Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

anladım canım
onu biliyorum da başka bişi mi var diye merak ettim ben de
inşallah yoktur başka bişi

bu arada öğlen yemeğimi yedim
2 lokma bayat simit
4 yk kıymalı makarna
5 yk bezelye
1 kutu ayran

selamlar herkeşe . .
bu sabah kendimce büyük bir irade örneği gösterdim . .eşim kahvaltıya sıcacık çarşıdan börek alıp gelmiş hani olurya carşı böreği (çok pisim canınız cekti demi) ama inanın yemedim hatta ısrar etti ye diye de bende caktırmadan yıyorumya yarısını ben bitirdim dedim peki ne yedim

minicik bir dilim tam buğ.ekm.
1 yumurta domatez salata . .
he he heeee tutmayın beni iiiiii !!!!!

selam kızlar sabah
1 zeytin
biraz salçalı yumurta
2d ekmek
kk peynir
domates

öğle dünkü makarna vardı biraz onu yedim

ara bir elma

şimdide yeşil çay içiyorum bebiş ağlıyo ya ben gidiyorum:2:

cok gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne
sağol canım ederim bundan sonra valla ama yinede kaza geliyorum demiyor

evet ya porsiyonları yazmamışım ama neyse zaten aşırıya kaçmadım normal yani
normalde benimde regl döneminde şişkinlik oluyo ama hiç tartılmadım o dönemde yani doğrudur su topluyor çünkü sende tartılma bence dikkate alma

kızlar selam
geçen hafta demiştim bi süre izne ayrılcam diye
haberiniz olsun ben bi süre takımda olamıcam
şu sağlık sorunlarımı toparladığımda tekrar dönücem
geçmiş olsun canım bekliyoruz kısa zamanda
gözün aydın canım bende çok sevindim adına ah birde ben annemi özleyebilsem nerdeyse hergün görüşüyoruz ya ogeliyo ya ben gidiyorum okadar yakınıki evler birbirine neyse şükür yinede özlemiyim boşver
tebrik eder kutlarım senihelal olsun sana ben dayanırmıydım bilmiyorum ama gıcıksın işte insanın canı istiyo diye hiç düşünmüyon hehehe şaka şaka ilk defa canım bişey istemiyo özenme duygusunu kaybettim galiba yiihuuuu

canım seninde mi bebişin var kac aylık inşallah sütün cekmemiştir emziriyorsaan çok özür dilerim . .

elifcim merak ettik seni bişeymi oldu dedim elifdemi hastalandı Allah korusun iyi olmana sevindim canım oh iyi eğlenmişsinizdir ne zaman yayınlanır acaba görrük bellki seni :))

meraba burçakcım öğünlerin çok güzel olmuş canım afiyet olsun hayırdır artık çok giremiyorsun işler yoğun galiba canım

ne desem boş dünkü mesaj bişey öneremem şimdi

geçmiş olsun canım yaaa aman çok şükür kırık çıkık yok bunada şükür ya derisiz avukmu yenir asıl derisine bayıluıyorum ben bide kızaracak iyice oohhh değme keyfine

iyi olmana sevindim canım malesef salgın var herkes aynı hastalıktan muzdarip hele mersinin yüzde sekseni hasta

evet yasafatcım bendede öyle oluyor sürekli framlar oynuyor bi iniyo bi çıkıyor buda vücuttaki su seviyesinden kaynaklanıyor galiba en iyisi cumadan cumaya tartılmak ben öyle yapıyorum

çok sevindim burçakcım gözün aydın arkadaşım

sağol canımcım, çok teşekkür ederim

ya elifin ne rahatszılığı var kızlar?
ben geçmişi okuyamadım zamanım olmadığı için
ben izindeyken mi konuşuldu acaba?

canım bildiğim kadarıyla hemoroid sorunu oluştu gene elifte inşallah hemen acısı geçer

tebrik ederim canım valla çok iyi dayanmışsın afferin arkadaşıma

selamla 5. takımın çıtır hatunları (yada çıtır adayları ) nasılsınız canlar ben iyiym şükür nette arıza vardı yeni halloldu ancak girebildim görümcem geldi istanbuldan kaç gündür bisürü yemek yapılıyor ama ben tutuyorum kendimi aferin bana akşamada yemeğe gidecez onlara fazla kaçırmamaya dikkat edicem inşallah başarılı oucam

aferım arkadasım valla buraya kadar geldı kokusu benım bıle canım ıstedı.ıyı tutabılmıssın kendını zayıfladıktan sonra yapacaklarını alacagın kıyafetlerı vs dusun hep alkıslıyorum senı

canım regli olunca hiç tartılıp bozma moralini helede ilk günleri.vücut su tutar doğal olarak buda kiloya yansır.
bi tek cuma tartıl bu hafta bence[/QUOTE]

ewet oyle yapayım barı ınsanın moralını bozuyo bu tartı cumaya kadar tartılmak yok

5 fıstık =1 yag yapıyomus canım gunde 3 yag yemeye hakkım var bırını fıstıkla harcarsam yemeklerden ıstedıgım kadar yıyemem gercı sen dengelersın kek ve fıstıkları bugun

cok sevındım canım bende annemı evden uzaklastırdıgım ıçın mutluyum o varken hergun guzel seyler pısırıyodu o gıttıde 2 gundur ıspanaga talım edıyorum yanı rejımım ıçın ıyı oluyor
bırde su uzay ne onu anlayamadım

kızlar selam
geçen hafta demiştim bi süre izne ayrılcam diye
haberiniz olsun ben bi süre takımda olamıcam
şu sağlık sorunlarımı toparladığımda tekrar dönücem

hemen hallet gel canım gecmıs olsun

evet yasafatcım bendede öyle oluyor sürekli framlar oynuyor bi iniyo bi çıkıyor buda vücuttaki su seviyesinden kaynaklanıyor galiba en iyisi cumadan cumaya tartılmak ben öyle yapıyorum

ewet canım cumaya tartılcam o zamana kadar tutucam kendımı yoksa kırıcam tartıyı

ya evde boyle guzel yemek yapan olunca cok zor oluyo ama bız herseyın tadına bakıp az yıyecegız ıyısallah basarırız benımde annem donuyoda kendımı ona hazırlıyorumaksama sakın fazla kacırma yarım porsıyon ıste afıyet bal seker olsun

ne desem boş dünkü mesaj bişey öneremem şimdi

:))

hadi bakalım inş :))

bende çıkıyorum kızlar.hepinizi öptümm bayyyy

canım seninde mi bebişin var kac aylık inşallah sütün cekmemiştir emziriyorsaan çok özür dilerim . .
canım benim emzirdiğim küçük olan kız var daha 7aylık ama pek sorum olmaz heralde çünkü canım çekmedi üzme canını

geçmiş olsun canım yaaa aman çok şükür kırık çıkık yok bunada şükür ya derisiz avukmu yenir asıl derisine bayıluıyorum ben bide kızaracak iyice oohhh değme keyfine

takyon geliyo şomar şimdi kızım delirtme beni bende biliyorum tavuk derisiz yenmez ama sonuçta tavuğun derisindeymiş o kilo yaparmış yağ yaparmış çok kötü biliyorum o yüzden yemiyorum hemde ilk kez yemedim çok zor oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…