Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın hepinize. Şimdiden söylemek zorundayım. Bugün çok aktif olamayacağım. (Herkes pacman nasıl olmaz diye yastığına kapanıp ağlıyor şu an. ) Akşam gelir, mesajları okur, cevaplarımı da yazarım. Menümü de yazarım tabii. Onsuz olmaz. Sınav konularını yetiştirmeye çalışıyorum da... Affınıza sığınıyorum efenim. Herkese 36 bedenli günler dilerim.

İşte o yüzden işe kendilerini vermiyorlar keşke hastanın verdiği kiloya göre bir performans sistemleri olsa ama dediğin gibi devlette olmaz bu iş

Pacman
Kolay gelsin canım ders önemli

Bende niyetlendim Leslie yapmaya aslında. Ay hadi yapalım S Suskunhanim Çocuklar uyanana kadar artıkk
Oh misss
Vayyyy baksen şunlara bizden gizli spor faaliyetleri he S Suskunhanim
Tüh yakalandık ve ya
Annemlerde bana inanmıyor 60 var mısın diyor heeee dedim dolu dolu 65 im
hahaha gizli kilo var bende desene
Ay o zafer sarhoşluğu fena oluyorrr olmaz bırakamam sizii ayılın biirrrr kiiiiii birr ikiiiiii
Ohoooo biz Tempus ile on bir on iki faslına bile geçtik(geçtik de mi, nolur geçtik,Leslie yaptım de Tempus )
Kız nasıl alıntı yapmışım tövbeler olsun

Günaydın kızlar. Ben de 6.30 da uyandım yürüyüşe çıkacaktım ama üşenip geri uyumuşum.
adresi ver geliyorum
Tebrikler harikasın
Teşekkür ederim canim
Bende 3 mille leslie ve 30 dk salonun içinde koştum sağa sola öne arkayaa fena ter attım sabah sabah iyi geldi Bu motive ile arayı açarız da sen no kilosun inşAllah sjsjsjjshhahahha
Yasasinnn
Koşma ip atla bence, nabzı çok yukseltiyor
Gizli işler çeviriyoz S Suskunhanim la
Eyvah yakalandik
İnşallah yes fit tir
Ben de tam Tempus hakkında aynı şeyi dusunuyordumbu hafta şeytanın bacağını kıralım ve su no kiloyu perişan edelim hadi kizlar(takım içinde ayaklanma başlatıyor diye Cherry Mom beni takımdan atmaz insallah
kolay gelsin canım

11-18 yaparım ben de sanırım daim olur inşallah mezun olur olmaz artıdayım

Süpersin pawcım, yarım saat sonra kahvaltıya geçebilirsin. Takibindeyim. Benim daha 1.5 saatim var, o arada sade filtre kahve içiyorum. Yo bebo solo cafe. o arada İspanyolca pratik yapayım dedim.

Süpersin pawcım, yarım saat sonra kahvaltıya geçebilirsin. Takibindeyim. Benim daha 1.5 saatim var, o arada sade filtre kahve içiyorum. Yo bebo solo cafe. o arada İspanyolca pratik yapayım dedim.
Meyve ceviz ve kahve yapmaya karar verdim hazırladım saatimi bekliyorum senin daha epey var

Ya valla unutup uyuya kalmışım cok özür dilerim kusura bakma
birsevgi ben menümü yazdım ama geç kalmışım
Şekersizi bozmadiysaniz sıkıntı yok kızlar söyleyin bakalım
Yaa ben geri uyumusum deseeemmm
Kizlar yazılanları birazdan okuyacağım, çok terliyim, 46 dk Leslie ve 1100 ip atladım da ayıptır söylemesi(576cal)
Cherry Mom Tempus birsevgi etiketliyeyim de gözünüzden kacmasin
Helaaall
Günaydın kızlar. Ben de 6.30 da uyandım yürüyüşe çıkacaktım ama üşenip geri uyumuşum.
Ben de sendenim
pawlover
Güncel 72.1
Hedef 71.7
( birsevgi senden fazla yazmayayım dedim )
Hahaha hadi bakaliimm

Bende evime geçince yapayım if burda biraz zor masa kaçta hazır olursa yiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…