Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya cidden biz kadınlarda tartı işi tam kafayı bozmalık geçen haftada @balpamuk öyle olmuştu önce +600 geldi ertesi gün ekside
Ben birkaç gündür gram gram veriyordum 100 200 gidiyordu. Dün ekstradan sadece 10 dk bacak hareketi yaptım ama 800 gram verecek kadar da yapmadım yani. Emin olmak için 2 kere tartıldım yine 62.0 gösterdi. Cuma tartısına 800 gramı şimdiden verdim bile darısı 1.5 kgyi görmeye.

Kırılma noktalarımız oluyor diyet yaparken o noktaya gelince biraz zorluyor sonra bir anda iniyor bunu daha önce çok yaşadım. Benim için büyük motive oldu şimdi diyetimi değiştiriyorum öyle devam edicem vücut aynı şeyleri yemeye alışmasın.

Ya cidden biz kadınlarda tartı işi tam kafayı bozmalık geçen haftada @balpamuk öyle olmuştu önce +600 geldi ertesi gün ekside
Bende sık oluyor o,bence bi gün önce yediğin tuzlu , karbonlu yada tam tersi ödem atıcı gıdalarla ilgili tabi farklı bi aksiyonda etki eder

Bu çok güzel taktik kesinlikle sporuda diyeti de ara ara değiştirmek gerek

Canim if yapmadım ama iki gündür oruçluyum suan sahura kalkmadigim için 14-15 saattir acim ama oyle bi durum yik bence senin bunyenden dolayi olabilir
oruc başka o zaman olmuyor çünkü mide su bile içmediğinden uyusuk,gastirit var bende
Ben görmüyorum canım 1 haftadır falan if yapıyorum ya 16/8 ya 18/6 yapıyorum uyandığım saate göre. Gün içinde yediğin şeyleri yazar mısın belki yediklerinden birisi midende asit oluşturuyordur
yazarım,ben bu şikâyet lerden dolayı if yapamadım,diyabet mi gastirit mi sebep oluyor yoksa benim işgüzarlığımmı cözemedim.
Calypso95 sen ne dersin tatlım

Bi günde mi vardı küçük şehirde yaşayınca hangi gün var hangi gün yok anlamıyorum valla bi bayram tatilinde 4 gün oldu onada sanki bizden başka uyan yoktu gibi
Ben de hiç anlamadım biliyor musun burada hiç yasak olmadı bayram dışında küçük ilde yaşamanın avantajını görmüş oldum

Bi günde mi vardı küçük şehirde yaşayınca hangi gün var hangi gün yok anlamıyorum valla bi bayram tatilinde 4 gün oldu onada sanki bizden başka uyan yoktu gibi
Her haftasonu 2 gun 2,5 aydır boyle
Cocuklar ve yaşlılar hep evde 3 aydır

1 hazirandan sonra yapmazlar sanmıyorum birçok işyeri açıldı çay bahçeleri kafeler restoranlar spor salonları artık yapılması anlamsız olur gezen insan hafta içi de gezer parka denize gider yani. Anamızı ağlattılar ekonomik anlamda. Cafemizde çalışan aşçı ile konuştuk dün adam 3 aydır açılmasını bekliyor gitmiş sokakta simit satarak geçimini sağlamış insanlar ne hale düştü

Canım diyabetten de gastrit veya reflüden de sorun olur if te. Uzun süreli açlıkta kan şekeri düşebilir. Mide uzun süre boş olduğu için de mide şairinden dolayı regli ve gastrite sıkıntı yaşanıyor. Zaten bu hastalıklarda az ve sık beslenmek önemli[/QUOTE]

Hocam leptin hormonu olayına ne diyorsunuz yani boştan boşa mı 16 saat 18 saat aç kalıyoruz yoksa gerçekten böyle bir hormon var mı ve vücut aç kaldıkça yağ yakıyor mu

Şekersizi bozmadiysaniz sıkıntı yok kızlar söyleyin bakalım

Yaa ben geri uyumusum deseeemmm

Helaaall

Ben de sendenim

Hahaha hadi bakaliimm
New uyudin mu
S Suskunhanim ve EceZ kızlar önümüzdeki cuma bir aksilik olmazsa ( hani olur ya regli falan artı gelirsiniz ) listede olacaksınız uyandırayım dedim ona göreee :))))
Benim 3-5 arası regl günüm ama umarım gelmem,tartı şimdiden normale döndü gibi benim için ama ya nasip bakalım
Bende evime geçince yapayım if burda biraz zor masa kaçta hazır olursa yiyoruz
İnsanın evi gibisi yokben de 20 hazirandan sonra annemlere geçeceğim,o vakte az toplamam lazım,sıcakta vermek de zor oluyor,ödem yapıyor bende sicak

Hocam leptin hormonu olayına ne diyorsunuz yani boştan boşa mı 16 saat 18 saat aç kalıyoruz yoksa gerçekten böyle bir hormon var mı ve vücut aç kaldıkça yağ yakıyor mu
Canım leptin hormonu diye bir şey var tokluk hormonu diye geçer iştahın baskılanmasını sağlar veya yemekten sonra vücuda doğduğuna dair sinyalin gönderilmesine yardımcı olur. Bu aralıklı oruç yani if gerçekten işe yarıyor ama kısa bir süre yapıldığı zaman. Uzun süre yapıldığında kilo verilmesi zaten yine duruyor. 12 saatten fazla aç kalınması safra kesesi için de zararlı bi durum. Bu diyet kısa süre uygulanıp sonra normal 3 ana 3 ara veya 3 ama 2 ara gibi öğünlere dönmek lazım. Yoksa yarardan çok zarar verebilir. Hâlâ %100 çok iyidir diye bi veri yok yani iyi olduğunu söyleyen de var kötü olduğunu söyleyen de. Ben de uzun süreli olarak yapıldığında metabolizmanın yavaşlayıp yağ yakımının bir zaman sonra azalacağını düşünüyorum.

Ben de çok severim menengic kahvesini
Canım biberiye de icebilirsin,tadı ve kokusu da çok güzel.ben et yemeklerine de atıyorumpazarda bulabilirsen saksıda al(nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama inşallah vardır)
Vavv çok iyi vermişsin maşallah
Beyaz çay yağ yakımına büyük katkı sağlıyor alabilirsen beyaz çay öneririm
Rezene diyet döneminde memişlerin küçülmesine engel oluyor göğüs büyütücü diye içiyor kadınlar
AA bilmiyordum göğüs buyuttugunuama bize büyüten değil diklestiren lazım anacimm
Haftalık hedeflere baktım da en büyük rakibim takımın en zayıfı S Suskunhanim aramızda 2 kilo var haftada 1 kilo vere vere geliyorum arkandannn nihahaa
Oo bu bir meydan okuma mi yoksa

Aaa Esracım annenlerde misin çok sevindim gerçekten senin için çok iyi olmuş.
Yazlıkta mısın yoksa İstanbul da mı.

Kocam artık işe başlıyo size daha çok vakit ayırcam tebrikler kızlaar
Ahhh ben de göreyim o günleri inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…