- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.101
Çok yoldan çıktım ya ne bulsam yiyorum son 2-3 gündürAaaaaaaaa ne ettin öyle
Çok yoldan çıktım ya ne bulsam yiyorum son 2-3 gündür
Olsun valla ya bugün göbeğim geri dönmüştü üzüldümtamam gözüm üstünde
Bugün gruplarda gezip verdikleri kilolara bakarken bir grubu gördüm ki görmez olaydım.Bir grup üyesi yediği menüyü atıyor diğerleri çullanıyor acımasızca eleştiriyorlar kadın yarışı bırakma durumuna kadar gelmiş. Benim eskiden girdiğim bir takımda öyleydi kendi içlerinde gruplaşmışlardı yeni gelenlere kötü davranıyorlardı. Birisi çok kilo verince onu kıskanıp yağdan vermemişindir diye kötülüyorlardı vs.
Yani dengesiz takımlar çok ama bizim takıma bakıyorum da herkesin maşallahı var herkes iyi niyetli olunca yapılan eleştiriler bile pozitif karşılanıyor kimse kırılmıyor küsmüyor bu çok değerli
Maşallah 5. Takımgarip ama bu takım kendimi bildim bileli böyle çok nadir aykırı bir tip gelir onu bile anlamaya çabalarız
Aman aman. Bugün ders çalışayım biraz dedim. Neler olmuuş.Mesajları şöyle bir okudum da ne kadar şanslı olduğumu anladım. Ben siteye üye oldum ve hiç bakmadan 5. takım karşıma çıktı yazıverdim. Kaderimde varmış resmen. Herkes aşağı yukarı bizim gibidir zannetmiştim ama değilmiş! Takımımıza bir kez daha aşık oldum. Sizleri çok seviyorum. Yeni gelenlere de sanki hep buradaymışçasına davranmanız... Ağlamıyorum, soğan doğramıştım...
Aman aman. Bugün ders çalışayım biraz dedim. Neler olmuuş.Mesajları şöyle bir okudum da ne kadar şanslı olduğumu anladım. Ben siteye üye oldum ve hiç bakmadan 5. takım karşıma çıktı yazıverdim. Kaderimde varmış resmen. Herkes aşağı yukarı bizim gibidir zannetmiştim ama değilmiş! Takımımıza bir kez daha aşık oldum. Sizleri çok seviyorum. Yeni gelenlere de sanki hep buradaymışçasına davranmanız... Ağlamıyorum, soğan doğramıştım...
Haftasonu yav herkes uyuyciKizlar ben yatuyorum, cümleten hayırlı gecelersabah tükkani açmam lazim sabah erken kalkmak isteyen arkadaşları bekliyorum,7.30'a kadar gelenleri takıma alıp sürpriz yapiciimm
Yaaaa.... Çok tatlısın pacgirlcim❤❤❤
Adımı pacgirl mü alsaydım kiiGüzel enerjin seni güzel enerjili bir takıma getirmiş, ne şans!❤
Şimdiden bir sonra ki cumaya düşünmeye başladım
Bal pamuk verdiğin kilo gözümden kaçmadıseni ifçi seniiii....
Nasıl dayanıyon kuzum ya... Metabolizma mı yavaş sen de de acıkmıypon mu?
Ben sabah ağzıma su sürmeden belki oruç gibi dayanmaya çalışırım ama su içen anın da mide foştik foştik çalılıp gurulduyobalpamuk
Yeni hedefleri0zlem gibi yazar mısınız kızlar
Adımı pacgirl mü alsaydım kiineyse almış bulunduk... pacgirl’ü de sevmedim değil
Hepinizin enerjisine bayılıyorum.
29 Mayıs Menü
Sabah: 1 fincan yeşil çay + 2 haşlanmış yumurta + 60 gr beyaz peynir + roka maydanoz
Öğle: 1 kase yoğurt sirkeli limonlu + 1 büyük salatalık
Akşam: Yağsız yoğurttan yapılma 1 kupa ayran
Sabah kahvaltısını öğlen 3 gibi ettim yasak var diye market alışverişlerine gittiydik. 5 gibi öğle öğününü yedim doğal olarak akşam 7 8 de de acıkmadım ama boş geçmiyim gece acıkmıyım diye ayran yaptım onu içtim bugün de böyle olsun
29 Mayıs Spor
35 dk yürüyüş
20 squat
45 mekik
90 bacak hareketi
Sabah: 35 gr peynir, 2 etimek, marul, közlenmiş kırmızı biber, salatalık, yeşil çay, 20 gr ceviz
Öğle: 1 kepçe çorba, 4 yemek kaşığı barbunya (susuz), 150 gr yoğurt
Ara: 1 porsiyon yeşil erik
Akşam: 1 kepçe domates çorbası, 90 gr ızgara köfte, salata
Suyu yine geceye kadar 2 litreye tamamlayacağım. Spora da 5 Haziran’dan sonra başlayacağım. Sınavımdan dolayı şimdilik izninizi rica ediyorum.
5.30Bir kupa yeşil çay(içine az sirke ekledim)
6.30 Bir kupa sütlü kahve
10.30 kahvaltı
3 haşlanmış yumurta,zeytin,peynir(birsevgi patates kizarttim ama tek lokma atmadım ağzıma )
Kaymak(dün süt pisirmistim), pekmez,
Zyarim simit
Akşam(16.30 galiba)
Bulgur pilavı, salata acı biber turşusu, 3 dilim kavun(tatlı olmadığı için 3. Dilimi yedim)
30 sguat
11.200 adım1,5 lt su
Cherry Mom
Menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin domates salatalık boll maydanoz
Ara elma
Aksam corba + zeytinyağşı fasulye + salata + yoğurt
Spor adımlarım sadece bugün çok yogundum
Sabah
1/4 yufka ekmek
1 sahanda yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık
5 zeytin
Ara
1 elma
Öğle
Çorba
Ara
1 su bardağı süt
Akşam
1 kase çorba
1 tabak yumurtalı ıspanak
Yoğurt
Ara 1 dilim kavun
1 bardak süt
Su 3 lt
Spor
35 dk cardio
5000 adim
Eline sağlık canımŞekersiz 21 gün programı
3. Gün
Günün özeti
Cherry Mom 3. Gün ☑
Calypso95 3. Gün ☑
S Suskunhanim 4. Gün ☑
0zlem 5. Gün ☑
eymosumcum
balpamuk
Tempus
Maariftakvimi
EceZ 3. Gün ☑
pacman 3. Gün ☑
birsevgi 3. Gün ☑
Çarpı koyduğum yavrular, ben mi göremedim siz mi yazmadiniz
Bana istediğiniz gibi hitap edin. Her türlüsüne varım.Pacman daha global tabii.Ama pacgirl de güzel arada değişiklik yaparsın
Senin adını görünce benim aklıma powerpuff girls geliyoBana istediğiniz gibi hitap edin. Her türlüsüne varım.
İyi geceler kaptancimİyi geceler kızlar 🖐
Ben de ifi hayat şeklim haline getirmek istiyorum ya ben de başlıyım senle yarınİnan alışana kadar çok acı çektim. Ben aksine hiç uzun açlığa dayanabilen biri değilim. Ama kendimi uzun süre sıkıp sonradan bana çok yaradığını farkedince sıktım devam ettim. 2 gündür biraz sallantıdayım ama bugün maalesef bozdum, itiraf ediyorum. Dün de makarna yedim.Yarından itibaren sıkı if e ve spora geri dönüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?