- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #35.341
benim bildiğim kadarıyla şeker dengesizliğiyle ilgili rahatsızlığı var başka bilmiyorum.herhalde onlarla ilgili testler falan yaptırıcak.yani öle tahmin ediyorum ama inşallah ta öledir başka bişey yoktur yani
sağol canım ederim bundan sonra valla ama yinede kaza geliyorum demiyorcok gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne
evet ya porsiyonları yazmamışım ama neyse zaten aşırıya kaçmadım normal yaniçok kaşık olmuş evet malesef olmamışşş
seni bekliyoruz şekerrrrr
akşamda güzel ama tabii porsiyonlarda önemli canım
canım regli olunca hiç tartılıp bozma moralini helede ilk günleri.vücut su tutar doğal olarak buda kiloya yansır.
bi tek cuma tartıl bu hafta bence
geçmiş olsun canım bekliyoruz kısa zamandakızlar selam
geçen hafta demiştim bi süre izne ayrılcam diye
haberiniz olsun ben bi süre takımda olamıcam
şu sağlık sorunlarımı toparladığımda tekrar dönücem
gözün aydın canım bende çok sevindim adına ah birde ben annemi özleyebilsem nerdeyse hergün görüşüyoruz ya ogeliyo ya ben gidiyorum okadar yakınıki evler birbirine neyse şükür yinede özlemiyim boşversevgili takımım hepinize günaydınlaaar
ben de bu sabah 1 kase kflakesle kahvaltı yaptım, sade olanıydı, için etarçın attım biraz
dün akşam yemeginde de 4 yk kıymalı makarna
5 yk bezelye yemeği
1 kase yoğurt yemiştim
ayrıca yatana kadar 2 elma ve 1 fincan sütlü türk kahvesi içtim
bide 40 dk uzaya gittiydim :)))
bugün öğleyin eve gitmicem, yanımda makarna ve bezelye getirdim bide ayran alırım tamam :)))
ayrıcaaaa bugün annem geliyoooooooooo, çokk mutluyum :))))))))))
tebrik eder kutlarım seniselamlar herkeşe . .
bu sabah kendimce büyük bir irade örneği gösterdim . .eşim kahvaltıya sıcacık çarşıdan börek alıp gelmiş hani olurya carşı böreği (çok pisim canınız cekti demi) ama inanın yemedim hatta ısrar etti ye diye de bende caktırmadan yıyorumya yarısını ben bitirdim dedim peki ne yedim
minicik bir dilim tam buğ.ekm.
1 yumurta domatez salata . .
he he heeee tutmayın beni iiiiii !!!!!
tebrik eder kutlarım senihelal olsun sana ben dayanırmıydım bilmiyorum ama gıcıksın işte insanın canı istiyo diye hiç düşünmüyon hehehe şaka şaka ilk defa canım bişey istemiyo özenme duygusunu kaybettim galiba yiihuuuu
günaydın canım dün bakamadım
akşamda kocamla komedi dükkanına gittik
bi arkadaş çiftle beraber
eve çok geç geldim
bu arada gülhanın pc arızalıymış
cepten face mesajı attı bana
çarşambaya kadar düzelmesini bekliyo
meraba burçakcım öğünlerin çok güzel olmuş canım afiyet olsun hayırdır artık çok giremiyorsun işler yoğun galiba canımmerhabala sevgili takımım
ancak fırsat bulabildim yazmaya
bu sabah yarım simitle beraber lor salatıs yedim 3-4 yk kadar ve çay tabiki
canım simit yemek istedi o yüzden böyle bi kahvaltı yaptım
bide dün akşam yemek olarak bi tabak yaprak sarması yedim, misafirlikteydim, orda da 5-6 kadar yulaflı bisküvi yemiştim :))))))))
öğle yemeği olarak da normal bi kahvaltı yaptım
2 dilim denge ekmek
1 yumurtadan az omlet
3-4 çk bal (reglim yaklaşıyo, canım çekti sanırım o yüzden )
2 çeri domates
salatalık
1,5 yeşil biber
1 yk lor salatası
1/2 kk beyaz peynir
1 lokma simit
Selam kızlar çok gelen giden olmamış bugün.
Ben bu sabah çeyrek ekmek kaşarlı tost yedim yanında yarım bardak süt içtim
ara yapamadım
öğlen:1 bardak çorba 1 dilim ekmek
ara:1 portakal
ama karnım aç napcam bilmiyorum :)
hemen dünkü menümü yazıyımde kaçıyım başım ağrıyo
sabah nacizane bi kahvaltı bilindik üzere
ara bir elma
öğlen sebze yemeği+ yoğurt
ara 1 kocaman su+1tatlı kaşığı pekmez
akşam 2 tane fırında tavuk kelebek derisini eşim yedi heeee yubbi ilk defa derisiz kelebek yedim
salata ıspanaklı pilav 3 kaşık
yoğurt eh 1 saat sonrada 1 azşekerli çay içtim
toplamda 1.5 litre su içtim su içişim git gide azalıyo neyse daha fazla zorlamalıyım
bugün sabah
3 zeytin kk peynir
köy ekmeği getirivermişti köyden kayınpederim ondan yarım dilim kızarttım ve yağ sürüp yedim o bile tıkadı
yarım domates
ara yok
öğleyok çünkü belimin aşağısı kuyrujk kemiğimi zedelemişim merdivenlerden hoooop aşağı kadar kaya kaya uçtum oturamıyorum oturunca kalkamıyorum çok acıyo hastaneye gittim öğlen o yüzden yok yemek akşamada ne yicez bilmiyorum bakalım
Kızlar nasılsınız?
Bilgisayarıma hala kavuşamadım en kısa zamana geri dönücem arkadaşımın bilgisarından yazıyorum. öptüm sizi.
iyi geceler kızlar.. güniçinde yazamadım uyumadan önce bi giriryim dedim beni unutmayın diyeiyileştm sayılır artık yatmıorum , yarın okulumda var,eger okula gidebilirsem gündüz giremem akşam girebilirim kızlar haberiniz olsun.. iyi geceler..
ya arkadaslar reglı olunca kılo verırım zannedıyodum nerdeyse yarım kılo aldım bır gun bı baktım 900 gr vermısım ertesı gun reglı oldum 400 gr alıvermısım ya oyle mı oluyor sızdedehatta bu hafta dahada dıkkatlı yedım mısafırlıge gıtmedım vs.neyse cumaya kadar verırım daha umudum var dun yedıklerımı ne sız sorun ne ben soyleyeyım gercı yınede dıkkat ettım ama yolculukta ıstedıgın seylerı yıyemıyorsun aksama dun yedıklerımı ve bugunku lıstem yazarım.opuyorum hepınızı bu arada bundan sonrakı ıs seyahatlerımde sebze yemegımıde yanımda goturecegım heryerde bulunmuyo arkadaslar nereye gırerse bende oraya gırmek zorunda kalıyorum bende sebze yerım artık
sevgili takımım hepinize günaydınlaaar
ben de bu sabah 1 kase kflakesle kahvaltı yaptım, sade olanıydı, için etarçın attım biraz
5 yk bezelye yemeği
1 kase yoğurt yemiştim
bugün öğleyin eve gitmicem, yanımda makarna ve bezelye getirdim bide ayran alırım tamam :)))
kızlar selam
sağol canımcım, çok teşekkür ederim
ya elifin ne rahatszılığı var kızlar?
ben geçmişi okuyamadım zamanım olmadığı için
ben izindeyken mi konuşuldu acaba?
selamlar herkeşe . .
bu sabah kendimce büyük bir irade örneği gösterdim . .eşim kahvaltıya sıcacık çarşıdan börek alıp gelmiş hani olurya carşı böreği (çok pisim canınız cekti demi) ama inanın yemedim hatta ısrar etti ye diye de bende caktırmadan yıyorumya yarısını ben bitirdim dedim peki ne yedim
selamlar herkeşe . .
günaydınn herkesee kızlarrrr
hepimizin günü güzel geçsin inşallah
ben dün iş yerinde bi tek çorba içince tabii doymadım ve akşam eve gidince biraz fazla kaçırdım malesef
yemekte 1 parça tavuk,5 y.k makarna yedim
ama öncesinde 2 dilim kek ve bi avuç kadar fıstık yedim
bu sabah ki kahvaltım güzeldi yine herzamanki gibi
2 dilim ekmek
üzerine sürebilecek kadar peynir
az salça
1 fincan çay
sevgili takımım hepinize günaydınlaaar
5 yk bezelye yemeği
1 kase yoğurt yemiştim
kızlar selam
evet yasafatcım bendede öyle oluyor sürekli framlar oynuyor bi iniyo bi çıkıyor buda vücuttaki su seviyesinden kaynaklanıyor galiba en iyisi cumadan cumaya tartılmak ben öyle yapıyorum
selamla 5. takımın çıtır hatunları (yada çıtır adayları) nasılsınız canlar ben iyiym şükür nette arıza vardı yeni halloldu ancak girebildim görümcem geldi istanbuldan kaç gündür bisürü yemek yapılıyor ama ben tutuyorum kendimi aferin bana akşamada yemeğe gidecez onlara fazla kaçırmamaya dikkat edicem inşallah başarılı oucam
ne desem boş dünkü mesaj bişey öneremem şimdi
selamla 5. takımın çıtır hatunları (yada çıtır adayları) nasılsınız canlar ben iyiym şükür nette arıza vardı yeni halloldu ancak girebildim görümcem geldi istanbuldan kaç gündür bisürü yemek yapılıyor ama ben tutuyorum kendimi aferin bana akşamada yemeğe gidecez onlara fazla kaçırmamaya dikkat edicem inşallah başarılı oucam
canım benim emzirdiğim küçük olan kız var daha 7aylık ama pek sorum olmaz heralde çünkü canım çekmedi üzme canınıcanım seninde mi bebişin var kac aylık inşallah sütün cekmemiştir emziriyorsaan çok özür dilerim . .
geçmiş olsun canım yaaa aman çok şükür kırık çıkık yok bunada şükür ya derisiz avukmu yenir asıl derisine bayıluıyorum ben bide kızaracak iyice oohhh değme keyfine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?