- 23 Mart 2016
- 31.188
- 92.565
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.081
Cok az69.5 olsun .. yollar açıldı eşimin tarafına gezmeye gidicez
Evet yaa boşuna listeden tek tek bakıp tabloya gitcem diye uğraşıyomuşumPaw kolaylılığı keşfetti
Olduk valla sen nasıl o kadar eksi geldin ? Regli mi oldun ?Aaaaaayyy birinci olmuşuz ayooollya batıyoruz ya çıkıyoruz vallahi
Ve evet size katılıyorum bu takım çok başka, herkes gerçekten iyi niyetli ve samimisırf bu yüzden ara ara Instagram hesaplarınızı istiyorum ki olur da takımdan çıkarız mezun oluruz vs, hep birbirimizi takipte olalım diye
Bende diyorum bu29 Mayıs Walk yarışı sonuçları
Ceylansnn sahalara dönüyor 29675 adımla 1. Oluyoorr
C Cagrihilal1 in adını doğru yazıp yazmadığıma emin olarak19007 adımla 2. Oluyor
Taze mezunumuzMehfam ipleri salmayıp 13215 adımla 3. Oluyoorr
S Suskunhanim 11000 adımla yine 4.
0zlem 10000
pawlover 9000
Cherry Mom 7610
72.6 ydim zaten geçen hafta canımOlduk valla sen nasıl o kadar eksi geldin ? Regli mi oldun ?
Bizim takım istese her şeyi yapar ama şöyle bir kötü özelliğimiz var ( o da yine birbirimizi sevmekten ve bağlılıktan geliyor galiba ) biri bıraktımı öbürleride bırakıyor2 3kişi kötü olsun ekibin motivasyonu yerlerde o yüzden herkes iyi olsun pıçaklarım
Aç canım dükkanı bir sil süpürKizlar ben yatuyorum, cümleten hayırlı gecelersabah tükkani açmam lazim sabah erken kalkmak isteyen arkadaşları bekliyorum,7.30'a kadar gelenleri takıma alıp sürpriz yapiciimm
Neden öyle olsun ki regli ödemi değil midir giden ?72.6 ydim zaten geçen hafta canım
2 gündür Dukan birası iciyodum sabah da spor yaptım lavaboya çıktım öyle tartıldım. 500 gram farketti ama asıl kilo olmadığını biliyorum sadece takıma destek için bilerek su kaybettim
Bilmiyorum gorcez haftaiciNeden öyle olsun ki regli ödemi değil midir giden ?
Güncel 65Buyrunuz hedeflerimizi100 gramla kaçıran çok oldu bu hafta
1 aya 60sınGüncel 65
Hedef 64.5 ayyy nasıl mutluyummm 60 a az kaldı ♥♥
Ya ama regl olmadım ki canım benimHemen hevesimi kursağımda bırak
Kızlar sonuçları 11 bucuga doğru aciklasam olur mu. İkizleri olan bir arkadaşımızdayiz odaklanamiyorum
Aynen biz notayı alınca bayram zehir olduNasil birinci olduk biz yademek ki diger takimlar bayramda iyi götürmüş
Aaaaaaaaa ne ettin öyleBen de menü yazmaya başlıyım yoksa çok yoldan çıkıyorum misal bu saatte yemek sipariş etmek gibiyarından itibaren menü yazmazsam beni dövün kaçamak yaptım demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?