- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.141
Bu dilim ekmek gibi sayma ile ilgili ayca kayanin yontemi mi sevgiliBulgur pilavı da 1 dilim ekmek yerine 3 kaşık yiyebiliyosun canım diyelim ki gün içinde başka hiç ekmek yemedin, 6 kaşık yiyebilirsin
bu haftalık bilerek öyle tuttum ben canım, listeye şöyle havalı bı giriş yapayimBir de kızlar hedefleri 1kg ve üstü tutanlar için söylüyorum, yüksek olunca çokoluyo orta halli tutabiliriz sankimm
Haftaya uyurgezer olup baslayacam yurimeye29 Mayıs Walk yarışı sonuçları
@Ceylansnn sahalara dönüyor 29675 adımla 1. Oluyoorr
@Cagrihilal1 in adını doğru yazıp yazmadığıma emin olarak19007 adımla 2. Oluyor
Taze mezunumuzMehfam ipleri salmayıp 13215 adımla 3. Oluyoorr
S Suskunhanim 11000 adımla yine 4.
@0zlem 10000
@pawlover 9000
Cherry Mom 7610
Açtım kaptanim, temiz birakmissiniz ama ben bı el atayım yine deAç canım dükkanı bir sil süpür
İyi geceler 🖐
Ay ben de unutmuştum,tam için geçiyordu aklıma geldi,kalktım yazdımMenüleri çok azz kişi yazmış kızlar:)
Çalışan sayımız çok mu? Malum karantinada hafta içi hafta sonu kavramı kalmadıHaftasonu yav herkes uyuyci
akşam açlığı için aynı şeyi düşünüyorum canimBen de ifi hayat şeklim haline getirmek istiyorum ya ben de başlıyım senle yarın
Kas yağ oranınız farklıdır, sıkılaşma egzersizleri yapabilirsinGece gece kafamda deli sorular var
Nerdeyse aramızda 10 kilo fark olan halam benimle aynı görünüyor, boy farkımızda yok çok fazla. Ben niye ağır geliyorum yagörüntüden memnun olmaya başladım ama tartı çok fazla geliyor gözüme kemiklerim mi ağır geliyor nedir
Vuhuuu çok havalıGünün pozitifi kıyafet almaya gittiğimde her mağazada -Bunun 1 beden küçüğü var mı? diye sormak oldu
Ayça Kaya yi bilmiyorum canımBu dilim ekmek gibi sayma ile ilgili ayca kayanin yontemi mi sevgilibirsevgi
Mesela gunde toplamda kac dilim ekmek olmasi gerekir..
2 yil evvel hipoglisemi ile ilgili uzman hekim hastanenin diyetisyenine sevketti.. gittim teyzecim masallah zaten epey kilolu..hikayemi dinlemeden yasimi sordu ve oradaki matbu fotokopi kagitlardan aldi bi tane 1600 kalorlik diyet listesi verdi elime..listede 10 dilim ekmek var..ekmek yerine 2 grissini yiyebilirsin dedi..etti mi size 20 grisini..pakette kac grisini oluyordu
Neyse yalniz doktor bana hipoglisemi teshisi koydu ve hic ekmek tuketmememi tavsiye etti dedim..elcevap dedi ki: o doktor olarak oyle demis olabilir ben de diyetisyen olarak ekmek yiyebilirsin diyorum dedi ve 1 ay sonra gorusmek uzere beni gonderdi..
Tabi ki bi daha gitmedimcunku niye gideyim..atalarimiz demis tencere dibin kara seninki benden kara..
Yani kilolu bir diyetisyenin, benim hikayemi dinlemeden diyet vermesi de ne bileyim biraz tuhaf geldi bana
GünaydınnnnKibar günaydın♥ tükkani açtım, yesilcayi demledim,hadi gelin
Çok lezzetli bir duyguOohh harika bir duygu değil mi
Ahahahah sende mi düşüncelere daldınKemik kilo olarak ve görüntü olarak iri gösteriyor ama aynı kilo ada aynı boyda daha küçük kemikli birine göre avantaj bence daha diri duruyorsun sağdan soldan firlamiyor herşey. Halanın eti sıkı olabilir benimde var etrafimda 48 beden giyip benden daha zayıf görünüyor. Vücuttaki dağılımı etkiliyor bence. Takma kafana daha çok hırs yaparsın. Ben kilo vermeye 83 kilodan fazlaydım başladım. Annemde 83 kiloydu o kilo aldın dedikce herkes ona yok kilolu değilsin neyin var diyordu bana evet oran biraz fazla buran şöyle surdan şu kadar gitse diyorlardı. Giyim tarzıda etkiliyor olabilir. Annem uzun etek giyiyor Üzerind e sürekli yelek falan başı kapalı gidi falanda görünmüyor. Benim koca bacaklara birde boru paça kot giyiyorum ayy şu an kendimi sorgulamaya başladım
Ya valla unutup uyuya kalmışım cok özür dilerim kusura bakmaŞekersiz 21 gün programı
3. Gün
Günün özeti
Cherry Mom 3. Gün
@Calypso95 3. Gün
S Suskunhanim 4. Gün
@0zlem 5. Gün
@eymosumcum
@balpamuk
Tempus
Maariftakvimi
@EceZ 3. Gün
@pacman 3. Gün
birsevgi 3. Gün
Çarpı koyduğum yavrular, ben mi göremedim siz mi yazmadiniz
Çünkü niye gidesinBu dilim ekmek gibi sayma ile ilgili ayca kayanin yontemi mi sevgilibirsevgi
2 yil evvel hipoglisemi ile ilgili uzman hekim hastanenin diyetisyenine sevketti.. gittim teyzecim masallah zaten epey kilolu..hikayemi dinlemeden yasimi sordu ve oradaki matbu fotokopi kagitlardan aldi bi tane 1600 kalorlik diyet listesi verdi elime..listede 10 dilim ekmek var..ekmek yerine 2 grissini yiyebilirsin dedi..etti mi size 20 grisini..pakette kac grisini oluyordu
Neyse yalniz doktor bana hipoglisemi teshisi koydu ve hic ekmek tuketmememi tavsiye etti dedim..elcevap dedi ki: o doktor olarak oyle demis olabilir ben de diyetisyen olarak ekmek yiyebilirsin diyorum dedi ve 1 ay sonra gorusmek uzere beni gonderdi..
Tabi ki bi daha gitmedimcunku niye gideyim..atalarimiz demis tencere dibin kara seninki benden kara..
Yani kilolu bir diyetisyenin, benim hikayemi dinlemeden diyet vermesi de ne bileyim biraz tuhaf geldi bana
Güünaayydıınn
Ayça Kaya yi bilmiyorum canımşekersiz 21 gün kurallarında böyle geçiyor dönüşümler onu takip ediyorum. Günde 2 dilim ekmek hakkın var. Eğer ekmek yemezsen 1 dilim ekmek yerine 3 kaşık bulgur pilavı hakkın var. 2 meyve hakkın var. Taze değil de kuru yicem dersen 1 meyve yerine 3 kuru meyve yiyebilirsin gibi gibi
Günaydınnnn
Günaydın canlarGüüünaydıııın
Bende niyetlendim Leslie yapmaya aslında. Ay hadi yapalım S SuskunhanimGünaydın canlar3 kişi olduk, ben de kalkarım diyenlerin pireleri spora devam ediyor
Ben 7.30da Leslie yapacaktim, spor dusmanj kızım 7de uyandı, ayakta sallanmaya çocuk ayak istedi
Yarım saatte anca uyudu, oğlum da uyandı, şaka gibilerama Leslie yapmayı deneyeceğim yine de var mısınız birsevgi Tempus Leslie yapalım mı kizlar uyurken
Biz çıtır olalım onlar uykucu tombik olsunlar mi he(bunu da dedim ya kesin anları tutar çocuklar beni birakmaz)
5 6 yaprak lahana bir tutam maydanoz yarımda limon dilimleyip 6 7 dk kaynat ve iç canım iyi gelir inşallahYesil cay icemiyorum da beyaz cay iciyorum..
Maydonoz ve lahana deneyeyim kaptanim
Nasil demleniyor?
Vayyyy baksen şunlara bizden gizli spor faaliyetleri he S SuskunhanimBende niyetlendim Leslie yapmaya aslında. Ay hadi yapalım S SuskunhanimÇocuklar uyanana kadar artıkk
Hadi yazYa valla unutup uyuya kalmışım cok özür dilerim kusura bakma
Annemlerde bana inanmıyor 60 var mısın diyor heeee dedim dolu dolu 65 imAhahahah sende mi düşüncelere daldın
Bilmiyorum ama annem bile sen benden zayıfsın diyor bana aramızda 6 kilo var annemleHatta bana dediği yeter bu kadar çok zayıf olma. Anne diyorum ben 77 kiloyum neeee diyo
Ay o zafer sarhoşluğu fena oluyorrr olmaz bırakamam sizii ayılınAy ben de unutmuştum,tam için geçiyordu aklıma geldi,kalktım yazdımzafer sarhoşluğu yaşıyoruz takimcek
Bu devletteki fotokopi diyetisyenlerine bir dur demeleri lazım artık yaBu dilim ekmek gibi sayma ile ilgili ayca kayanin yontemi mi sevgilibirsevgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?