- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #35.361
ya arkadaslar reglı olunca kılo verırım zannedıyodum nerdeyse yarım kılo aldım bır gun bı baktım 900 gr vermısım ertesı gun reglı oldum 400 gr alıvermısım ya oyle mı oluyor sızdedehatta bu hafta dahada dıkkatlı yedım mısafırlıge gıtmedım vs.neyse cumaya kadar verırım daha umudum var dun yedıklerımı ne sız sorun ne ben soyleyeyım gercı yınede dıkkat ettım ama yolculukta ıstedıgın seylerı yıyemıyorsun aksama dun yedıklerımı ve bugunku lıstem yazarım.opuyorum hepınızı bu arada bundan sonrakı ıs seyahatlerımde sebze yemegımıde yanımda goturecegım heryerde bulunmuyo arkadaslar nereye gırerse bende oraya gırmek zorunda kalıyorum bende sebze yerım artık
tebrik ederim canım valla çok iyi dayanmışsın afferin arkadaşıma
selamla 5. takımın çıtır hatunları (yada çıtır adayları) nasılsınız canlar ben iyiym şükür nette arıza vardı yeni halloldu ancak girebildim görümcem geldi istanbuldan kaç gündür bisürü yemek yapılıyor ama ben tutuyorum kendimi aferin bana akşamada yemeğe gidecez onlara fazla kaçırmamaya dikkat edicem inşallah başarılı oucam
Cuma gelsede bi tartılsak diyorm artık çok merak etmeye basladım hatta heycan yaptım . .neyse oğlanı uyuttum bende neskafemi yaptım gectim pc ye amakimseler yok galiba bu arada kahve yaparken kremada ne kadar kalori var diye merak ediyodumki poşetin ustune kocaman yazmışlar 27 kalori bir fincan için yaklasık olarak . .ne yapalım bazı zevklerden gecilmiyo ama baska zaman bunun yanında 4..5 ..tane un kurabiyesi yada 10 cm buyuklugunde bi kek dilimi götürmek vardı . . onlara elveda ettik . .
Canım bu dönemler yanıltıcı oluyor o yuzden regl oldugun hafta pek tartılmamanı tavsiye ederim heee bide öncesindede şişkinlik olabilir bunlar moralini bozmasın canım . .
bide bu dönemde iştahda bi değişiklik oluyormu sende . .genelde benm iştahım kapanıyor ama tatlı krizlerim oluyor ki normalde oyle cok tatlı manyag degilimdir . .ama reglden sonra benim iştah bi patlıyo patlayış o patlayış . .:90:
merhaba shelly mrb baby roze nasılsınız
kızlar selam
geçen hafta demiştim bi süre izne ayrılcam diye
haberiniz olsun ben bi süre takımda olamıcam
şu sağlık sorunlarımı toparladığımda tekrar dönücem
sevgili takımım hepinize günaydınlaaar
ben de bu sabah 1 kase kflakesle kahvaltı yaptım, sade olanıydı, için etarçın attım biraz
dün akşam yemeginde de 4 yk kıymalı makarna
5 yk bezelye yemeği
1 kase yoğurt yemiştim
ayrıca yatana kadar 2 elma ve 1 fincan sütlü türk kahvesi içtim
bide 40 dk uzaya gittiydim :)))
bugün öğleyin eve gitmicem, yanımda makarna ve bezelye getirdim bide ayran alırım tamam :)))
ayrıcaaaa bugün annem geliyoooooooooo, çokk mutluyum :))))))))))
günaydınn herkesee kızlarrrr
hepimizin günü güzel geçsin inşallah
ben dün iş yerinde bi tek çorba içince tabii doymadım ve akşam eve gidince biraz fazla kaçırdım malesef
yemekte 1 parça tavuk,5 y.k makarna yedim
ama öncesinde 2 dilim kek ve bi avuç kadar fıstık yedim
bu sabah ki kahvaltım güzeldi yine herzamanki gibi
2 dilim ekmek
üzerine sürebilecek kadar peynir
az salça
1 fincan çay
selamla 5. takımın çıtır hatunları (yada çıtır adayları) nasılsınız canlar ben iyiym şükür nette arıza vardı yeni halloldu ancak girebildim görümcem geldi istanbuldan kaç gündür bisürü yemek yapılıyor ama ben tutuyorum kendimi aferin bana akşamada yemeğe gidecez onlara fazla kaçırmamaya dikkat edicem inşallah başarılı oucam
merhaba shelly mrb baby roze nasılsınız
iyiyim Aslı nete takılıyom kı sen ne yapıyosun ..çalışıyorsun galiba degilmi ne iş ? ayrıca yanlızmı yasıyorsun . .benım kocişde nesaide gece gelicek . .
bugünkü öğün
sabah yumurta domatez salata ve çaylı bir kahvaltı
öglen 5.6 kasık makarna yanında 1 bardak ayran . .
arada 1 meyva
akşam 2 kase çorba ve 1 dilim tam bg ekmk . .
herkese iyi geceler
canım benim emzirdiğim küçük olan kız var daha 7aylık ama pek sorum olmaz heralde çünkü canım çekmedi üzme canını
takyon geliyo şomar şimdikızım delirtme beni bende biliyorum tavuk derisiz yenmez ama sonuçta tavuğun derisindeymiş o kilo yaparmış yağ yaparmış çok kötü biliyorum o yüzden yemiyorum hemde ilk kez yemedim çok zor oldu
ozaman bana alkış gelsin klupten
ayyy gülsüm valla zor evde cümbüş yemekler pişiyo bi yandan harıl harıl gelde yeme seni çok iyi anlıyorum benimde ablmlar kuzenler gelince sehir dısından aynısı oluyo hatta ben daha erken baslıycaaktım bu diyete ama ınlar burdaydı bi hafta oncesinde mumkun degil onlar varken baslıyamazdım gittilerde oyle basladım . .
ya sonucta misafir var diye özeniliyo halliylen ama insan bi basına ne olsa yiyo . .Allah sabır versin bence sanada kocaman bi alkış
günaydın kızlar:79:
ee hadi uyanın artık saat 9 oldu yaw
Günaydınnn kızlarrr
güzel bir gün olsun inşallah hepimize.
çabuk geçsin inşallahhh
bu arada ben çok heycanlıyım kızlar.çünkü bu hafta sonu taşınıyorummm :))
dün akşam:2 ç.k kadar barbunya,2 dilim ekmek
5 ç.k makarna yedim
ara:1 kivi,1 portakal yedim
bu sabah:galiba 3 dilim ekmek yemiş oldum(
yanında peynir,
2 çay kaşığı kadar çilek reçeli
2 fincan çay
kızlar bu hastalık yüzünden yeme düzenim kaçtı.bide bu ev temizliği taşıma olayı deren.fazla yemek değil ama düzensiz oldu tabii.
şimdide sanki iştahım açılmış gibi hissediyorum.doymuyorum sanki eski yediğim porsiyonlarla( napcaz bilmem.
Bu hafta sonuna kadar böle atlatayımda inşallah hafta başından itibaren evime yerleşmiş olup düzenimide oturturum umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?