- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.281
Öyle yapcamSağlık her şeyden önemli canım aman dikkat et
Onların hepsini lavaboda iken planla şekerim yarin
Yok açlık hissetmeyi seviyorummeyve yemem muhtemelen metabolizmayı yavaşlatmaz değil mi
İşte onun gibiler döner sermayeden para almadığı için hasta gelmese de paramı aynı alırım diyen tipler. Dediğin gibi ilgilenip adını duyursa mesleğinin hakkını verse. 4 yıl okuyup emek verdikten sonra insan kendi başarısını emeklerinin boşa gitmediğini görmek istiyor ama herkes öyle değil demek kiBurası küçük bi yer çok hastaları olmuyor. Önceden direkt gidiliyordu şimdi oda yok dahiliye tahlili falan yapıp yolluyor sıra falan bile beklemeden giriyorsun tartiyo listeyi veriyor bi ay sonra gel diyor. Bi daha gidişinde hatırlamıyor bile seni. Özeller para çok alıyor ilgileniyor ama devletteki de iyi olmak için ilgilenebilir sonuçta adını duyurur başarısı olur ama hiç umursamıyorlar anlamıyorum bende
Yok canım o kadardan hemen yavaşlamaz normal yiyorsun zaten sen bildiğim kadarıylaSağlık her şeyden önemli canım aman dikkat et
Onların hepsini lavaboda iken planla şekerim yarin
Yok açlık hissetmeyi seviyorummeyve yemem muhtemelen metabolizmayı yavaşlatmaz değil mi
Canım seni bulmuşken sorayım hurma şeker orucunu bozmuyor değil miÖyle yapcam
Yok canım 1 taze meyve yerine 3 tane yiyebilirsin hatta çok büyük hurmalardan değilse:)Canım seni bulmuşken sorayım hurma şeker orucunu bozmuyor değil mi
Amin cnm sağol. Bizde evde birlikte zumba yapıyoruz. Didem fitnes videolarını da yapıyoruz.iyi doğru hatırlamışım Allah bağışlasın
gecen hafta oğlumla bahçeye iniyoruz karşı komşumun 7 yaşında kızı var açmışlar son ses müzik saya saya spor yapıyorlr ahh bir hoşuma gitti zili çalıp spora katılasım geldikadında acayip fit dedim sırrı buymuş demek
Sağol cnm 8 yaşında.Allah bağışlasın canım,kaç yaşında?
Kuzum inşallah çabuk dönmeye çalışcam. Kocam işe başlasa daha kolay olur benim için. Evdeyken spor sekteye uğruyor istekler bitmiyor. Çocuklar ayrı koca ayrı yıprandım
Fotoğrafladım bugün yediklerimi,atayım canimİşte onun gibiler döner sermayeden para almadığı için hasta gelmese de paramı aynı alırım diyen tipler. Dediğin gibi ilgilenip adını duyursa mesleğinin hakkını verse. 4 yıl okuyup emek verdikten sonra insan kendi başarısını emeklerinin boşa gitmediğini görmek istiyor ama herkes öyle değil demek ki
Yok canım o kadardan hemen yavaşlamaz normal yiyorsun zaten sen bildiğim kadarıyla
Ben de 3 tane yedim bence büyük değil amaYok canım 1 taze meyve yerine 3 tane yiyebilirsin hatta çok büyük hurmalardan değilse:)
Kahvaltim, ara ogunum ve akşam yemeğimFotoğrafladım bugün yediklerimi,atayım canim
Ben de 3 tane yedim bence büyük değil amaEki Görüntüle 2641984 Eki Görüntüle 2641985
Her açta olur bu belirtilerSelamlar olsuuun❣
İfçilere sorayirum 4 saatten aclıktan itibaren mide ve yemek borusunda yanma,sinirlilik, huzursuzluk,vs belirtiler görüyormusunuz?
Menü harika üşenmesem bende hep foto ekleyeceğim ama çekmeye üşeniyorum hep.Fotoğrafladım bugün yediklerimi,atayım canim
Ben de 3 tane yedim bence büyük değil amaEki Görüntüle 2641984 Eki Görüntüle 2641985
Hahaa bizim insanımız öyle evet. Ayy çok kötülenmişsin derler bizim burdaBenim annem de zayifliyorum diye kalpten gidecek. Yeter bu kadar tamam hasta olursun. Uzak bide yakın olsa ne yapacak. Kendi kendine dertleniyor. Istediğim kiloya inince annem aldırmak için çok ugrasacak belli. Kadın zayiflamayi hastalık sanıyor
Benimde hep öyle oluyor. Cumartesi tartilalim bizYa cidden biz kadınlarda tartı işi tam kafayı bozmalık geçen haftadabalpamuk öyle olmuştu önce +600 geldi ertesi gün ekside
Ahhh dimi dimi çok iyi bilirim hem eş hem ev hem çocuklar hemde diyet yapmak çok yorucudurKuzum inşallah çabuk dönmeye çalışcam. Kocam işe başlasa daha kolay olur benim için. Evdeyken spor sekteye uğruyor istekler bitmiyor. Çocuklar ayrı koca ayrı yıprandım
Kendisinden şikayetçi olduğumu duysa fena bozulur bu arada
Sen nasıl oldun. İyi misin şimdi
Nasıl güzel anlattın, canım çekti resmenBugün öğle yemeğine yağsız tavada tavukları kızartıp yeşillik domates soğan maydanoz roka limon sirke ile karıştırıp mükemmel bir salata yaptım.Ben yerken yanımda eşim gördü oda istedi gittim ona da yaptım yağ ve tuz katarak ekstradan. Hayatımda yediğim en iyi şey diyor.
Yalnız tavuklu salata gerçekten çok doyurucu oluyor kızlar aklınızda olsun öğle yemeğinde ne yesem diyenler için birebir
Ben çok uzun zamandır yapmamıştım. yeni başladığım diyette öğle yemeğinde tavuk salata diyor ondan hazırladım ama çook iyi geldi kesinlikle yap canım müsait bir gündeNasıl güzel anlattın, canım çekti resmenEllerine sağlık canım bende tavuklu salatayı çok seviyorum
Yaparım tabii lezzetli olmuşturBen çok uzun zamandır yapmamıştım. yeni başladığım diyette öğle yemeğinde tavuk salata diyor ondan hazırladım ama çook iyi geldi kesinlikle yap canım müsait bir günde
Yaa gel hemen özlettin artıkkkKuzum inşallah çabuk dönmeye çalışcam. Kocam işe başlasa daha kolay olur benim için. Evdeyken spor sekteye uğruyor istekler bitmiyor. Çocuklar ayrı koca ayrı yıprandım
Kendisinden şikayetçi olduğumu duysa fena bozulur bu arada
Sen nasıl oldun. İyi misin şimdi
Ben de yazmaya üşeniyorum yaMenü harika üşenmesem bende hep foto ekleyeceğim ama çekmeye üşeniyorum hep.Bende kahvaltıda kayısı doğradım yoğurda öyle yedim mükemmel bir tatlı haline geldi
Meyve ceviz ve kahve yapmaya karar verdim hazırladım saatimi bekliyorumsenin daha epey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?