- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.121
Tam yatağa geçtm gözlerimi kapadım aklıma geldi
Bi ara profil fotoğrafını o kızlardan yapayım o halde.Senin adını görünce benim aklıma powerpuff girls geliyo
İyi geceler kaptancim
Sarışın olanı yap kızBi ara profil fotoğrafını o kızlardan yapayım o halde.
Senin adını görünce benim aklıma powerpuff girls geliyo
İyi geceler kaptancim
Oohh harika bir duygu değil miGünün pozitifi kıyafet almaya gittiğimde her mağazada -Bunun 1 beden küçüğü var mı? diye sormak oldu
Evet oradan çağrışım yaptı sanırımÇünkü profil fotosu onları anımsatıyor
Ben de ifi hayat şeklim haline getirmek istiyorum ya ben de başlıyım senle yarın
11-18 yaparım ben de sanırım daim olur inşallah mezun olur olmaz artıdayımOlur yarın başlayalım birikte. Ben yine 12-6 yapmayı düşünüyorum yani 12’de ilk öğün 18.00’da son öğünüm yiyeceğim ben. Sen saat aralığını kendine göre yapabilirsin. Açlık saatini 18 saat yapıyorum ben. Sen istersen alışana kadar 16 saat açlıkta yapabilirsin. Nasıl istersen...
Kemik kilo olarak ve görüntü olarak iri gösteriyor ama aynı kilo ada aynı boyda daha küçük kemikli birine göre avantaj bence daha diri duruyorsun sağdan soldan firlamiyor herşey. Halanın eti sıkı olabilir benimde var etrafimda 48 beden giyip benden daha zayıf görünüyor. Vücuttaki dağılımı etkiliyor bence. Takma kafana daha çok hırs yaparsın. Ben kilo vermeye 83 kilodan fazlaydım başladım. Annemde 83 kiloydu o kilo aldın dedikce herkes ona yok kilolu değilsin neyin var diyordu bana evet oran biraz fazla buran şöyle surdan şu kadar gitse diyorlardı. Giyim tarzıda etkiliyor olabilir. Annem uzun etek giyiyor Üzerind e sürekli yelek falan başı kapalı gidi falanda görünmüyor. Benim koca bacaklara birde boru paça kot giyiyorum ayy şu an kendimi sorgulamaya başladımGece gece kafamda deli sorular var
Nerdeyse aramızda 10 kilo fark olan halam benimle aynı görünüyor, boy farkımızda yok çok fazla. Ben niye ağır geliyorum yagörüntüden memnun olmaya başladım ama tartı çok fazla geliyor gözüme kemiklerim mi ağır geliyor nedir
Insani mezun olmaktan soğutuyorsunuz11-18 yaparım ben de sanırım daim olur inşallah mezun olur olmaz artıdayım
Insani mezun olmaktan soğutuyorsunuzkimse mezun kilosuna gelmek istemez artık. Mesela ben ha birinizde mezuniyetten sonra eksi gelin ama
Nasil mesela ornek verebilirmisin arkadasim?Tost börek ben de baktım şimdi var evet . Bazı günler de hiç dengeli beslenme yok yani besin öğelerinden çok düzensiz alım var belki metabolizmayı o da yavaşlarmış olabilir.
Sabah aksami miBütün hafta sabah akşam cardiyo yaptım Allahtan annemlerdeydim fırsatım oldu
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 676. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (5.takim) ==> %0.660
Yesil cay icemiyorum da beyaz cay iciyorum..Bu hafta Sende bir borek hatırlıyorum
Birde sayfada yine çok aktif değildn menü yazdın +1 yorum yaptın cıktın genelde
İyi diyebileceğimiz sporlar haftada 3 gün olmuş biride dün maalesef o da ödem yapmıştır
Üzgünüm çok uzun zamandır ekibe olumsuz etkin oluyor nermincimödem var ise yeşil çay lahana maydanoz tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?