mı toplansak kızlar
Özet haliyle yazayım canımYaa
Evet daha bir şevkle yaparsın o zaman
Ne güzellböyle hissettiriyorsa takimm
Hahaha bu yazdığımı ilk sayfaya bir yere kopyalamak lazım hahaha bazen biz bile unutuyoruz kim ne yapıyordu diye
TamamdırÖzet haliyle yazayım canım ✌
Tamam canım emeğine sağlık..Güünaaaayydıınnn
Harikasın valla sabah sabah enerjimi arttırdın çıkıp ben de yürücem şimdi
Hahah valla yavrum bizim grup ya tam dibe batıyor ya tam şaha kalkıyoryeni oluşumlar var şimdi gaza getirmek için
leylicim beden ölçülerini topluyor, sanırım ayda bir ölçülcez süresini tam bilmiyorum. En çok kim incelmiş diye
yeni gelen kizçeler @pacman0zlem @EceZ @terliklikedi (bilip bilmediğini unuttuğum için seni de etiketledim ) @eymosumcum
baska yeni var mıydı unuttum. Şimdiii zıplama ve yürüyüş yarışlarımız var ya, kaç yaptığımızı gün sonuna kadar söylemiyoruz. Gün sonunda en geç 10da herkes bana özelden atiyor kaç yaptığını. Ben de en geç 10 buçukta burada yarışma sonuclarini açıklıyorum:)) unutmayın bak@Ceylansnn ın alışması zor oldu her seferinde buraya yazıp tüm büyüyü bozuyordu hahahaha
ayriyeten bir de 21 gün şekersiz şeysi çıkardıkonun için katılan kizlarimmm sizden bir ricam var menülerinizi en geç 11e kadar yazın ki ben de gün değerlendirmesi yaparken tüm menüleri alintilayabileyim nasıl yapacağımı şuan tam anlatamıyorum akşam ilkini yaptığımda görürsünüz çok eglenecegiz coook
yeniler için bilgilendirme
Cherry Mom kaptanımız. Günlük menü ve sporları kontrol ediyor (hemen sayfanın üst kısmında, etiketler bölümünde kısa yoldan gidiş var o sayfaya) kaçamak yapanlara ceza yazıyor, haftalık sporlarin listesini tutuyor, cuma günü tartilma sonuçlarının listesini tutuyor. Başka ne yapıyordun kız ne çok şey yapiyosun
@pawlover haftalık hedefleri topluyor. Cuma tartısından sonraki 2-3 gün içinde sonraki cuma tartıda görmek istediğimiz hedef kiloyu ona söylüyoruz. O da tartı günü kimler hedefini tutturdu kimler tutturmadi onu açıklıyor.
Mehfam yarışma günlerinde sabahtan hatırlatma yapıyor. Bugün zıpzıp günü ya da bugün Walk günü diye
Leyl-i-fer aylık ölçülerimizi söylediğimiz kişi. Vücudumuzu ölçüp ona söylüyoruz, o da aylık olarak kim 1. Oldu onu açıklıyor. Buna daha yeni başladık. Bugün ölçü verebilirsiniz
Veee bendeniz. Yarışma sonuclarini acikliyorum. Yarışma günlerinde akşam 10 a kadar bana özelden atıyorsunuz kaç yaptığınızı. Ben de daha sonra burada açıklıyorum ilk 3 e girenleri ve dereceye giremeyenleri.
Ayrıca şekersiz 21 günün takibini yapacağım
Başka atladigim bir şey yoktur umarım
Ben de unutmayım kaydettim.İnanamıyorum ne çok görevi olan var. Tebrik ediyorum.Aklımda tutamam, sonra da bulamam diye hepsinin ekran görüntüsünü aldım, napalım... Yoksa tövbe aklımda kalmaz şimdilik.
Şuan burda acayip Yagmur başladı oğlumla yağmuru seyrediyoruz♥♥Kızlar neler yapıyorsunuz
Dünkü cardiolarını cezalara aldım az bir puan kaldı onu listeye ekledimAy gitti bütün alıntılar
Özlemiö evet Aykut hoca dan aldım ..?
Ben de indirmeyi denicam bakalım inşallah olur ..
Dondurma olarak sen mi yazdın? Meyveli şekersiz dondurma yapılabilir çok basit ben oğluma bize vs yaparım her zaman
Kaptan ya bitsin gari ceza gruba da puan gelmesi lazımdünkü sporlar vs gruba alındı di mi
Ay niye hep olumsuz tarafından bakıyorsun o değilde yeni tartıyı hangi ara alcan cumaya tartısız kalmadadurmak yok yola devam. Ya benim tartım bozuldu su döküldü üstüne inşallah kuruyunca açılır. Yeni tartı alırsam beni fazla tartarsa ne olacak
Kendimle başbaşa olarak kahvaltımı yaptım, mutfağımı topladım. Şimdi odalarda dolaşıyorumKızlar neler yapıyorsunuz
İsterse yapar vallaKim o kızbirsevgi mi yeni bir oluşum mu başlatmış kimse bitiremese bile sevgi kesin bitirir. 30 a kadar da gider
Ooo odadan odaya gezmek he yorma kendini zıplayarak gez barii bugün zıp zıppp Challenge yaKendimle başbaşa olarak kahvaltımı yaptım, mutfağımı topladım. Şimdi odalarda dolaşıyorum
Sen ne yapıyorsun cnm
Ben de bi haftadır evimde olmadığım için temizlik falan uğraşıyorumŞuan burda acayip Yagmur başladı oğlumla yağmuru seyrediyoruz♥♥
Sen ne yapıyorsun nasılsın canım
İyi fikirOoo odadan odaya gezmek he yorma kendini zıplayarak gez barii bugün zıp zıppp Challenge ya
5 de başladın demi zıplamayaGünaydın herkese
Bugünn günlerden
Zıp zıp challenge
Haydi kolay gelsin
Aynıyız canım ben de kendimle başbaşa kaldım kitap okuyup kahvaltı yaptımKendimle başbaşa olarak kahvaltımı yaptım, mutfağımı topladım. Şimdi odalarda dolaşıyorum
Sen ne yapıyorsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?