Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benim sorunum evden çıkınca oluyor başka bir yere gittim mi düzenim şaşıyor..tam evde oturtuyorum düzenimi hopp bir tatil orda dikkat edemiyorum ettirmiyorlar sonra geri gel sil baştan bir daha ((

bu kdar çabuk nasıl kilo alıyorum bende anlamıyorum verirken gr gr alırkan nerdeyse 1 hafta 1 kilo....

zaten bu açık büfeleri hayatımıza nerden soktuk bilmiyorumtatil dönüşleri azaba dönüşüyor.:100: ama yapılacak bir şey yok, açık büfelerin salata reyonu da geniş oluyor. salata türünü tercih etmeyi alışkanlık haline getirmek lazım canım.
bir de spor yapıyor musun? eğer spor yaparak vücudunun kas indeksini artırırsan bu kadar hızlı kilo almazsın. kaslarımız uyurken bile çalışarak kilo vermemize yardım eder. eğer vücudunda kas değil de yağ doku fazlaysa kolay kilo alıyorsun ve vermen güç oluyor. sana sporu öneririm. ama düzenli olarak. nivea cd'sinden yapıyorum yazmıştın zaten. forumdan kasları güçlendirecek egzersizler veya pilates egzersizlerine bakmanı öneririm.

hayırlı olsun, salona mı başladın? arada sırada gelince bazı muhabbetleri kaçırıyoruz, idare et:)

bu arada menün güzel olmuş, maşallah

nivea cdsi pilates zumba cardio leslie slim 6 pack yaptım...ama şimd i bebek düşündüğümz için sadece yürüyüş yapıyorum...regli olunca yapıyorum bu sporları

canım ben bazen yapıyorum ne yalan söyliyim
meşgul olduğunda falan
bazen de içimden geliyo
ben zaten benimkine tatlı falan da yedirirm o pcde oyun oynarken falan :)))

siz niye iddiaya girdiniz bakiiim
valla dün kahvaltıdayken herzmanki gibi çayını karıştırıp vermiştim ah aşkım valla kıymetimi bil kim benim gibi kocasına çayını böyle veriyo dedim,eşimde vardır bence demişti hay demez olaydım açtığım konu sayesinde öğrendimki ooo dünya kadar kadın yapıyomuş aynısını,ama yapmayanlarda var tabi ama yapanlar çoğunlukta olduğu için iddayı kaybettimofff
hoşgeldin tatlım aramıza

hoşbuldukkkkkk canımmmm nasılsınnnn

sabah ekmek üstü yağ akşamada kızartma pek olmuyo ama tuğbiş

bak sırf sen dedin diye menümü değiştirdim kız (patates,havuç,bezelye) karıştırp yemeğini yaptım işte
azcıkta kırmızı et atcaktım ama evde yoktuneyse yinede mmm elime sağlık pek güzel yapmışım yedik afiyetle
tavuk sulu(maggi tablet) yoğurt çorba 1çorba tabağı
bezelyeli sebze yemeği 1 yemek tabağı valla yedimçok güzeldi ama
salata+2kaşık yoğurt

toplamda 3.5 litre su şiştim valla patlama noktasındayım yatana kadar 4litre olur heralde hedefime ulaştım

iyi akşamlar kızlaaarrr

bu arada üçüncü olmuşuz bu hafta tebrik ediyorum herkesi :))

bende kilo verebilsem 2.ci olurduk belki (

merhabaa nasılınız.....buraya evet edildim bende hemen geleyim dedi....neler yapıyorsunuz? Kurallarınız nelerdir? Bana anlatır mısınız???

merhaba canım,hoşgeldin aramıza.ismini öğrenebilirmiyiz ?

valla bu hafta kara listede biz varız gülhancım,haftaya bu açığı kapamamız lazım.
Bu arada spora tekrar başlayarak eski düzenine geri döndün hadi darısı bizim başımıza inşallah

Herkese günaydın kızlarrrr
mutlu huzurlu hafta sonu olsun inşallah hepimize
bende allah kısmet ederse yarın taşınıyorum ve yeni haftaya yeni evimde başlıycam inşallahhh,kazasız belasız

merhaba kızlar.. herkese iyi haftasonları.. geçmişi okudum 3. olmuşuz tebrik ediyorum tüm takımı. kilo veremeyen arkadaşlarım üzülmeyin inşallah haftaya telafi edersiniz yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişler...

Merhaba kızlar, güzel bir hafta sonu olur inşallah hepimiz için :)

Begümcüm Allah kolaylıklar versin en kısa zamanda yerleşirsin inşallah.

Artık ben de spora başladım ama 1 ay ara verdikten sonra çok hamlaşmışım. Aralarda yürümüştüm ama onlar sıfır kalıyo sporun yanında. Rabiacım zaten bikaç aydır gidiyodum salona ona devam ediyorum.

Dünkü yorgunluktan sonra sabah erken uyanamadım. Geç kahvaltı yaptım;

2 dilim kepek ekmeği,
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
2 çk bal
1 domates (z.yağlı)
3 zeytin ve çay

Oooo kızlar herkes burda maşallah :) kaptanım kursun yok mu senin? napıyosun burda?

Esracım bizi özledin demi kız? özlem evet 3. olmuşuz ama begümle ben yüz karası olduk bu hafta yine de dereceye girdik

Oooo kızlar herkes burda maşallah :) kaptanım kursun yok mu senin? napıyosun burda?

Esracım bizi özledin demi kız? özlem evet 3. olmuşuz ama begümle ben yüz karası olduk bu hafta yine de dereceye girdik

olsun canm siz de verirsiniz haftaya iç moralinizi bozmayın. ben ne zaman moralimi bozsam kilo almaya başlıyorum aman ha siz öle yapmayın :18:

iyi canım ne olsun bende öbür haftaya taşınıcam kısmatse aynı kaderi paylaşacaz eşya topluyorum işte yavaş yavaş senden naber

ben pek toplanmadım aslında.bi taşıma şirketiyle anlaştık.herşeyi biz yaparuk abla dediler :))

amin canım.sağolasın.afiyet olsun bu aradada standart güzel bi kahvaltı olmuş

olsun canm siz de verirsiniz haftaya iç moralinizi bozmayın. ben ne zaman moralimi bozsam kilo almaya başlıyorum aman ha siz öle yapmayın :18:

Evet moralleri yüksek tutmak lazım. Bakalım spor benim en büyük motivasyon kaynağım. O kadar emek veriyorum diye yediklerimi abartmıyorum. Yoksa düzene girmem zor. Sen de kilo verdin ne güzel. Darısı haftaya bize artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…