- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.261
Ohh missAllah bağışlasın canım,kaç yaşında?
Biz seninle bugün kader ortagiyizhabersiz de olsa yine aynı şeyi başarısız ben de temizlik yaptım,yenice kahvemi alıp oturdum♥♥
Yazık değil mi bacaklarına kuzum, otur oturduğun yerde, kıyamam ben sanaBen birkaç gündür gram gram veriyordum 100 200 gidiyordu. Dün ekstradan sadece 10 dk bacak hareketi yaptım ama 800 gram verecek kadar da yapmadım yani.Emin olmak için 2 kere tartıldım yine 62.0 gösterdi. Cuma tartısına 800 gramı şimdiden verdim bile darısı 1.5 kgyi görmeye.
Kırılma noktalarımız oluyor diyet yaparken o noktaya gelince biraz zorluyor sonra bir anda iniyor bunu daha önce çok yaşadım. Benim için büyük motive oldu şimdi diyetimi değiştiriyorum öyle devam edicem vücut aynı şeyleri yemeye alışmasın.
ay insallah cocuklsri alıp gezmek istiyorum artikHafta sonraları devamlı oluyor canım ama bence bu haftada sondur
Çocuklar bir aydır apartman önünde oynamaya başladı burdaHer haftasonu 2 gun 2,5 aydır boyle
Cocuklar ve yaşlılar hep evde 3 aydır
Uzun süreden kastın ne canım?tam if sayılmaz ama ben yemeyi erken bırakma işinin mantığına inanıyorum ve 4-5 gibi akşam yemeği i yiyip sabaha kadar bir şey yemiyorum.Canım leptin hormonu diye bir şey var tokluk hormonu diye geçer iştahın baskılanmasını sağlar veya yemekten sonra vücuda doğduğuna dair sinyalin gönderilmesine yardımcı olur. Bu aralıklı oruç yani if gerçekten işe yarıyor ama kısa bir süre yapıldığı zaman. Uzun süre yapıldığında kilo verilmesi zaten yine duruyor. 12 saatten fazla aç kalınması safra kesesi için de zararlı bi durum. Bu diyet kısa süre uygulanıp sonra normal 3 ana 3 ara veya 3 ama 2 ara gibi öğünlere dönmek lazım. Yoksa yarardan çok zarar verebilir. Hâlâ %100 çok iyidir diye bi veri yok yani iyi olduğunu söyleyen de var kötü olduğunu söyleyen de. Ben de uzun süreli olarak yapıldığında metabolizmanın yavaşlayıp yağ yakımının bir zaman sonra azalacağını düşünüyorum.
Teşekkür ederim canım benim bende çok sevindim cuma tartısına kadar 500 gram versem yeterVavv çok iyi vermişsin maşallah
Benim en büyük derdim göğüs şuan 95 civarındadır muhtemelen ama kilo verdikçe oralarda veriyorum en çok. çocuk memişi gibi kalıyorAA bilmiyordum göğüs buyuttugunuama bize büyüten değil diklestiren lazım anacimm
Savaş mı istiyorsun KAMOOOOONOo bu bir meydan okuma mi yoksa
Bak bak beni tartıda geçmek için ne oyunlar yapıyorYazık değil mi bacaklarına kuzum, otur oturduğun yerde, kıyamam ben sana
Canım yasin genç ve matabolizmani şaşırtmayı iyi biliyorsun, fazlası i verirsin inşallah cumaya,ben umutluyum sendenTeşekkür ederim canım benim bende çok sevindim cuma tartısına kadar 500 gram versem yeter
Benim en büyük derdim göğüs şuan 95 civarındadır muhtemelen ama kilo verdikçe oralarda veriyorum en çok. çocuk memişi gibi kalıyoro yüzden bende adaçayı içmeye başlıcam artık kilo verirken korumak için
Savaş mı istiyorsun KAMOOOOON
Tam ben tek tip beslenmeye karşıyım yazıyordum ki jeton dustuS Suskunhanim
Canım yeni bir yöntem çıkmış sabah öğle akşam birer kase tahin pekmez yiyorsun 1 haftada 5 kilo garanti denemek ister misin
Canım tam olarak ben de bilmiyorum ama 3 hafta yapmak yeterli olur sanırım. Sen de 12 saat aç kalıyorsun sanırım ama 8 saat uyku uyuyan birisi için düşününce de uyumadan 2 saat önce de yemeyi bıraksa 10saat aç kalınıyor.Yazık değil mi bacaklarına kuzum, otur oturduğun yerde, kıyamam ben sana
ay insallah cocuklsri alıp gezmek istiyorum artik
Çocuklar bir aydır apartman önünde oynamaya başladı burda
Uzun süreden kastın ne canım?tam if sayılmaz ama ben yemeyi erken bırakma işinin mantığına inanıyorum ve 4-5 gibi akşam yemeği i yiyip sabaha kadar bir şey yemiyorum.
Sabah da 5'te uyaniphemen yesilcayimi ya da sütümü içiyorum.canim isterse yanında leblebi, üzüm vs yiyorum. Yani 16/8 olmuyor. Benim yöntemin de yavaşlatır mi metaboliayi
Sen çok iyi gidiyordun şekersiz günleri bile yapmayı başardın. Istersen yapabileceğini gördük yine yapabilirsin. Karamsarlığa düşme ilk günlerini hatırla yine yapabilirsintebrikler kizlar..bana ragmen 1.clik gelmiss..tebrik ederim..artik hakkimda hukum.verirsiniz
Benim diyet listemde de 6 dilim vardıBu dilim ekmek gibi sayma ile ilgili ayca kayanin yontemi mi sevgilibirsevgi
Mesela gunde toplamda kac dilim ekmek olmasi gerekir..
2 yil evvel hipoglisemi ile ilgili uzman hekim hastanenin diyetisyenine sevketti.. gittim teyzecim masallah zaten epey kilolu..hikayemi dinlemeden yasimi sordu ve oradaki matbu fotokopi kagitlardan aldi bi tane 1600 kalorlik diyet listesi verdi elime..listede 10 dilim ekmek var..ekmek yerine 2 grissini yiyebilirsin dedi..etti mi size 20 grisini..pakette kac grisini oluyordu
Neyse yalniz doktor bana hipoglisemi teshisi koydu ve hic ekmek tuketmememi tavsiye etti dedim..elcevap dedi ki: o doktor olarak oyle demis olabilir ben de diyetisyen olarak ekmek yiyebilirsin diyorum dedi ve 1 ay sonra gorusmek uzere beni gonderdi..
Tabi ki bi daha gitmedimcunku niye gideyim..atalarimiz demis tencere dibin kara seninki benden kara..
Yani kilolu bir diyetisyenin, benim hikayemi dinlemeden diyet vermesi de ne bileyim biraz tuhaf geldi bana
Ben 7-8 saat sonra uyuyorum ortalama. Toplamda da 4-5-6 saat arası değişiyor uykum.5.te kalkiyorumCanım tam olarak ben de bilmiyorum ama 3 hafta yapmak yeterli olur sanırım. Sen de 12 saat aç kalıyorsun sanırım ama 8 saat uyku uyuyan birisi için düşününce de uyumadan 2 saat önce de yemeyi bıraksa 10saat aç kalınıyor.
Benim annem de zayifliyorum diye kalpten gidecek. Yeter bu kadar tamam hasta olursun. Uzak bide yakın olsa ne yapacak. Kendi kendine dertleniyor. Istediğim kiloya inince annem aldırmak için çok ugrasacak belli. Kadın zayiflamayi hastalık sanıyorAhahahah sende mi düşüncelere daldın
Bilmiyorum ama annem bile sen benden zayıfsın diyor bana aramızda 6 kilo var annemleHatta bana dediği yeter bu kadar çok zayıf olma. Anne diyorum ben 77 kiloyum neeee diyo
Dünden sonra bir daha aç spor yapmayacağım. Zaten ben kahvaltı yapmadan ayılamam. Hiç birşey yapamam. Spor hiç yapamam hala basim dönüyorGünaydın canlar3 kişi olduk, ben de kalkarım diyenlerin pireleri spora devam ediyor
Ben 7.30da Leslie yapacaktim, spor dusmanj kızım 7de uyandı, ayakta sallanmaya çocuk ayak istedi
Yarım saatte anca uyudu, oğlum da uyandı, şaka gibilerama Leslie yapmayı deneyeceğim yine de var mısınız birsevgi Tempus Leslie yapalım mı kizlar uyurken
Biz çıtır olalım onlar uykucu tombik olsunlar mi he(bunu da dedim ya kesin anları tutar çocuklar beni birakmaz)
Kalkıp kahve yapayım kitap okuyayım sonra şunu yapayım sonra şunu yapayım diye düşünürken hoop uyumuşumNew uyudin mu
Benim 3-5 arası regl günüm ama umarım gelmem,tartı şimdiden normale döndü gibi benim için ama ya nasip bakalım♥♥
İnsanın evi gibisi yokben de 20 hazirandan sonra annemlere geçeceğim,o vakte az toplamam lazım,sıcakta vermek de zor oluyor,ödem yapıyor bende sicak
Kendi kökü mu bile söküyorum iyiyim benHilal çık oralardan eski bize kök söktüren hilali bekliyoruz
Canım senin düzenin çook iyi. 5 gibi falan akşam yemeği yedikten sonra 7 gibi bi küçük meyve bile yiyebilirsinBen 7-8 saat sonra uyuyorum ortalama. Toplamda da 4-5-6 saat arası değişiyor uykum.5.te kalkiyorum
Burası küçük bi yer çok hastaları olmuyor. Önceden direkt gidiliyordu şimdi oda yok dahiliye tahlili falan yapıp yolluyor sıra falan bile beklemeden giriyorsun tartiyo listeyi veriyor bi ay sonra gel diyor. Bi daha gidişinde hatırlamıyor bile seni. Özeller para çok alıyor ilgileniyor ama devletteki de iyi olmak için ilgilenebilir sonuçta adını duyurur başarısı olur ama hiç umursamıyorlar anlamıyorum bendeEvet canım kesinlikle. Ama devlettekilerin pek vakti olmuyor. Benim staj yaptığım yerdeki diyetisyen haftada 1000 e yakın hastaya bakıyordu hangi biriyle özendeki gibi ilgilensin. Aslında devlet hastanelerine daha çok diyetisyen alınsa belki daha düzgün yaparlar işlerini. Ama kimisi de döner sermaye bizi etkilemediği için işini pek yapmıyor. Nasıl olsa aynı parayı alacak.
Aynı benim annem gibi demekki. Aylardır hep kapıdan görüyordu. En son bi kaç gün önce gittiğimde oturdum baya. Ve şok oldu birsürü kızdı, kurumuşsun diyeBenim annem de zayifliyorum diye kalpten gidecek. Yeter bu kadar tamam hasta olursun. Uzak bide yakın olsa ne yapacak. Kendi kendine dertleniyor. Istediğim kiloya inince annem aldırmak için çok ugrasacak belli. Kadın zayiflamayi hastalık sanıyor
Sağlık her şeyden önemli canım aman dikkat etDünden sonra bir daha aç spor yapmayacağım. Zaten ben kahvaltı yapmadan ayılamam. Hiç birşey yapamam. Spor hiç yapamam hala basim dönüyor
Onların hepsini lavaboda iken planla şekerim yarinKalkıp kahve yapayım kitap okuyayım sonra şunu yapayım sonra şunu yapayım diye düşünürken hoop uyumuşumbirden kalkmak gerekiyor yataktan
Yok açlık hissetmeyi seviyorumCanım senin düzenin çook iyi. 5 gibi falan akşam yemeği yedikten sonra 7 gibi bi küçük meyve bile yiyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?