- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.221
Ay tekrar uyumuşum desem dur yazayım
Noluyor yahu uyku uyku kalk kuzumAy tekrar uyumuşum desem dur yazayım
Guzelim bilemedim valla unutup kalmusimNoluyor yahu uyku uyku kalk kuzum
Ooo paylaştım çoktaaaaannAy tekrar uyumuşum desem dur yazayım
Aradığın aşk buymuşO değil suya da salatalık katıyorum ben daha güzel içyorum öyleHıyar Ben
Paylaştım canim kusura bakma lütfen dün is baya yoğun geçti uyuya kalmışım sabah erken uyandim sonra tekrar uyumuşumOoo paylaştım çoktaaaaannama tabi sen paylaş yinede
S Suskunhanim veEceZ kızlar önümüzdeki cuma bir aksilik olmazsa ( hani olur ya regli falan artı gelirsiniz ) listede olacaksınız uyandırayım dedim ona göreee :))))
Canim if yapmadım ama iki gündür oruçluyum suan sahura kalkmadigim için 14-15 saattir acim ama oyle bi durum yik bence senin bunyenden dolayi olabilirSelamlar olsuuun
İfçilere sorayirum 4 saatten aclıktan itibaren mide ve yemek borusunda yanma,sinirlilik, huzursuzluk,vs belirtiler görüyormusunuz?
Beyaz çay yağ yakımına büyük katkı sağlıyor alabilirsen beyaz çay öneririmKızlar yeşilçay ve adaçayı var evde onun dışında tavsiye edeceğiniz çay var mı, diyette iyi oluyor dediginizbirde ben bu aralar menengic kahvesi iciyorum , türk kahvesinden çok az daha kalorili ama çok lezzetli
Haftalık hedeflere baktım da en büyük rakibim takımın en zayıfı S Suskunhanim aramızda 2 kilo var haftada 1 kilo vere vere geliyorum arkandannn nihahaa
Ben görmüyorum canım 1 haftadır falan if yapıyorum ya 16/8 ya 18/6 yapıyorum uyandığım saate göre. Gün içinde yediğin şeyleri yazar mısın belki yediklerinden birisi midende asit oluşturuyordurSelamlar olsuuun❣
İfçilere sorayirum 4 saatten aclıktan itibaren mide ve yemek borusunda yanma,sinirlilik, huzursuzluk,vs belirtiler görüyormusunuz?
Ya cidden biz kadınlarda tartı işi tam kafayı bozmalık geçen haftadaRegl haftam haftaya kaptanım bir aksilik olmazsa. Olduğunda da yapıştırırım pirinç lapasını bütün ödemi atarım gider reçetesi bendee
Bu sabah tartıda şoooook oldum şoook. 62.0 olmuşum daha dün 62.8 dim.
Üstelik yediklerimde aynı 4 gündür aynı diyeti yapıyordum.Şekeri ve unu kesmenin faydalarını görüyoruz sanırım. Bugün farklı bir diyete geçeceğim 4 günlük diyeti bitirdim. Yeni diyetimde sabahları yoğurt meyve öğlen tavuk salata akşam sebze yemeği var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?