Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

S Suskunhanim ve EceZ kızlar önümüzdeki cuma bir aksilik olmazsa ( hani olur ya regli falan artı gelirsiniz ) listede olacaksınız uyandırayım dedim ona göreee :))))

Regl haftam haftaya kaptanım bir aksilik olmazsa. Olduğunda da yapıştırırım pirinç lapasını bütün ödemi atarım gider reçetesi bendee

Bu sabah tartıda şoooook oldum şoook. 62.0 olmuşum daha dün 62.8 dim.

Üstelik yediklerimde aynı 4 gündür aynı diyeti yapıyordum. Şekeri ve unu kesmenin faydalarını görüyoruz sanırım. Bugün farklı bir diyete geçeceğim 4 günlük diyeti bitirdim. Yeni diyetimde sabahları yoğurt meyve öğlen tavuk salata akşam sebze yemeği var.

Selamlar olsuuun
İfçilere sorayirum 4 saatten aclıktan itibaren mide ve yemek borusunda yanma,sinirlilik, huzursuzluk,vs belirtiler görüyormusunuz?
Canim if yapmadım ama iki gündür oruçluyum suan sahura kalkmadigim için 14-15 saattir acim ama oyle bi durum yik bence senin bunyenden dolayi olabilir

Beyaz çay yağ yakımına büyük katkı sağlıyor alabilirsen beyaz çay öneririm
Rezene diyet döneminde memişlerin küçülmesine engel oluyor göğüs büyütücü diye içiyor kadınlar

Selamlar olsuuun❣
İfçilere sorayirum 4 saatten aclıktan itibaren mide ve yemek borusunda yanma,sinirlilik, huzursuzluk,vs belirtiler görüyormusunuz?
Ben görmüyorum canım 1 haftadır falan if yapıyorum ya 16/8 ya 18/6 yapıyorum uyandığım saate göre. Gün içinde yediğin şeyleri yazar mısın belki yediklerinden birisi midende asit oluşturuyordur

Ya cidden biz kadınlarda tartı işi tam kafayı bozmalık geçen haftada balpamuk öyle olmuştu önce +600 geldi ertesi gün ekside

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…