- 22 Ekim 2007
- 5.718
- 17.489
- 773
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #35.501
canım, sen sürekli alıp vermekten bir hal olmuşsun. mesele çok kilolu olup olmaman değil, düzenli bir beslenme biçiminin olmayışı bence. bak burda bütün takım arkadaşların günlük menülerini paylaşıyorlar. bu menüleri takip etmeni ve kendi yediklerini bunlarla karşılaştırmanı öneririm. sen de menülerini yaz ve aldığın yorumlara göre hatalarını keşfedersin. eğer yanlışlarını bulmazsan bu kadar kilo alıp vermeyele kendini yıpratabilirsin. hedefin çok uzak değil, inşallah çabucak verirsin ancak yazdığım gibi hayatın boyunca uygulayabileceğin yöntemlerle zayıfla ve zayıflığın kalıcı olsun inşallah.
zaten bu açık büfeleri hayatımıza nerden soktuk bilmiyorumbenim sorunum evden çıkınca oluyor başka bir yere gittim mi düzenim şaşıyor..tam evde oturtuyorum düzenimi hopp bir tatil orda dikkat edemiyorum ettirmiyorlar sonra geri gel sil baştan bir daha((
bu kdar çabuk nasıl kilo alıyorum bende anlamıyorum verirken gr gr alırkan nerdeyse 1 hafta 1 kilo....
hayırlı olsun, salona mı başladın? arada sırada gelince bazı muhabbetleri kaçırıyoruz, idare et:)bugün neler yedim içtim;
sabah: 1 kase nesfit tarçınlı, 7-8 tane badem
ara: yarım elma
öğle: 1 yağsız tuzsuz tost, 4 zeytn, 1 üçgen peynir, çay
ara: 1 muz, 7-8 fındık fıstık (sporda eneri olsun diye)
akşam: fırında balık, salata, 2 dilim kepek ekmeği
şimdi de çay.
spora gittim 1 saat yavaş tempo pilates vs 30 dk da kardiyo yaptım.
Hayırlısıyla başladım artık spora . . .
zaten bu açık büfeleri hayatımıza nerden soktuk bilmiyorumtatil dönüşleri azaba dönüşüyor.:100: ama yapılacak bir şey yok, açık büfelerin salata reyonu da geniş oluyor. salata türünü tercih etmeyi alışkanlık haline getirmek lazım canım.
bir de spor yapıyor musun? eğer spor yaparak vücudunun kas indeksini artırırsan bu kadar hızlı kilo almazsın. kaslarımız uyurken bile çalışarak kilo vermemize yardım eder. eğer vücudunda kas değil de yağ doku fazlaysa kolay kilo alıyorsun ve vermen güç oluyor. sana sporu öneririm. ama düzenli olarak. nivea cd'sinden yapıyorum yazmıştın zaten. forumdan kasları güçlendirecek egzersizler veya pilates egzersizlerine bakmanı öneririm.
:
valla dün kahvaltıdayken herzmanki gibi çayını karıştırıp vermiştim ah aşkım valla kıymetimi bil kim benim gibi kocasına çayını böyle veriyo dedim,eşimde vardır bence demişti hay demez olaydım açtığım konu sayesinde öğrendimki ooo dünya kadar kadın yapıyomuş aynısını,ama yapmayanlarda var tabi ama yapanlar çoğunlukta olduğu için iddayı kaybettimcanım ben bazen yapıyorum ne yalan söyliyim
meşgul olduğunda falan
bazen de içimden geliyo
ben zaten benimkine tatlı falan da yedirirm o pcde oyun oynarken falan :)))
siz niye iddiaya girdiniz bakiiim
hoşgeldin tatlım aramızabenim sorunum evden çıkınca oluyor başka bir yere gittim mi düzenim şaşıyor..tam evde oturtuyorum düzenimi hopp bir tatil orda dikkat edemiyorum ettirmiyorlar sonra geri gel sil baştan bir daha((
bu kdar çabuk nasıl kilo alıyorum bende anlamıyorum verirken gr gr alırkan nerdeyse 1 hafta 1 kilo....
valla dün kahvaltıdayken herzmanki gibi çayını karıştırıp vermiştim ah aşkım valla kıymetimi bil kim benim gibi kocasına çayını böyle veriyo dedim,eşimde vardır bence demişti hay demez olaydım açtığım konu sayesinde öğrendimki ooo dünya kadar kadın yapıyomuş aynısını,ama yapmayanlarda var tabi ama yapanlar çoğunlukta olduğu için iddayı kaybettimofff
hoşgeldin tatlım aramıza
sabah ekmek üstü yağ akşamada kızartma pek olmuyo ama tuğbiş
hoşbuldukkkkkk canımmmm nasılsınnnn
iyi akşamlar kızlaaarrr
bu arada üçüncü olmuşuz bu hafta tebrik ediyorum herkesi :))
merhabaa nasılınız.....buraya evet edildim bende hemen geleyim dedi....neler yapıyorsunuz? Kurallarınız nelerdir? Bana anlatır mısınız???
canım benim de öyleo kadar abarttım ki yeme işini olacağı buydu
bacım tebrik ederim seni bitiriyosun valla ne kaldı şurda?
Maşallah tebrik ederim. . .
Ilk seferde takıma katkıda bulundun tebrikler demet. . .
Inşallah böbrek üstü bezleri de düzelir şekerin gibi. Boşver bildirimi falan sağlığın önemli.
Afiyet olsun az bile olmuş bence ama ben bu kadar bile yememeliyim :)
afiyet olsun dengeli güzel olmuş umarım doyurucudur da. . .
Ah şu su olayı içimde yara
kocasıma da kıyazmazmışşş :)
hoşgeldin sefa getirdin. . çok değilmiş kilon zaten verirsin kısa zamanda.
bugün neler yedim içtim;
sabah: 1 kase nesfit tarçınlı, 7-8 tane badem
ara: Yarım elma
öğle: 1 yağsız tuzsuz tost, 4 zeytn, 1 üçgen peynir, çay
ara: 1 muz, 7-8 fındık fıstık (sporda eneri olsun diye :d )
akşam: Fırında balık, salata, 2 dilim kepek ekmeği
şimdi de çay.
Spora gittim 1 saat yavaş tempo pilates vs 30 dk da kardiyo yaptım.
Hayırlısıyla başladım artık spora . . .
Selam esra naber,nasıl gidiyo.gördüm altta burdasın ?
Oooo kızlar herkes burda maşallah :) kaptanım kursun yok mu senin? napıyosun burda?
Esracım bizi özledin demi kız?özlem evet 3. olmuşuz ama begümle ben yüz karası olduk bu hafta yine de dereceye girdik
iyi canım ne olsun bende öbür haftaya taşınıcam kısmatse aynı kaderi paylaşacaz eşya topluyorum işte yavaş yavaş senden naber
merhaba kızlar, güzel bir hafta sonu olur inşallah hepimiz için :)
begümcüm allah kolaylıklar versin en kısa zamanda yerleşirsin inşallah.
Artık ben de spora başladım ama 1 ay ara verdikten sonra çok hamlaşmışım. Aralarda yürümüştüm ama onlar sıfır kalıyo sporun yanında. Rabiacım zaten bikaç aydır gidiyodum salona ona devam ediyorum.
Dünkü yorgunluktan sonra sabah erken uyanamadım. Geç kahvaltı yaptım;
2 dilim kepek ekmeği,
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
2 çk bal
1 domates (z.yağlı)
3 zeytin ve çay
olsun canm siz de verirsiniz haftaya iç moralinizi bozmayın. ben ne zaman moralimi bozsam kilo almaya başlıyorum aman ha siz öle yapmayın :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?