Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Auramız pozitif!

Maşallah 5. Takım garip ama bu takım kendimi bildim bileli böyle çok nadir aykırı bir tip gelir onu bile anlamaya çabalarız

Evet katılıyorum sana Cherry Mom cim. Gerçekten bu takımın hep böyle bir çizgisi var. Yıllar yılı burdayımÇok nadir çıkıntı tip gelir zaten o da barınamayıp gider. Hep böyle iyi niyetli, pozitif ve naif insanlardan oluşan bir takım oldu 5. Takım.

Yaaaa.... Çok tatlısın pacgirlcim

Güzel enerjin seni güzel enerjili bir takıma getirmiş, ne şans!

Kizlar ben yatuyorum, cümleten hayırlı geceler sabah tükkani açmam lazim sabah erken kalkmak isteyen arkadaşları bekliyorum,7.30'a kadar gelenleri takıma alıp sürpriz yapiciimm
Haftasonu yav herkes uyuyci

İnan alışana kadar çok acı çektim. Ben aksine hiç uzun açlığa dayanabilen biri değilim. Ama kendimi uzun süre sıkıp sonradan bana çok yaradığını farkedince sıktım devam ettim. 2 gündür biraz sallantıdayım ama bugün maalesef bozdum, itiraf ediyorum. Dün de makarna yedim. Yarından itibaren sıkı if e ve spora geri dönüyorum.

Şekersiz 21 gün programı
3. Gün

Menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin domates salatalık boll maydanoz
Ara elma
Aksam corba + zeytinyağşı fasulye + salata + yoğurt

Spor adımlarım sadece bugün çok yogundum

Günün özeti

Cherry Mom 3. Gün
Calypso95 3. Gün
S Suskunhanim 4. Gün
0zlem 5. Gün
eymosumcum
balpamuk
Tempus
Maariftakvimi
EceZ 3. Gün
pacman 3. Gün
birsevgi 3. Gün

Çarpı koyduğum yavrular, ben mi göremedim siz mi yazmadiniz

Ben de ifi hayat şeklim haline getirmek istiyorum ya ben de başlıyım senle yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…