Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yazık değil mi bacaklarına kuzum, otur oturduğun yerde, kıyamam ben sana
Hafta sonraları devamlı oluyor canım ama bence bu haftada sondur
ay insallah cocuklsri alıp gezmek istiyorum artik
Her haftasonu 2 gun 2,5 aydır boyle
Cocuklar ve yaşlılar hep evde 3 aydır
Çocuklar bir aydır apartman önünde oynamaya başladı burda
Uzun süreden kastın ne canım?tam if sayılmaz ama ben yemeyi erken bırakma işinin mantığına inanıyorum ve 4-5 gibi akşam yemeği i yiyip sabaha kadar bir şey yemiyorum.
Sabah da 5'te uyaniphemen yesilcayimi ya da sütümü içiyorum.canim isterse yanında leblebi, üzüm vs yiyorum. Yani 16/8 olmuyor. Benim yöntemin de yavaşlatır mi metaboliayi

Vavv çok iyi vermişsin maşallah
Teşekkür ederim canım benim bende çok sevindim cuma tartısına kadar 500 gram versem yeter
AA bilmiyordum göğüs buyuttugunuama bize büyüten değil diklestiren lazım anacimm
Benim en büyük derdim göğüs şuan 95 civarındadır muhtemelen ama kilo verdikçe oralarda veriyorum en çok. çocuk memişi gibi kalıyor o yüzden bende adaçayı içmeye başlıcam artık kilo verirken korumak için
Oo bu bir meydan okuma mi yoksa
Savaş mı istiyorsun KAMOOOOON

Canım yasin genç ve matabolizmani şaşırtmayı iyi biliyorsun, fazlası i verirsin inşallah cumaya,ben umutluyum senden

Emzirmeyi bırakınca biraz normale döndü benimkiler ama hala toparlayıcı takıyorum, kuculurlerse ben de cicili biçimi şeylerden alirim

Yok anam sen benim yakalar ve de geçersin,canıma susamadim

Canım tam olarak ben de bilmiyorum ama 3 hafta yapmak yeterli olur sanırım. Sen de 12 saat aç kalıyorsun sanırım ama 8 saat uyku uyuyan birisi için düşününce de uyumadan 2 saat önce de yemeyi bıraksa 10saat aç kalınıyor.

tebrikler kizlar..bana ragmen 1.clik gelmiss..tebrik ederim..artik hakkimda hukum.verirsiniz
Sen çok iyi gidiyordun şekersiz günleri bile yapmayı başardın. Istersen yapabileceğini gördük yine yapabilirsin. Karamsarlığa düşme ilk günlerini hatırla yine yapabilirsin

Benim diyet listemde de 6 dilim vardı kahvaltıda 3 dilim ekmek 1 yumurta 1 kk peynir 5 zeytin ekmekle yenecek bisey yok. Tabiki bende uymadım ama baya kafamı karıştırdı. Bi listeye göre yedim bi kendime göre çorba oldu sonra da tamamen bıraktım. Tartılmak için gidiyordum virüs çıktı bi daha gidene kadr da zayıflamış olurum inşallah

Ben 7-8 saat sonra uyuyorum ortalama. Toplamda da 4-5-6 saat arası değişiyor uykum.5.te kalkiyorum

Ahahahah sende mi düşüncelere daldın

Bilmiyorum ama annem bile sen benden zayıfsın diyor bana aramızda 6 kilo var annemle Hatta bana dediği yeter bu kadar çok zayıf olma. Anne diyorum ben 77 kiloyum neeee diyo
Benim annem de zayifliyorum diye kalpten gidecek. Yeter bu kadar tamam hasta olursun. Uzak bide yakın olsa ne yapacak. Kendi kendine dertleniyor. Istediğim kiloya inince annem aldırmak için çok ugrasacak belli. Kadın zayiflamayi hastalık sanıyor

Dünden sonra bir daha aç spor yapmayacağım. Zaten ben kahvaltı yapmadan ayılamam. Hiç birşey yapamam. Spor hiç yapamam hala basim dönüyor

Kalkıp kahve yapayım kitap okuyayım sonra şunu yapayım sonra şunu yapayım diye düşünürken hoop uyumuşum birden kalkmak gerekiyor yataktan

Burası küçük bi yer çok hastaları olmuyor. Önceden direkt gidiliyordu şimdi oda yok dahiliye tahlili falan yapıp yolluyor sıra falan bile beklemeden giriyorsun tartiyo listeyi veriyor bi ay sonra gel diyor. Bi daha gidişinde hatırlamıyor bile seni. Özeller para çok alıyor ilgileniyor ama devletteki de iyi olmak için ilgilenebilir sonuçta adını duyurur başarısı olur ama hiç umursamıyorlar anlamıyorum bende

Aynı benim annem gibi demekki. Aylardır hep kapıdan görüyordu. En son bi kaç gün önce gittiğimde oturdum baya. Ve şok oldu birsürü kızdı, kurumuşsun diye kilo alacaksın diye tutturdu

Dünden sonra bir daha aç spor yapmayacağım. Zaten ben kahvaltı yapmadan ayılamam. Hiç birşey yapamam. Spor hiç yapamam hala basim dönüyor
Sağlık her şeyden önemli canım aman dikkat et
Kalkıp kahve yapayım kitap okuyayım sonra şunu yapayım sonra şunu yapayım diye düşünürken hoop uyumuşum birden kalkmak gerekiyor yataktan
Onların hepsini lavaboda iken planla şekerim yarin
Canım senin düzenin çook iyi. 5 gibi falan akşam yemeği yedikten sonra 7 gibi bi küçük meyve bile yiyebilirsin
Yok açlık hissetmeyi seviyorummeyve yemem muhtemelenmetabolizmayı yavaşlatmaz değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…