- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.401
İzmirdeler canimAnnenler nerde canim
Böyle durumlarda Perşembe evindeki tartı sonucunu kullanabiliriz sanki kaptanimAy var ya tam da Perşembe gideceğiz çok riskliyol bende ödem yapar hep yorgun hissederim. Üstüne regl olacağım gün tam olarak Cuma gözüküyor takvimimde. Ay felaketi çağırmayayım ama çok dikkat etmem gerek bu hafta.
aklın yolu bitmişEvet iyiler ve evet mutfakları da çok iyibu kiloları orda aldım ben
Bence persembe sabah tartil öyle çık yolaonu söyle cuma günü
Sonraki gün spor ve yediklerinle dengelersin benceNormalden çok yedim galiba. Bu kadar yemezdimn ya ondan tedirgin oldum. Evet pilav da çok oldu. Neyse az sonra bi dukan şeysi yapcam inşallah
Yarın unutmazsam beslenme üzerine kitaplarımın fotosunu atayimKızlar bu takımdaki kişiler ne kadar bilgili ya
Görmeyi çok isterim hatta ben unutmazsam hatırlatayımaklın yolu bitmişPerşembe çok mantıklı
Sonraki gün spor ve yediklerinle dengelersin bence
Yarın unutmazsam beslenme üzerine kitaplarımın fotosunu atayim
Iyiki gordum unuttumnyone valla az daha uyuyordumSelamlaar.Nasılsınız? 20 sayfadan fazla vardı. Ancak okudum. Henüz menüyü yazamadım birazdan yazacağım. Ama şekersize tam gaz devam. Pazartesi de p90x3’e başlayacağım inşallah. Sınavım bitmemiş olacak. Ama hem ayın 1’i hem de pazartesi. Bu fırsatı kaçıramam.
Olabilir canım ben bir bakayım da yanlış birşey yapmayalım yarışma açısındanİzmirdeler canim
Böyle durumlarda Perşembe evindeki tartı sonucunu kullanabiliriz sanki kaptanimCherry Mom ne dersin?yol ödem yapar malum
Anlastik canımGörmeyi çok isterim hatta ben unutmazsam hatırlatayım
Olur canımbirsevgi ve Cherry Mom fotografladigim için menümü yazmayip sporumu yazıyorum.Uygun mu?
Şu an toplam15500 adım atmış bulunuyorum.( 5600 u Leslie(46dk) yaparken attım 1100'unu de ziplarken)
50 sguat yaptım ve 2 ltye yakın su.
Tm inşallah dikkat edeyim ya. İstemem o kadar emek verip tekrar kilo almayıBana fazla değilde sen bu kadar yemezdin tabi,yıne de cok değil ama pilavı nadir ye alışma
Ayyy kiyamammBu arada, bunu menü konusuna yazamadım ama sizlerle paylaşmak istiyorum. Bugün ve yarın kuzenlerim bizde. O yüzden yemeklerde bir curcuna var. Gözlerimin önünde çekirdekler, dondurmalar, kızartmalar... Daha saymadığım neler neler yenildi ve içildi. Bu biçare pacman’iniz gözleri dolu dolu hepsine hayır demesini bildi.Şu an bir miktar gurur doluyum. Ve bunda sizin büyük katkınız var. Teşekkür ederim canım 5. Takım. ♥
İyi geceler canim benimKizlar ben namaz kılıp yatayım ki sabah tükkani açayım he mi
Namazdan sonra girip bakmamak için kendimi tuticiimm, girince çıkamıyorum
Giderken iyi kitleyin kapıyı pencereyi
İyi geceler canımKizlar ben namaz kılıp yatayım ki sabah tükkani açayım he mi
Güncel gruplarAnlastik canımno kiloda değilsen sabah erken kalk da hatirlat hatta
İnşallah öyle olur.Ayyy kiyamamm
Nasıl zor olduğunu tahmin ediyorum ama cuma günü iyi ki reddetmisim diyeceksin
İyi geceler S Suskunhanim cim ♥Kizlar ben namaz kılıp yatayım ki sabah tükkani açayım he mi
Değilim o zaman öyle yapayımAnlastik canımno kiloda değilsen sabah erken kalk da hatirlat hatta
Haydi iyi geceler sanaKizlar ben namaz kılıp yatayım ki sabah tükkani açayım he mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?