- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.401
Kız beni alan ne yapsın bir defa aldı biri geri getirdi bumerang gibi kızım atıyorlar geri geliyorumBu gidişle seni zorla everecekler yavrum kaç kaç
Yaaa ceylan bayılıyorum bu yapına diyeceğim yine nazar değecekKız beni alan ne yapsın bir defa aldı biri geri getirdi bumerang gibi kızım atıyorlar geri geliyorum
Çıldırttılar sonunda beniEceZ canım S Suskunhanim için yaptığın yorumlar beni öldürdü. @Cagrihilal1 ile akrabalık falan var mı senin bi ara o da herkese böyle konuşmuştu
Bide o vardı dimi işte şimdi daha çok sinirlendimKizlar 3 tane 8. Sınıfim var,bugün onlarla dersim vardı.yenice geldim ki ne göreyim,EceZ kocasıyla kavga edip hırsını benden almaya kalkmış, bı atarlar bı giderler
Amaaaa ben biliyooommm, o daha AAAAAALLLLLLTTTTMMMMMMİİİSSSSSLARDA tostombalak BEN DE EEEELLLLLLİİİİİİİlerde citircik bir hatunum diye yapiyocekemiyor ay beni
Kahkaha attım çantayla vuruyor bana bide ahahaaBatmayip çıkarız gibi kaptanim, bundan sonraki menüm su: kahvaltı bir tabak su
Akşam bir tabak suEceZ bana bulaştığını pişman olmali
Ya sormaHamile olduğunu anlamadan cocuk doğacak yakında
Kız beni alan ne yapsın bir defa aldı biri geri getirdi bumerang gibi kızım atıyorlar geri geliyorum
Canım sen zaten kendi kendini eleştirmişsin
Bugünden itibaren spor ve güzel menüler bekliyoruz birşey kalmadı cumaya toparlayamayız
bomba gibi dönücemCanım sen zaten kendi kendini eleştirmişsin
Bugünden itibaren spor ve güzel menüler bekliyoruz birşey kalmadı cumaya toparlayamayız
bomba gibi dönücem
ver kitap okurken yürüyorum, yavaş oluyor ama olsun damlaya damlaya göl olurplan program şahane örtmenim
Kendi kaybetmiş oturup ağlasın hıhKız beni alan ne yapsın bir defa aldı biri geri getirdi bumerang gibi kızım atıyorlar geri geliyorum
Ben olsam sinirlenince gider bı şeyler yerdim, dene bak iyi geliyorBide o vardı dimi işte şimdi daha çok sinirlendim
Canım canim acıdı mi, gel sarilakKahkaha attım çantayla vuruyor bana bide ahahaa
Malum kuzum ne geliyorsa hep totoşuma geliyor cimcireyim bişey olmasın onaYaaa ceylan bayılıyorum bu yapına diyeceğim yine nazar değecek
Maşallah sana
ver kitap okurken yürüyorum, yavaş oluyor ama olsun damlaya damlaya göl olurCeylansnn a yetisemesem de
Kendi kaybetmiş oturup ağlasın hıh
Ben olsam sinirlenince gider bı şeyler yerdim, dene bak iyi geliyor
Canım canim acıdı mi, gel sarilak
Yetişirsin kuzum merak etme zamanlaver kitap okurken yürüyorum, yavaş oluyor ama olsun damlaya damlaya göl olurCeylansnn a yetisemesem de
Kendi kaybetmiş oturup ağlasın hıh
Muhteşemsin cnm. Ben de ekstradan biraz yürüyüş yaptım.Offf0zlem senin yüzünden gaza geldim zumba cardio zıplama hepsinden biraz biraz yaptım nefes kalmadı bugünlük bu sporlar bana yeter
Merhaba aşağıdaki linkten yazarsanız ihtiyacı olan takım davet edecektirbende zayıflamak istiyorum aranıza katılabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?