Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım bu dönemler yanıltıcı oluyor o yuzden regl oldugun hafta pek tartılmamanı tavsiye ederim heee bide öncesindede şişkinlik olabilir bunlar moralini bozmasın canım . .
bide bu dönemde iştahda bi değişiklik oluyormu sende . .genelde benm iştahım kapanıyor ama tatlı krizlerim oluyor ki normalde oyle cok tatlı manyag degilimdir . .ama reglden sonra benim iştah bi patlıyo patlayış o patlayış . .:90:

tebrik ederim canım valla çok iyi dayanmışsın afferin arkadaşıma

ozaman bana alkış gelsin klupten

ayyy gülsüm valla zor evde cümbüş yemekler pişiyo bi yandan harıl harıl gelde yeme seni çok iyi anlıyorum benimde ablmlar kuzenler gelince sehir dısından aynısı oluyo hatta ben daha erken baslıycaaktım bu diyete ama ınlar burdaydı bi hafta oncesinde mumkun degil onlar varken baslıyamazdım gittilerde oyle basladım . .
ya sonucta misafir var diye özeniliyo halliylen ama insan bi basına ne olsa yiyo . .Allah sabır versin bence sanada kocaman bi alkış

Cuma gelsede bi tartılsak diyorm artık çok merak etmeye basladım hatta heycan yaptım . .neyse oğlanı uyuttum bende neskafemi yaptım gectim pc ye amakimseler yok galiba bu arada kahve yaparken kremada ne kadar kalori var diye merak ediyodumki poşetin ustune kocaman yazmışlar 27 kalori bir fincan için yaklasık olarak . .ne yapalım bazı zevklerden gecilmiyo ama baska zaman bunun yanında 4..5 ..tane un kurabiyesi yada 10 cm buyuklugunde bi kek dilimi götürmek vardı . . onlara elveda ettik . .

dun ve bugun yedıklerım dunu saymayın dısarda oldugum ıçın dogru duzgun beslenemedım
22 SUBAT 2011 SALI

7:50
1 b sut -1 s-
1 muz-1m-

9:30
Ceyrek sımıt -1t-

10:30
1 elma -1m-

12:00
1 kepce ezogelın corbası -1 t+1 e-
1 sekerpare -2 t-
Yesılcay

17:00
1 karısık tost (tost ekmegınde?) -2 t+2 et-
1 ayran -1s-

18:30
2 peynırlı sıgara boregı -2t+1 et-
1 kızarmıs kucuk sosıs -1e-
1 kepce yogurt -1s-

Toplam:2 m+ 2 sut +5 et +6 t

23 SUBAT 2011 ÇARŞAMBA

7:45
2 Dılım beyaz ekmek -2 tahıl-
1 yumurta -1 et-
1 dılım kasar -1 et-
4 zeytın
1 kucuk kutu bal -1 meyva-
Cay

uyudum

17:30
1 muz -1m-
4 yk ıspanak
2 yk yogurt -1s-
1 kepce yayla corbası -1t+1 s-
4 cerı domates
1 dılım ekmek -1t-
1 portakal -1m-

Toplam:4 tahıl+ 3 m+2 s+ 2 et

canım nescafenın ıçıne krema yerıne sut katmanı onerırımm krema yaglı oluyor dusunsene kaymak ne kadar yaglı onun gıbı o yuzden sut daha yagsız olur un kurabıyesıde cok yaglı ve sekerlı tahıl deposu 1 tanesı 2 tahıl yapıyomus gunde 5 tahıl hakkım var 2.5 tane yersem bıda ne corba ne patates nede ekmek gıbı karbonhırat yıyemem.sana kahvenın yanında sunu onerırım hanı dıyet bıskuvısı varya pırınc patlaklı kocaman yuvarlak onun 3 tanesı 1 tahıl yapıyo ondan mesela 6 tane yıyebılırsın hem gozun doyar hem karnın

canım benım reglı zamanında canım acayıp tatlı ısterdı kendımı hıc tutamazdım gunde 4-5 paket yanı o kadar cok kı neyse doktordan sonra ınsılun dırencım varmıs o ortaya cıktı ılac kullanıyorum sımdı hıc canım tatlı bısı ıstemıyor onun yerıne meyve yemeyen ben meyveye duskunlestım gunde 3 meyve hakkım var ama benı tutmasalar 5 tane meyve yıyebılırım kendıme sasırıyorum bazen.ıstahıma gelınce ben oncedende soyle dolu dolu 2 tabak yemek yedıgımı hıc hatırlamıyorum cok sevdıgım lahana harıç.
bende tatlı sorunu vardı onuda atlatıyorum allahın ıznıyle.

takyon geliyo şomar şimdi kızım delirtme beni bende biliyorum tavuk derisiz yenmez ama sonuçta tavuğun derisindeymiş o kilo yaparmış yağ yaparmış çok kötü biliyorum o yüzden yemiyorum hemde ilk kez yemedim çok zor oldu[/QUOTE]

aman tavuk derısı cook yaglı hemde hem tavugun hem balıgın derısınde butun hayvanın zararlı neylerı dıyebılırım zararl hastalıkları dıyeyım orda toplanıyomus.

ya arkadaslar acıktım ben yıne neyse hala bı sut hakkım varmıs 10 gıbı bı sutlu kahve ıceyım aclıgımı gıdersın zaten dun tahılı ve etı abarttım bugun ve yarın dıkkat etmem lazım yarın ıs yerıne su bı suredır bıtıremedıgım ıspanagımı gotureyım barı yerım uf tek basına olunca yarım kılo dahı alsam ıspanak bı turlu bıtmıyo atmayada kıyamıyorum bı hafta olcak nerdeyse ya

slm kızlar akşam kavuştum bilgisayarıma, geçmişi okudum bi süredir,

kızlar selam
geçen hafta demiştim bi süre izne ayrılcam diye
haberiniz olsun ben bi süre takımda olamıcam
şu sağlık sorunlarımı toparladığımda tekrar dönücem

geçmiş olsun canım iyileş de dön aramıza.

merhaba burçak nasılsın? menün yine çok güzel. Annenle güzel günler geçir bakalım :)

ah canım benn de bikaç gündür fındık fıstığı çok kaçırdım ve haala spora başlayamadım işim çıkıp duruyo durmadan

alkışlar gülsüme gidiyoooooo

merhaba shelly mrb baby roze nasılsınız

mrb canım geçmişi okuyodum görmedim yazmışsın. yediklerime pek dikkat edemedim bi süredir ama artık yoluna koyma zamanı geldi.

Bugünki menüm;

kahvaltı (9:30) 2 dilim kepek ekmeği, 1 çk tereyağ ve 1 yumurtadan omlet, 1 çk bal, 1 kk peynir, 1 çk kahvaltılık sos, 1 domates, sütlü nescafe

öğle (12:30) 1 elma ve 4 finger bisküvi

ara (16:00) bir avuç badem

akşam (20:00) 2 kase yoğurt çorbası, 6-7 kaşık pırasa yemeği, 3 kaşık yoğurt

ara: 1 avuç fındık, 1 halley

işte durum bu

kendimi deliler gibi spora vermem lazım yau bu ne hal dağıldım böyle olmaz

bugünkü öğün

sabah yumurta domatez salata ve çaylı bir kahvaltı
öglen 5.6 kasık makarna yanında 1 bardak ayran . .
arada 1 meyva
akşam 2 kase çorba ve 1 dilim tam bg ekmk . .
herkese iyi geceler

iyiyim Aslı nete takılıyom kı sen ne yapıyosun ..çalışıyorsun galiba degilmi ne iş ? ayrıca yanlızmı yasıyorsun . .benım kocişde nesaide gece gelicek . .

calısıyorum canım muhendısım dun iş seyahatındeydım bugun geldım ıse gıtmedım nerdeyse aksama kadar uyudum sımdıde uykum gelmıyo tabı yok ailemle oturuyorum ama onlar bır haftadır halamdalar hastada.yarın donecekler.valla sımdıden dusunuyorum karakara ne zaman annem gelse ev mısafırlerle doluyor pasta borek vs ısımı zorlastırıyor.bı sure rahattım herkes annesı gelsın ıster ben rejımdeyken hıc ısteyemıyorum ne yazıkkı

Günaydınnn kızlarrr

güzel bir gün olsun inşallah hepimize.
çabuk geçsin inşallahhh

bu arada ben çok heycanlıyım kızlar.çünkü bu hafta sonu taşınıyorummm :))

dün akşam:2 ç.k kadar barbunya,2 dilim ekmek
5 ç.k makarna yedim

ara:1 kivi,1 portakal yedim

bu sabah:galiba 3 dilim ekmek yemiş oldum (
yanında peynir,
2 çay kaşığı kadar çilek reçeli
2 fincan çay

kızlar bu hastalık yüzünden yeme düzenim kaçtı.bide bu ev temizliği taşıma olayı deren.fazla yemek değil ama düzensiz oldu tabii.
şimdide sanki iştahım açılmış gibi hissediyorum.doymuyorum sanki eski yediğim porsiyonlarla ( napcaz bilmem.
Bu hafta sonuna kadar böle atlatayımda inşallah hafta başından itibaren evime yerleşmiş olup düzenimide oturturum umuyorum

yaaa ama bütün tadıda deride işte ben akşam yedim malesef tavukların derisini çıkarmadım takımın yüzkarasıyım galiba

canım ben eve misafir gelince yiyemiyorum hizmet etmekten canım bişey istemiyor ama işte biyere gidince dayanamıyorum oh ye iç otur ama akşam fazla kaçırmadım çok şükür 4 kaşık pilav yedim 1 kase salata 2 parçada tavuk yedim

günaydın begümcüm ya zaten su gibi geçiyor günler anlamıyorum nasıl bitiyor vallahi ömür gidiyo yaaa yaşlandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…