Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bide o vardı dimi işte şimdi daha çok sinirlendim

plan program şahane örtmenim
ver kitap okurken yürüyorum, yavaş oluyor ama olsun damlaya damlaya göl olur Ceylansnn a yetisemesem de
Kız beni alan ne yapsın bir defa aldı biri geri getirdi bumerang gibi kızım atıyorlar geri geliyorum
Kendi kaybetmiş oturup ağlasın hıh
Bide o vardı dimi işte şimdi daha çok sinirlendim
Ben olsam sinirlenince gider bı şeyler yerdim, dene bak iyi geliyor
Kahkaha attım çantayla vuruyor bana bide ahahaa
Canım canim acıdı mi, gel sarilak

ver kitap okurken yürüyorum, yavaş oluyor ama olsun damlaya damlaya göl olur Ceylansnn a yetisemesem de

Kendi kaybetmiş oturup ağlasın hıh
Yetişirsin kuzum merak etme zamanla
Aaaa kuzum kaybettiğini anladı ama geç oldu. Dava sürerken beni aylarca görmedi beni 15 ay kadar tabii en son gördüğünde 92 kiloydum sonra eşyaları almaya gittim 66 kiloyken Bi ilgi Bi alaka arkadaşıma soruyor ceylanı İzmire siz mi götüreceksiniz tek gidecekse ben de götürebilirim. Eşyalar yüklendi ceylan karnın açsa yemek ısmarlayabilirim diyor dedim evliyken bu kadar iyi davransaydın boşamazdım seni aahhhh zayıflık sen nelere kadirsin

Mrb kızlar hepiniz iyisinizdir inş ara ara foruma göz ucuyla bakıyorum mezun olan arkadaşları tebrik ediyorum. bu arada diyete, başladım yakalayamadığim düzeni yakalayınca tekrar aranıza katılmak istiyorum tabii bu süre zarfında verebildiğim kadar verip o sekile katılacam size tekrardan inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…