- 23 Mart 2016
- 31.188
- 92.565
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.161
Hilal çık oralardan eski bize kök söktüren hilali bekliyoruzKemik kilo olarak ve görüntü olarak iri gösteriyor ama aynı kilo ada aynı boyda daha küçük kemikli birine göre avantaj bence daha diri duruyorsun sağdan soldan firlamiyor herşey. Halanın eti sıkı olabilir benimde var etrafimda 48 beden giyip benden daha zayıf görünüyor. Vücuttaki dağılımı etkiliyor bence. Takma kafana daha çok hırs yaparsın. Ben kilo vermeye 83 kilodan fazlaydım başladım. Annemde 83 kiloydu o kilo aldın dedikce herkes ona yok kilolu değilsin neyin var diyordu bana evet oran biraz fazla buran şöyle surdan şu kadar gitse diyorlardı. Giyim tarzıda etkiliyor olabilir. Annem uzun etek giyiyor Üzerind e sürekli yelek falan başı kapalı gidi falanda görünmüyor. Benim koca bacaklara birde boru paça kot giyiyorum ayy şu an kendimi sorgulamaya başladım
67/67.3/-0.3/-0.44
Canım aslında diyet listesi hazırlandığında karbonhidrat yağprotein kilona göre orantılı veriliyor. Mesela bir gün kahvaltına baktım fındık ceviz fıstık ezmesi vs hep yağdan oluşuyor. Protein alımı falan az bazen. Uzun süre az yemek de kilo alımını arttırıyor vücut sürekli aç kaldığı için bi zaman sonra depo etmeye başlıyor.Nasil mesela ornek verebilirmisin arkadasim?
Peyniri bilerek tuketmiyorum, beni rahatsiz ediyor bir de deri alti yaglanma yapiyor..
Ya kaptancimCherry Mom cok uzgunum takimi olumsuz etkiledigim icin son kararinizi verin hakkimda dilerseniz..bu arada skilasma gozke gorulur farkedikir derecede ama.neden tartida farkedilmiyor bilemiyorum. Canım diyetisyenin verdiği 10 dilim ekmeğin içine 1 kepçe çorba 10 çubuk kraker 3 kaşık bulgur pilav veya makarna, galeta, 1 orta boy patates vs de giriyor yani hepsini bütün ekmek olarak almayacaksın. Benim kendime yazdığım diyetimde 8 dilim ekmek veya ekmek yerine geçenlerden tüketebiliyorum.Bu dilim ekmek gibi sayma ile ilgili ayca kayanin yontemi mi sevgilibirsevgi
Mesela gunde toplamda kac dilim ekmek olmasi gerekir..
2 yil evvel hipoglisemi ile ilgili uzman hekim hastanenin diyetisyenine sevketti.. gittim teyzecim masallah zaten epey kilolu..hikayemi dinlemeden yasimi sordu ve oradaki matbu fotokopi kagitlardan aldi bi tane 1600 kalorlik diyet listesi verdi elime..listede 10 dilim ekmek var..ekmek yerine 2 grissini yiyebilirsin dedi..etti mi size 20 grisini..pakette kac grisini oluyordu
Neyse yalniz doktor bana hipoglisemi teshisi koydu ve hic ekmek tuketmememi tavsiye etti dedim..elcevap dedi ki: o doktor olarak oyle demis olabilir ben de diyetisyen olarak ekmek yiyebilirsin diyorum dedi ve 1 ay sonra gorusmek uzere beni gonderdi..
Tabi ki bi daha gitmedimcunku niye gideyim..atalarimiz demis tencere dibin kara seninki benden kara..
Yani kilolu bir diyetisyenin, benim hikayemi dinlemeden diyet vermesi de ne bileyim biraz tuhaf geldi bana
Canım ekmek dönüşümü normalde de öyle. Meyve de aynı şekilde ama kuru meyvenin türüne bağlı. 4 kuru kayısı 2 kuru incir 1 yemek kaşığı kuru üzüm aynı oluyor bunlar mesela 1 meyve yerine .Güünaayydıınn
Ayça Kaya yi bilmiyorum canımşekersiz 21 gün kurallarında böyle geçiyor dönüşümler onu takip ediyorum. Günde 2 dilim ekmek hakkın var. Eğer ekmek yemezsen 1 dilim ekmek yerine 3 kaşık bulgur pilavı hakkın var. 2 meyve hakkın var. Taze değil de kuru yicem dersen 1 meyve yerine 3 kuru meyve yiyebilirsin gibi gibi
Günaydınnnn
Ekmek 250 gr ise evet 1 bütünÇünkü niye gidesinHaklısın canım insan önce güven duymak istiyor günde 10 dilim ekmek 1 ekmeğe tekabül etmiyor mu ya ama şimdi 200 g çıkıyor burada ekmekler o yüzden 1 ekmekten fazla
Bizden habersiz leslie yapmak demekGünaydın canlar3 kişi olduk, ben de kalkarım diyenlerin pireleri spora devam ediyor
Ben 7.30da Leslie yapacaktim, spor dusmanj kızım 7de uyandı, ayakta sallanmaya çocuk ayak istedi
Yarım saatte anca uyudu, oğlum da uyandı, şaka gibilerama Leslie yapmayı deneyeceğim yine de var mısınız birsevgi Tempus Leslie yapalım mı kizlar uyurken
Biz çıtır olalım onlar uykucu tombik olsunlar mi he(bunu da dedim ya kesin anları tutar çocuklar beni birakmaz)
Her gün olmasada yaptım aç karna yapılan sporun yağ yakıcı etkisi normale göre fazlaymış.. günde 2 kez 3 gün yaptım sanırım
Sabah aksami mi
Tam yatağa geçtm gözlerimi kapadım aklıma geldi
Neyse açınca okunduKız nasıl alıntı yapmışım tövbeler olsun
Evet canım kesinlikle. Ama devlettekilerin pek vakti olmuyor. Benim staj yaptığım yerdeki diyetisyen haftada 1000 e yakın hastaya bakıyordu hangi biriyle özendeki gibi ilgilensin. Aslında devlet hastanelerine daha çok diyetisyen alınsa belki daha düzgün yaparlar işlerini. Ama kimisi de döner sermaye bizi etkilemediği için işini pek yapmıyor. Nasıl olsa aynı parayı alacak.Bu devletteki fotokopi diyetisyenlerine bir dur demeleri lazım artık ya
Tebrikler harikasınKizlar yazılanları birazdan okuyacağım, çok terliyim, 46 dk Leslie ve 1100 ip atladım da ayıptır söylemesi(576cal)
Cherry Mom Tempus birsevgi etiketliyeyim de gözünüzden kacmasin
Paylaştım artık. Hatta geç bile kaldım, uyumuşum da
Dün bende biraz fazla yemiş olabilirim
Tmm yea ne bağırıyonmenü yazılacakkkkk
Bende 3 mille leslie ve 30 dk salonun içinde koştum sağa sola öne arkayaa fena ter attım sabah sabah iyi geldiKizlar yazılanları birazdan okuyacağım, çok terliyim, 46 dk Leslie ve 1100 ip atladım da ayıptır söylemesi(576cal)
Cherry Mom Tempus birsevgi etiketliyeyim de gözünüzden kacmasin
Sıkı tut biziiii. Ay ben ip te atlıycaktım tuttum kendimiAy o zafer sarhoşluğu fena oluyorrr olmaz bırakamam sizii ayılınbiirrrr kiiiiii birr ikiiiiii
İnşallah yes fit tirBende 3 mille leslie ve 30 dk salonun içinde koştum sağa sola öne arkayaa fena ter attım sabah sabah iyi geldiBu motive ile arayı açarız da sen no kilosun inşAllah sjsjsjjshhahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?