Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İşte onun gibiler döner sermayeden para almadığı için hasta gelmese de paramı aynı alırım diyen tipler. Dediğin gibi ilgilenip adını duyursa mesleğinin hakkını verse. 4 yıl okuyup emek verdikten sonra insan kendi başarısını emeklerinin boşa gitmediğini görmek istiyor ama herkes öyle değil demek ki
Sağlık her şeyden önemli canım aman dikkat et

Onların hepsini lavaboda iken planla şekerim yarin

Yok açlık hissetmeyi seviyorummeyve yemem muhtemelenmetabolizmayı yavaşlatmaz değil mi
Yok canım o kadardan hemen yavaşlamaz normal yiyorsun zaten sen bildiğim kadarıyla

Amin cnm sağol. Bizde evde birlikte zumba yapıyoruz. Didem fitnes videolarını da yapıyoruz.
Allah bağışlasın canım,kaç yaşında?
Sağol cnm 8 yaşında.

Kuzum inşallah çabuk dönmeye çalışcam. Kocam işe başlasa daha kolay olur benim için. Evdeyken spor sekteye uğruyor istekler bitmiyor. Çocuklar ayrı koca ayrı yıprandım
Kendisinden şikayetçi olduğumu duysa fena bozulur bu arada
Sen nasıl oldun. İyi misin şimdi

Fotoğrafladım bugün yediklerimi,atayım canim
Yok canım 1 taze meyve yerine 3 tane yiyebilirsin hatta çok büyük hurmalardan değilse:)
Ben de 3 tane yedim bence büyük değil ama

Eklentiler

• IMG_20200530_155836.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 24
Bugün öğle yemeğine yağsız tavada tavukları kızartıp yeşillik domates soğan maydanoz roka limon sirke ile karıştırıp mükemmel bir salata yaptım. Ben yerken yanımda eşim gördü oda istedi gittim ona da yaptım yağ ve tuz katarak ekstradan. Hayatımda yediğim en iyi şey diyor.

Yalnız tavuklu salata gerçekten çok doyurucu oluyor kızlar aklınızda olsun öğle yemeğinde ne yesem diyenler için birebir

Hahaa bizim insanımız öyle evet. Ayy çok kötülenmişsin derler bizim burda

Ahhh dimi dimi çok iyi bilirim hem eş hem ev hem çocuklar hemde diyet yapmak çok yorucudur İyiyim balım toparladım çok şükür Yavaşlattım kendimi biraz aşırı gaza gelmek yok

Nasıl güzel anlattın, canım çekti resmen Ellerine sağlık canım bende tavuklu salatayı çok seviyorum

Nasıl güzel anlattın, canım çekti resmen Ellerine sağlık canım bende tavuklu salatayı çok seviyorum
Ben çok uzun zamandır yapmamıştım. yeni başladığım diyette öğle yemeğinde tavuk salata diyor ondan hazırladım ama çook iyi geldi kesinlikle yap canım müsait bir günde

Ben çok uzun zamandır yapmamıştım. yeni başladığım diyette öğle yemeğinde tavuk salata diyor ondan hazırladım ama çook iyi geldi kesinlikle yap canım müsait bir günde
Yaparım tabii lezzetli olmuştur
Beslenme tarzım değişecek pazartesiden itibaren. Normalde 2 öğün besleniyorum. Ama işe başlayınca 3 öğüne çıkacak. Ufak tefek aklıma bişeyler geliyor yemek olarak öğle yemeğimi orda yerim evden götürüp diyorum. Tavuk salatası vs güzel gidebilir

Yaa gel hemen özlettin artıkkk

Meyve ceviz ve kahve yapmaya karar verdim hazırladım saatimi bekliyorum senin daha epey var

Ben bugün saç boyadım daldım daha da geç kaldım yemeye başlamada. İlk öğünümü saat 14.00’da yaptım. Saçlarım hala tam olarak gri olmadı. Artık tamamen kendi rengime döneceğim. 3. Denemem de başarısız. Yine en gri hali bu sefer oldu ama tam olarak istediğim griye dönmüyor deli oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…