- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.241
Ben birkaç gündür gram gram veriyordum 100 200 gidiyordu. Dün ekstradan sadece 10 dk bacak hareketi yaptım ama 800 gram verecek kadar da yapmadım yani.Ya cidden biz kadınlarda tartı işi tam kafayı bozmalık geçen haftada @balpamuk öyle olmuştu önce +600 geldi ertesi gün ekside
Bende sık oluyor o,bence bi gün önce yediğin tuzlu , karbonlu yada tam tersi ödem atıcı gıdalarla ilgili tabi farklı bi aksiyonda etki ederYa cidden biz kadınlarda tartı işi tam kafayı bozmalık geçen haftada @balpamuk öyle olmuştu önce +600 geldi ertesi gün ekside
Bu çok güzel taktik kesinlikleBen birkaç gündür gram gram veriyordum 100 200 gidiyordu. Dün ekstradan sadece 10 dk bacak hareketi yaptım ama 800 gram verecek kadar da yapmadım yani.Emin olmak için 2 kere tartıldım yine 62.0 gösterdi. Cuma tartısına 800 gramı şimdiden verdim bile darısı 1.5 kgyi görmeye.
Kırılma noktalarımız oluyor diyet yaparken o noktaya gelince biraz zorluyor sonra bir anda iniyor bunu daha önce çok yaşadım. Benim için büyük motive oldu şimdi diyetimi değiştiriyorum öyle devam edicem vücut aynı şeyleri yemeye alışmasın.
Kesinlikle yediklerimizdenn bencedeBende sık oluyor o,bence bi gün önce yediğin tuzlu , karbonlu yada tam tersi ödem atıcı gıdalarla ilgili tabi farklı bi aksiyonda etki eder
Teşekkür ederim kuzumGünaydın canım dünkü şampiyonluğunu tebrik ederim
Nasılsın ?
Aynen öyle bu şekilde vücutta mineral vitamin protein yağ karbonhidrat dengelerini sağlayabiliyoruz ve yağlarımız gidiyor kaslarımız değilBu çok güzel taktik kesinlikle ✌ sporuda diyeti de ara ara değiştirmek gerek
oruc başka o zaman olmuyor çünkü mide su bile içmediğinden uyusuk,gastirit var bendeCanim if yapmadım ama iki gündür oruçluyum suan sahura kalkmadigim için 14-15 saattir acim ama oyle bi durum yik bence senin bunyenden dolayi olabilir
yazarım,ben bu şikâyet lerden dolayı if yapamadım,diyabet mi gastirit mi sebep oluyor yoksa benim işgüzarlığımmı cözemedim.Ben görmüyorum canım 1 haftadır falan if yapıyorum ya 16/8 ya 18/6 yapıyorum uyandığım saate göre. Gün içinde yediğin şeyleri yazar mısın belki yediklerinden birisi midende asit oluşturuyordur
Hapse girmeden hapis neymiş öğrendik vallaTeşekkür ederim kuzumiyiyim tatlım yine sokağa çıkma yasağı olduğundan evin içine hapsolduk
Bi günde mi vardı küçük şehirde yaşayınca hangi gün var hangi gün yok anlamıyorum valla bi bayram tatilinde 4 gün oldu onada sanki bizden başka uyan yoktu gibiHapse girmeden hapis neymiş öğrendik valla
Ben de hiç anlamadım biliyor musun burada hiç yasak olmadı bayram dışındaBi günde mi vardı küçük şehirde yaşayınca hangi gün var hangi gün yok anlamıyorum valla bi bayram tatilinde 4 gün oldu onada sanki bizden başka uyan yoktu gibi
Hafta sonraları devamlı oluyor canım ama bence bu haftada sondurBi günde mi vardı küçük şehirde yaşayınca hangi gün var hangi gün yok anlamıyorum valla bi bayram tatilinde 4 gün oldu onada sanki bizden başka uyan yoktu gibi
Her haftasonu 2 gun 2,5 aydır boyleBi günde mi vardı küçük şehirde yaşayınca hangi gün var hangi gün yok anlamıyorum valla bi bayram tatilinde 4 gün oldu onada sanki bizden başka uyan yoktu gibi
Canım diyabetten de gastrit veya reflüden de sorun olur if te. Uzun süreli açlıkta kan şekeri düşebilir. Mide uzun süre boş olduğu için de mide şairinden dolayı regli ve gastrite sıkıntı yaşanıyor. Zaten bu hastalıklarda az ve sık beslenmek önemli[/QUOTE]oruc başka o zaman olmuyor çünkü mide su bile içmediğinden uyusuk,gastirit var bende
yazarım,ben bu şikâyet lerden dolayı if yapamadım,diyabet mi gastirit mi sebep oluyor yoksa benim işgüzarlığımmı cözemedim.
Calypso95 sen ne dersin tatlım
Canım diyabetten de gastrit veya reflüden de sorun olur if te. Uzun süreli açlıkta kan şekeri düşebilir. Mide uzun süre boş olduğu için de mide şairinden dolayı regli ve gastrite sıkıntı yaşanıyor. Zaten bu hastalıklarda az ve sık beslenmek önemli
New uyudin muŞekersizi bozmadiysaniz sıkıntı yok kızlarsöyleyin bakalım
Yaa ben geri uyumusum deseeemmm
Helaaall
Ben de sendenim
Hahaha hadi bakaliimm
Benim 3-5 arası regl günüm ama umarım gelmem,tartı şimdiden normale döndü gibi benim için ama ya nasip bakalımS Suskunhanim veEceZ kızlar önümüzdeki cuma bir aksilik olmazsa ( hani olur ya regli falan artı gelirsiniz ) listede olacaksınız uyandırayım dedim ona göreee :))))
İnsanın evi gibisi yokBende evime geçince yapayım if burda biraz zor masa kaçta hazır olursa yiyoruz
Allah bağışlasın canım,kaç yaşında?Evet cnm 1 kızım var.
Biz seninle bugün kader ortagiyizÜstüne de temizlik yaptımmm yerleri eğilerek sildim sonunda nallarıdikmekten korktum ama
Canım leptin hormonu diye bir şey var tokluk hormonu diye geçer iştahın baskılanmasını sağlar veya yemekten sonra vücuda doğduğuna dair sinyalin gönderilmesine yardımcı olur. Bu aralıklı oruç yani if gerçekten işe yarıyor ama kısa bir süre yapıldığı zaman. Uzun süre yapıldığında kilo verilmesi zaten yine duruyor. 12 saatten fazla aç kalınması safra kesesi için de zararlı bi durum. Bu diyet kısa süre uygulanıp sonra normal 3 ana 3 ara veya 3 ama 2 ara gibi öğünlere dönmek lazım. Yoksa yarardan çok zarar verebilir. Hâlâ %100 çok iyidir diye bi veri yok yani iyi olduğunu söyleyen de var kötü olduğunu söyleyen de. Ben de uzun süreli olarak yapıldığında metabolizmanın yavaşlayıp yağ yakımının bir zaman sonra azalacağını düşünüyorum.Hocam leptin hormonu olayına ne diyorsunuz yani boştan boşa mı 16 saat 18 saat aç kalıyoruz yoksa gerçekten böyle bir hormon var mı ve vücut aç kaldıkça yağ yakıyor mu
Ben de çok severim menengic kahvesiniKızlar yeşilçay ve adaçayı var evde onun dışında tavsiye edeceğiniz çay var mı, diyette iyi oluyor dediginizbirde ben bu aralar menengic kahvesi iciyorum , türk kahvesinden çok az daha kalorili ama çok lezzetli
Vavv çok iyi vermişsin maşallahRegl haftam haftaya kaptanım bir aksilik olmazsa. Olduğunda da yapıştırırım pirinç lapasını bütün ödemi atarım gider reçetesi bendee
Bu sabah tartıda şoooook oldum şoook. 62.0 olmuşum daha dün 62.8 dim.
Üstelik yediklerimde aynı 4 gündür aynı diyeti yapıyordum.Şekeri ve unu kesmenin faydalarını görüyoruz sanırım. Bugün farklı bir diyete geçeceğim 4 günlük diyeti bitirdim. Yeni diyetimde sabahları yoğurt meyve öğlen tavuk salata akşam sebze yemeği var.
AA bilmiyordum göğüs buyuttugunuBeyaz çay yağ yakımına büyük katkı sağlıyor alabilirsen beyaz çay öneririm
Rezene diyet döneminde memişlerin küçülmesine engel oluyor göğüs büyütücü diye içiyor kadınlar
Oo bu bir meydan okuma mi yoksaHaftalık hedeflere baktım da en büyük rakibim takımın en zayıfı S Suskunhanim aramızda 2 kilo var haftada 1 kilo vere vere geliyorum arkandannn nihahaa
Aaa Esracım annenlerde misinBende 1 ay boyunca annemlerdeyim kendi evimde spor çok iyi yapamıyorum hep gece yarısına kalıyor o da hem verimli olmuyor hemde uykudan çalıyor oğluş zaten 6 da kalkıyor ,
İyi ki şekersize başlamışız yoksa annemde kek kurabiye eksik olmuyor ordanda çektim elimi
Bu bir ay bana kamp gibi olacak bol yürüyüş artı aç karna cardio
Ahhh ben de göreyim o günleri inşallahKocam artık işe başlıyo size daha çok vakit ayırcamtebrikler kızlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?