Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gece gece kafamda deli sorular var

Nerdeyse aramızda 10 kilo fark olan halam benimle aynı görünüyor, boy farkımızda yok çok fazla. Ben niye ağır geliyorum ya görüntüden memnun olmaya başladım ama tartı çok fazla geliyor gözüme kemiklerim mi ağır geliyor nedir

Ben de ifi hayat şeklim haline getirmek istiyorum ya ben de başlıyım senle yarın

Olur yarın başlayalım birikte. Ben yine 12-6 yapmayı düşünüyorum yani 12’de ilk öğün 18.00’da son öğünüm yiyeceğim ben. Sen saat aralığını kendine göre yapabilirsin. Açlık saatini 18 saat yapıyorum ben. Sen istersen alışana kadar 16 saat açlıkta yapabilirsin. Nasıl istersen...

11-18 yaparım ben de sanırım daim olur inşallah mezun olur olmaz artıdayım

Kemik kilo olarak ve görüntü olarak iri gösteriyor ama aynı kilo ada aynı boyda daha küçük kemikli birine göre avantaj bence daha diri duruyorsun sağdan soldan firlamiyor herşey. Halanın eti sıkı olabilir benimde var etrafimda 48 beden giyip benden daha zayıf görünüyor. Vücuttaki dağılımı etkiliyor bence. Takma kafana daha çok hırs yaparsın. Ben kilo vermeye 83 kilodan fazlaydım başladım. Annemde 83 kiloydu o kilo aldın dedikce herkes ona yok kilolu değilsin neyin var diyordu bana evet oran biraz fazla buran şöyle surdan şu kadar gitse diyorlardı. Giyim tarzıda etkiliyor olabilir. Annem uzun etek giyiyor Üzerind e sürekli yelek falan başı kapalı gidi falanda görünmüyor. Benim koca bacaklara birde boru paça kot giyiyorum ayy şu an kendimi sorgulamaya başladım

Tost börek ben de baktım şimdi var evet . Bazı günler de hiç dengeli beslenme yok yani besin öğelerinden çok düzensiz alım var belki metabolizmayı o da yavaşlarmış olabilir.
Nasil mesela ornek verebilirmisin arkadasim?
Peyniri bilerek tuketmiyorum, beni rahatsiz ediyor bir de deri alti yaglanma yapiyor..
Ya kaptancim Cherry Mom cok uzgunum takimi olumsuz etkiledigim icin son kararinizi verin hakkimda dilerseniz..bu arada skilasma gozke gorulur farkedikir derecede ama.neden tartida farkedilmiyor bilemiyorum.

Ya bi de cok gaz var ben de ( o kadar ki abdestli kalmak icin direniyorum.gaz da kiloyu etkiler mi?
Dun bir de soyle birbhadise geldi..sabah ac karnina tartildim 67 idi..acikana kadar bekledim o arada sinirlenecegim.bir sey oldu epey uzuldum..neyse yemek yemeden tekrar tsrtilayim dedim ve sonuc 67.3 idi..yani yemek yemedim su icmedim nerden oldu o oyle anlamadim..bir tuhag bende bu aralar durumlar

Yesil cay icemiyorum da beyaz cay iciyorum..
Maydonoz ve lahana deneyeyim kaptanim
Nasil demleniyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…