Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bi cardio yapayım dedim11 dk yapabilmişim midem nasıl bulandı anlatamam Diyorum ya birkaç gündür vücudum dengesiz diye. Regl olmam yakın ama birde üşüttümherhalde. Bıraktım oturdum sporlarım yalan oldu kaç gündür.

Ne olacak bizim bu halimiz ben ilaç kullanmayı düşünür hale geldim davul gibiyim yaa
Yavrum adet gecikmesinin 12-13. Günü tekrar kan testi yaptırmadan bir şey kullanma dedi kadın dogumcu arkadaşım. Ne olur ne olmaz diye ama sen bi lahana suyu denedin mi?

Kalk kız kaldır totonu ben şimdi biraz yürüyeyim diyorum ama akşama da spor salonuna gidicem acaba kitap mı okusam diye arada kaldım

Yavrum adet gecikmesinin 12-13. Günü tekrar kan testi yaptırmadan bir şey kullanma dedi kadın dogumcu arkadaşım. Ne olur ne olmaz diye ama sen bi lahana suyu denedin mi?
Kız bende koca yok neyin testini yaptırıcam ben. Bakalım bir iki güne gelmezse kızıcam ona ilaç kullanıcam

Siz burda kısır deyip canımı Çektirin sonra da altin günü deyinyemeyi en geç 5 te biraktim hep ve su dışında bir şey içmedim belki bır iki kere bitki çayı icmisimdir aç yatıyorum aç ve yatana kadar da iki bebenin peşinde koşuyorum yavrum
Kızlar biraz yardıma ihtiyacım var... 17-18. Cüz leri okumam lazım ayın 4 ü son ve ben yollardayım... Okumayı bilenler 5 er 10 ar el atsa
canım regl olmasam okurdumgeçen haftadan diyeydin keske
yemek tabağı canimbaska bir şey yemediğim için kaşık olarak saymamistim ama bir kaşık daolsa bulgur demek ki şişiriyor beni
Canım benim Allah kolaylık versin, zor olacaktir ama sen zorlu sporları yapmaya alistigin için bu en fazla yağ yakınını artırır

Kizlar 3 tane 8. Sınıfim var,bugün onlarla dersim vardı.yenice geldim ki ne göreyim, EceZ kocasıyla kavga edip hırsını benden almaya kalkmış, bı atarlar bı giderler
Amaaaa ben biliyooommm, o daha AAAAAALLLLLLTTTTMMMMMMİİİSSSSSLARDA tostombalak BEN DE EEEELLLLLLİİİİİİİlerde citircik bir hatunum diye yapiyocekemiyor ay beni

Kız altmışları okuyamadım yaaa hahahhaha ne yazıyor burda diyorum
Kızlar birbinize nişan almayın rica ederim hepimiz aynı gemideyiz batacağız bu gidişle

Kız altmışları okuyamadım yaaa hahahhaha ne yazıyor burda diyorum
Kızlar birbinize nişan almayın rica ederim hepimiz aynı gemideyiz batacağız bu gidişle
Batmayip çıkarız gibi kaptanim, bundan sonraki menüm su: kahvaltı bir tabak su
Akşam bir tabak su EceZ bana bulaştığını pişman olmali

Canım sen zaten kendi kendini eleştirmişsin
Bugünden itibaren spor ve güzel menüler bekliyoruz birşey kalmadı cumaya toparlayamayız

Menüler güzel gidiyor canım özellikle takip ediyorum şimdiye kadar iyi
Persembe günü vücudunu dinlendirki ödem olmasın Ozamana kadar spora devam edelim regliye flan denk gelmezsek güzel bir eksi gelir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…