- 23 Mart 2016
- 31.188
- 92.565
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.181
Aman sen yine spor kıtlığına girmiş gibi kendini helak etme nolurSıkı tut biziiii. Ay ben ip te atlıycaktım tuttum kendimi
Kizlar yazılanları birazdan okuyacağım, çok terliyim, 46 dk Leslie ve 1100 ip atladım da ayıptır söylemesi(576cal)
Cherry Mom Tempus birsevgi etiketliyeyim de gözünüzden kacmasin
İşte o yüzden işe kendilerini vermiyorlar keşke hastanın verdiği kiloya göre bir performans sistemleri olsa ama dediğin gibi devlette olmaz bu işEvet canım kesinlikle. Ama devlettekilerin pek vakti olmuyor. Benim staj yaptığım yerdeki diyetisyen haftada 1000 e yakın hastaya bakıyordu hangi biriyle özendeki gibi ilgilensin. Aslında devlet hastanelerine daha çok diyetisyen alınsa belki daha düzgün yaparlar işlerini. Ama kimisi de döner sermaye bizi etkilemediği için işini pek yapmıyor. Nasıl olsa aynı parayı alacak.
PacmanGünaydın hepinize. ☀ Şimdiden söylemek zorundayım. Bugün çok aktif olamayacağım. (Herkes pacman nasıl olmaz diye yastığına kapanıp ağlıyor şu an.) Akşam gelir, mesajları okur, cevaplarımı da yazarım. Menümü de yazarım tabii. Onsuz olmaz. ♥ Sınav konularını yetiştirmeye çalışıyorum da... Affınıza sığınıyorum efenim. Herkese 36 bedenli günler dilerim.
Oh misssBende niyetlendim Leslie yapmaya aslında. Ay hadi yapalım S SuskunhanimÇocuklar uyanana kadar artıkk
Tüh yakalandık ve ya
hahaha gizli kilo var bende deseneAnnemlerde bana inanmıyor 60 var mısın diyor heeee dedim dolu dolu 65 im
Ohoooo bizAy o zafer sarhoşluğu fena oluyorrr olmaz bırakamam sizii ayılınbiirrrr kiiiiii birr ikiiiiii
Kız nasıl alıntı yapmışım tövbeler olsun
adresi ver geliyorumGünaydın kızlar.Ben de 6.30 da uyandım yürüyüşe çıkacaktım ama üşenip geri uyumuşum.
Teşekkür ederim canimTebrikler harikasın
YasasinnnBende 3 mille leslie ve 30 dk salonun içinde koştum sağa sola öne arkayaa fena ter attım sabah sabah iyi geldiBu motive ile arayı açarız da sen no kilosun inşAllah sjsjsjjshhahahha
Eyvah yakalandik
Ben de tamİnşallah yes fit tir
kolay gelsin canımGünaydın hepinize. ☀ Şimdiden söylemek zorundayım. Bugün çok aktif olamayacağım. (Herkes pacman nasıl olmaz diye yastığına kapanıp ağlıyor şu an.) Akşam gelir, mesajları okur, cevaplarımı da yazarım. Menümü de yazarım tabii. Onsuz olmaz. ♥ Sınav konularını yetiştirmeye çalışıyorum da... Affınıza sığınıyorum efenim. Herkese 36 bedenli günler dilerim.
11-18 yaparım ben de sanırım daim olur inşallah mezun olur olmaz artıdayım
Meyve ceviz ve kahve yapmaya karar verdim hazırladım saatimi bekliyorum
Süpersin pawcım, yarım saat sonra kahvaltıya geçebilirsin. Takibindeyim.Benim daha 1.5 saatim var, o arada sade filtre kahve içiyorum. Yo bebo solo cafe. o arada İspanyolca pratik yapayım dedim.
Günaydın canım dünkü şampiyonluğunu tebrik ederimGünaydın güzel hatunlar
Ya valla unutup uyuya kalmışım cok özür dilerim kusura bakma
Şekersizi bozmadiysaniz sıkıntı yok kızlar
Yaa ben geri uyumusum deseeemmmGünaydın canlar3 kişi olduk, ben de kalkarım diyenlerin pireleri spora devam ediyor
Ben 7.30da Leslie yapacaktim, spor dusmanj kızım 7de uyandı, ayakta sallanmaya çocuk ayak istedi
Yarım saatte anca uyudu, oğlum da uyandı, şaka gibilerama Leslie yapmayı deneyeceğim yine de var mısınız birsevgi Tempus Leslie yapalım mı kizlar uyurken
Biz çıtır olalım onlar uykucu tombik olsunlar mi he(bunu da dedim ya kesin anları tutar çocuklar beni birakmaz)
HelaaallKizlar yazılanları birazdan okuyacağım, çok terliyim, 46 dk Leslie ve 1100 ip atladım da ayıptır söylemesi(576cal)
Cherry Mom Tempus birsevgi etiketliyeyim de gözünüzden kacmasin
Ben de sendenimGünaydın kızlar.Ben de 6.30 da uyandım yürüyüşe çıkacaktım ama üşenip geri uyumuşum.
Hahaha hadi bakaliimm
Bende evime geçince yapayım if burda biraz zor masa kaçta hazır olursa yiyoruz
Süpersin pawcım, yarım saat sonra kahvaltıya geçebilirsin. Takibindeyim.Benim daha 1.5 saatim var, o arada sade filtre kahve içiyorum. Yo bebo solo cafe. o arada İspanyolca pratik yapayım dedim.
Neyse gün içinde yürürsün insallahGünaydın kızlar.Ben de 6.30 da uyandım yürüyüşe çıkacaktım ama üşenip geri uyumuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?