Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bulgur pilavı da 1 dilim ekmek yerine 3 kaşık yiyebiliyosun canım diyelim ki gün içinde başka hiç ekmek yemedin, 6 kaşık yiyebilirsin
Bu dilim ekmek gibi sayma ile ilgili ayca kayanin yontemi mi sevgili birsevgi
Mesela gunde toplamda kac dilim ekmek olmasi gerekir..

2 yil evvel hipoglisemi ile ilgili uzman hekim hastanenin diyetisyenine sevketti.. gittim teyzecim masallah zaten epey kilolu..hikayemi dinlemeden yasimi sordu ve oradaki matbu fotokopi kagitlardan aldi bi tane 1600 kalorlik diyet listesi verdi elime..listede 10 dilim ekmek var..ekmek yerine 2 grissini yiyebilirsin dedi..etti mi size 20 grisini..pakette kac grisini oluyordu
Neyse yalniz doktor bana hipoglisemi teshisi koydu ve hic ekmek tuketmememi tavsiye etti dedim..elcevap dedi ki: o doktor olarak oyle demis olabilir ben de diyetisyen olarak ekmek yiyebilirsin diyorum dedi ve 1 ay sonra gorusmek uzere beni gonderdi..
Tabi ki bi daha gitmedim cunku niye gideyim..atalarimiz demis tencere dibin kara seninki benden kara..
Yani kilolu bir diyetisyenin, benim hikayemi dinlemeden diyet vermesi de ne bileyim biraz tuhaf geldi bana

Bir de kızlar hedefleri 1kg ve üstü tutanlar için söylüyorum, yüksek olunca çok oluyo orta halli tutabiliriz sankimm
bu haftalık bilerek öyle tuttum ben canım, listeye şöyle havalı bı giriş yapayim
Haftaya uyurgezer olup baslayacam yurimeyehep 4 hep 4 olmuyo
Aç canım dükkanı bir sil süpür
İyi geceler 🖐
Açtım kaptanim, temiz birakmissiniz ama ben bı el atayım yine de

Menüleri çok azz kişi yazmış kızlar :)
Ay ben de unutmuştum,tam için geçiyordu aklıma geldi,kalktım yazdımzafer sarhoşluğu yaşıyoruz takimcek
Haftasonu yav herkes uyuyci
Çalışan sayımız çok mu? Malum karantinada hafta içi hafta sonu kavramı kalmadı
Ben de ifi hayat şeklim haline getirmek istiyorum ya ben de başlıyım senle yarın
akşam açlığı için aynı şeyi düşünüyorum canim
Kas yağ oranınız farklıdır, sıkılaşma egzersizleri yapabilirsin
Günün pozitifi kıyafet almaya gittiğimde her mağazada -Bunun 1 beden küçüğü var mı? diye sormak oldu
Vuhuuu çok havalı

Güünaayydıınn

Ayça Kaya yi bilmiyorum canım şekersiz 21 gün kurallarında böyle geçiyor dönüşümler onu takip ediyorum. Günde 2 dilim ekmek hakkın var. Eğer ekmek yemezsen 1 dilim ekmek yerine 3 kaşık bulgur pilavı hakkın var. 2 meyve hakkın var. Taze değil de kuru yicem dersen 1 meyve yerine 3 kuru meyve yiyebilirsin gibi gibi
Kibar günaydın♥ tükkani açtım, yesilcayi demledim,hadi gelin
Günaydınnnn

Ahahahah sende mi düşüncelere daldın

Bilmiyorum ama annem bile sen benden zayıfsın diyor bana aramızda 6 kilo var annemle Hatta bana dediği yeter bu kadar çok zayıf olma. Anne diyorum ben 77 kiloyum neeee diyo

Çünkü niye gidesin Haklısın canım insan önce güven duymak istiyor günde 10 dilim ekmek 1 ekmeğe tekabül etmiyor mu ya

Güüünaydıııın
Günaydın canlar3 kişi olduk, ben de kalkarım diyenlerin pireleri spora devam ediyor
Ben 7.30da Leslie yapacaktim, spor dusmanj kızım 7de uyandı, ayakta sallanmaya çocuk ayak istedi
Yarım saatte anca uyudu, oğlum da uyandı, şaka gibiler ama Leslie yapmayı deneyeceğim yine devar mısınız birsevgi Tempus Leslie yapalım mı kizlar uyurken
Biz çıtır olalım onlar uykucu tombik olsunlar mi he(bunu da dedim ya kesin anları tutar çocuklar beni birakmaz)

Bende niyetlendim Leslie yapmaya aslında. Ay hadi yapalım S Suskunhanim Çocuklar uyanana kadar artıkk

Ahahahah sende mi düşüncelere daldın

Bilmiyorum ama annem bile sen benden zayıfsın diyor bana aramızda 6 kilo var annemle Hatta bana dediği yeter bu kadar çok zayıf olma. Anne diyorum ben 77 kiloyum neeee diyo
Annemlerde bana inanmıyor 60 var mısın diyor heeee dedim dolu dolu 65 im

Bu devletteki fotokopi diyetisyenlerine bir dur demeleri lazım artık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…