Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım inşaAllah hayırlı haberler alırsın dularım seninle arkadaşım ya şu sirkeli suyu bi türlü içemedim ben çok gıcık bişey midem bulanıyor :)) kahvaltında çok güzelo lmuş canım afiyet oolsun :)

canbım mönün güzel olmuş afiyet olsun ay canım mantı çekti şimdi

rica ederim canım
kızına da geçmiş olsun. niye ateşlendi ki yavrucak? şimdi nasıl oldu, inşallah iyidir.

sağolasın canım ya enfeksiyon kapmış 15 gündür iyileşemedi bi türlü antibiyotikleri içiyor tam iyi oldu derken bi daha ateşleniyor

herkese selam ama kimseler yok galiba .. hafta sonu azizliğine uğradı topik ..eee tabi şimdi herkeş kocasıylan cayına seker atıp karıştırıp içiriyonuz demiii sizi siziiiii . .

yok canım ben şekersiz içiyom diye onada şeker atmıyom kendi atsın şekerini :)))

selam kızlar rutin bi kahvaltı yaptım geldim nasılsınız bakem burcudan haber yokum kızlar bu arada bu aaşğıdaki şey ne yaa face felan yazıyor sohbet mi acaba ne bu

sağol canım benim, inşallah iyi haberler veririm size :))

ilk başlarda ben de içemiyodum ama 1 ltyi bitirdim, şimdi 2.sine başladım walla
yalnız bu sefer markayı değiştirdim ondan mıdır nedir midem bi tuhaf oldu tabi

bu arada öğle menümü de yazayım hemen
1,5 kepçe tarhana çorbası
4 yk yoğurt
4 yk patlıcanlı sebze yemeği
1/2 salata tabağı brokoli
1 dilim uno denge

ara öğün olarak da 1 elma aldım yanıma

Son düzenleme:

inşallah canım bekliyoruz haberlerini öğle yemeğinde güzel olmuş afiyet olsun

hastalıklar geçmek bilmiyor artık takyoncum. Allah hakkımızda hayırlısını versin. senin kuzuya da şifa versin.

aynen rabiacım valla Allah beterinden korusun bunada şükür yine amin canım sağolasın bu arada bana adımla hitap edebilirsin canım adım ümmügülsüm ama sadece gülsüm diyebilirsin :)

kimse yokmu ...aslı dönmedimi hala acaba iş seyahatinden inşallah yeme düzeni bozulmamışdır . .gülsüm kıza cok gecmiş olsun ..Allah şifalar versin inşallah ..haftasonu burası çok ıssız adamdı yafff . .

kızlar ben geldiiim dün valla hiç giremedim gündüz okadar çok iş yaptımki gece 1de oturabildim pc başına off ne yorulmuşum bea evin temizlenmedik yerini silmedik köşesini bırakmadım büyük tamizlik günüm sonunda bitti 1 hafta rahatım ama totom hala acıyo valla ilaçlarda hiç işe yaramadı hem acıyo hem ağrı yapıyo artık rahatça oturamıyorum çok zormuş ya ne zaman geçcek bilmiyorum neyseee

bugün sabah
kalktım 2 tatlı kaşığı pekmez yedim
10dk sonra
1 dilim kızarmış ekmek üstü yağ yedim
4zeytin 1kk peynir
yeşil salata
az şekerli çay
2 haşlanmış yumurta yedim ama küçüktü yumurtalar hemde çok ufak ayyy

ara suuuuuuuuuuu içtim

öğlen yine çorba içtim 1kase

ara 1elma yicem şimdiiiii

hg canım :)
ayrıca eline sağlık, bi hafta rahat edersin artık

yediklerine gelince bence yağlı ekmeği bıraksan iyi olur diye düşünüyorum, fazladan yağ almak çok da iyi değil sonuçta

Kapı açılır sen yeterki vurmayı bil.. Ne zaman? Bilmem!.. Yeterki o kapıda durmayı bil.. ! [Hz Mevlana]
Çalınan her kapı hemen açılsaydı, ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı..

hoşuma gitti paylaşım dedim

hg canım :)
ayrıca eline sağlık, bi hafta rahat edersin artık

yediklerine gelince bence yağlı ekmeği bıraksan iyi olur diye düşünüyorum, fazladan yağ almak çok da iyi değil sonuçta

haklısın canımda ben zaten pek yemem haftada 1-2 bilemedim en fazla oda 3 kere bir dilim sürülmüş ekmek yerim oda çok ince sürerim yağı eşim yemek istediği zamanlarda yeriz zaten oda pek sık değil ama yinede saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…