- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #35.521
Evet moralleri yüksek tutmak lazım. Bakalım spor benim en büyük motivasyon kaynağım. O kadar emek veriyorum diye yediklerimi abartmıyorum. Yoksa düzene girmem zor. Sen de kilo verdin ne güzel. Darısı haftaya bize artık.
Topik şenlendi :))
merhaba canım,hoşgeldin aramıza.ismini öğrenebilirmiyiz ?
merhaba hoşbulduk.... Ismim şule...
ilk seferde takıma katkıda bulundun tebrikler demet. . .
.
ben pek toplanmadım aslında.bi taşıma şirketiyle anlaştık.herşeyi biz yaparuk abla dediler :))
amin canım.sağolasın.afiyet olsun bu aradada standart güzel bi kahvaltı olmuş
Oooo kızlar herkes burda maşallah :) kaptanım kursun yok mu senin? napıyosun burda?
Esracım bizi özledin demi kız?özlem evet 3. olmuşuz ama begümle ben yüz karası olduk bu hafta yine de dereceye girdik
rica ederim canımselammm kızlar bütün geçmişi okudum alıntı yaptım herkese tek tek cevap yazdım ama hepsi silindi yaaşulecim hoşgeldin aramıza canım sağolsun neyneyse anlatmış sana kurallarımızı
rabiam çok teşekkür ederim canım
kızlar bugün dersteydim eve geldim kızım ateşler içinde yanıyor ben onunla ilgileniyorum pek sık uğrayamam takım size emanet görüşürüz arkadaşlar
yok valla biz çayı şekersiz içiyoruz, eşimle karşılıklı:)) ben şekersiz içiyordum, o da zamanla bıraktıherkese selam ama kimseler yok galiba .. hafta sonu azizliğine uğradı topik ..eee tabi şimdi herkeş kocasıylan cayına seker atıp karıştırıp içiriyonuz demiii sizi siziiiii . .
yok aslında fazla bir şey yok. o asitli portakal olmasaydı süper menü olurdu. ondan hariç güzel beslenmişsin.bugunki menum
sabah ..yumurta domatez 1 dlm ekm
oğle . .1 kase zeytınyaglı pırasa ..1 dılım ekmek
akşam ızgara beyaz et ..ve ne yazıkkı 1 bardak portakal asitlisinden . .ve 1 dilim ekmek . .
1 elma 1 portakal ..
bugun biraz fazlaca gitti ma ne yapımmm artık . ..
düzeltirsin inşallah canım. çok moralini bozmadan elinden geleni yapmanı öneririm. yapamıycam galiba gibi bir ruh haletinden kaçınmak lazım. ara ara sekteye uğrasa da inşallah hedeflediğin kiloya ulaşacaksın.selam arkadaşlar,
cumartesi temizlik yaptım çok yoruldum bugün de işlerim vardı giremedim.
Bu aralar yediklerim fazla kaçıyospora gidicem inşallah bakalım ama yediklerim kilo vrebileceğim şekilde olamadı 2 gündür. üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?