- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.381
Caaaanım hemşehrimm benim yerimede mi spor yapıyorsun
ZUMBAAA ZAMANI
Ne çektik beeeşu an aynı durumdayım. Oldum olacağım gibi arada bir yükselen-alçalan bir karın sızlaması içten içe... Şişkinlik.Nedir çektiği kadınların.
Ne olacak bizim bu halimiz ben ilaç kullanmayı düşünür hale geldim davul gibiyim yaaYok yavrum ya olmadım hala
Yavrum adet gecikmesinin 12-13. Günü tekrar kan testi yaptırmadan bir şey kullanma dedi kadın dogumcu arkadaşım. Ne olur ne olmaz diyeNe olacak bizim bu halimiz ben ilaç kullanmayı düşünür hale geldim davul gibiyim yaa
Kalk kız kaldır totonu ben şimdi biraz yürüyeyim diyorum ama akşama da spor salonuna gidicem acaba kitap mı okusam diye arada kaldımBi cardio yapayım dedim11 dk yapabilmişim midem nasıl bulandı anlatamamDiyorum ya birkaç gündür vücudum dengesiz diye. Regl olmam yakın ama birde üşüttümherhalde. Bıraktım oturdum sporlarım yalan oldu kaç gündür.
Kız bende koca yokYavrum adet gecikmesinin 12-13. Günü tekrar kan testi yaptırmadan bir şey kullanma dedi kadın dogumcu arkadaşım. Ne olur ne olmaz diyeama sen bi lahana suyu denedin mi?
Kendim için dedim onu deli. Yani sen kullan artık biseyler, zamanı geldi. Ben kullanamıyorum diyorumKız bende koca yokneyin testini yaptırıcam ben. Bakalım bir iki güne gelmezse kızıcam ona ilaç kullanıcam
Siz burda kısır deyip canımı Çektirin sonra da altin günü deyinBiz burda aç yatalım sabahları tuvalete giderken sat komandosu gibi sürünerek ilerleyelimhanımefendiler altın günlerinde kısırları löööp lööp gömüp sonra da ay ödemim çıktı desinler.
Cherry Mom kaptanım görüyor musun kalemizi içten çökertip bizi tartıda sonuncu yapmaya çalışanlarııı
canım regl olmasam okurdumKızlar biraz yardıma ihtiyacım var... 17-18. Cüz leri okumam lazım ayın 4 ü sonve ben yollardayım... Okumayı bilenler 5 er 10 ar el atsa
yemek tabağı canimCanım menünde 1 tabak kısır yazmışsın ama miktar belli değil. Tabak var tabak var. Kaç kasık yedin? Yemek tabağını ağzına kadar doldurdun mu?Fazla yediysen şişkinlik yapmış olabilir. Bugün hafif geçirirsen ve kabızlık problemin yoksa yarına fazlalıklar kalmaz. Bol su ve bitki çayı iç.
Canım benim Allah kolaylık versin, zor olacaktir ama sen zorlu sporları yapmaya alistigin için bu en fazla yağ yakınını artırırTatlım dün gittim ama eldiveni yok diye salona alınmadımbende ablamla yürüyüş yapıp döndüm bugün başlıcam Allah nasip ederse. Sık sık dezenfekte ediyorlar eldiven maske zorunlu spor salonu için ayrıca ayakkabı olması gerekiyor ben covid 19 başlamadan önce yazılmıştı 1 ay gittim sonra gidemedim şimdi 3 aylık üyeliğim devam ediyor
Bu gidişle seni zorla everecekler yavrum kaç kaçKız bende koca yokneyin testini yaptırıcam ben. Bakalım bir iki güne gelmezse kızıcam ona ilaç kullanıcam
10 numara tespittttEceZ canım S Suskunhanim için yaptığın yorumlar beni öldürdü. C Cagrihilal1 ile akrabalık falan var mı senin bi ara o da herkese böyle konuşmuştu
Kız altmışları okuyamadım yaaa hahahhaha ne yazıyor burda diyorumKizlar 3 tane 8. Sınıfim var,bugün onlarla dersim vardı.yenice geldim ki ne göreyim,EceZ kocasıyla kavga edip hırsını benden almaya kalkmış, bı atarlar bı giderler
Amaaaa ben biliyooommm, o daha AAAAAALLLLLLTTTTMMMMMMİİİSSSSSLARDA tostombalak BEN DE EEEELLLLLLİİİİİİİlerde citircik bir hatunum diye yapiyocekemiyor ay beni
Batmayip çıkarız gibi kaptanim, bundan sonraki menüm su: kahvaltı bir tabak suKız altmışları okuyamadım yaaa hahahhaha ne yazıyor burda diyorum
Kızlar birbinize nişan almayın rica ederim hepimiz aynı gemideyiz batacağız bu gidişle
sabah
2 pohaça
öğlen
1 küçük kase kepekli makarna
akşam
6 7 yk pirinç pilavı
4 yk kavurma
3 yk mantı
2 dilim karpuz
üzerine 1 küçük dilim revani
çok üzgünüm yazarken bile utandım yerken de çok zorlandım.. 6 ayın üzerine gelince ablamın ikramlarını geri çeviremedim kaloriyi bile hesaplamaya korkuyorum.. ama cuma söz verdiğim kadar ekside olacağım bugünü de yarın ceza puanı kadar telafi edeceğim inşAllah
yarın akşam memlekete varmış olacağım ve tekrardan düzenimi oturtucam
Menüler güzel gidiyor canım özellikle takip ediyorum şimdiye kadar iyiMerhaba kizlar bugun şekersiz 1.gün
Oglen
1 yumurta ve 2 mantar ile baharatli omlet
10 zeytin
5 findik
7 badem
Domates
Salatalik
Marul
2 bardak cay
Akşam
Havuclu yogurtlu salata 2 3 catal
Yesil salata
Sogan
1/2 kepce yogurt corbaai
3 kasio patates yemegi kiymali suyundan icine 3 kasik yulaf ekledim
1 bardak cay
Arada
1 duble turk kahvesi kafeinsiz
9 10 minik erik
5 kiraz
Spor:Cherry Mom 50 dk bisiklet+48 dk leslie (5352 adım)
Hamile olduğunu anlamadan cocuk doğacak yakındaYavrum adet gecikmesinin 12-13. Günü tekrar kan testi yaptırmadan bir şey kullanma dedi kadın dogumcu arkadaşım. Ne olur ne olmaz diyeama sen bi lahana suyu denedin mi?
Ben dersteyken kızım uyumuş, şimdi kitap okuyayım zira sabah başka isim vardı okuyamadım. Kızımin uyanma saatine göre de spor ya da yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?