- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.361
Yürürken nasıl hesap ediyorsun tek tek saymıyorsundur herhaldeKuzum ilk yürümeye başladım 5 bin adımı bile atmakta zorlanıyordum sonra yarış haline getirdim bunu sonraları da sıkıldıkça yürür oldum bazen bende insan olmadığımı düşünüyorum
Teyze olucaksınız diyince bende şey ettin sandım ahahahaKız ben bekarım ne testi çok güldüm yaa
Sports time..
Kuzum biliyorsun ben bile neden strese girdiğimi bilmiyorum. Geçen ay kıçımdaki şişlik yüzünden antibiyotik kullandım ya acaba ondan mı gecikti diye düşünüyorum
Niye gecikti siizin regliler ya neyi kafaya taktınız bir rahatlayın şöyleee
antibiyotik bende dişimden dolayı kullandım ya gecikme yapmadı ama kabızlık yaptıKuzum biliyorsun ben bile neden strese girdiğimi bilmiyorum. Geçen ay kıçımdaki şişlik yüzünden antibiyotik kullandım ya acaba ondan mı gecikti diye düşünüyorumbirsevgi durumlar nasıl sen oldun mu regl
Yürürken telefonumu alıyorum canım elime telefondaki adım sayarlar ilerliyorum. Yürüyüş adı altında yapmıyorsam iş yapıyorsam telefonu bırakıyorum sadece yürüyüşte elimde oluyor yani telefonYürürken nasıl hesap ediyorsun tek tek saymıyorsundur herhaldebir programı neyin var mı bu işin bende yapayım
Benim hep düzenli olurdu bu ay böyle olunca şişlik rahatsız ediyor beni oldum olucam gibi oluyor bazen bazen hiç belirti yok anlamadım nasıl bir stres buantibiyotik bende dişimden dolayı kullandım ya gecikme yapmadı ama kabızlık yaptı
Dün bende buna çok güldüm ya hahaha
Ne yapmış ki bu kadıncağızDün bende buna çok güldüm ya hahaha
Bakalım kuzum bugün Bi başlayayım sana detaylı anlatırım nefesi neremden aldığımı
Yok yavrum ya olmadım halaKuzum biliyorsun ben bile neden strese girdiğimi bilmiyorum. Geçen ay kıçımdaki şişlik yüzünden antibiyotik kullandım ya acaba ondan mı gecikti diye düşünüyorumbirsevgi durumlar nasıl sen oldun mu regl
İstanbul Esenyurtta deli gibi yağmur yağıyor şu anda sağanak harika bir hava var
Benim hep düzenli olurdu bu ay böyle olunca şişlik rahatsız ediyor beni oldum olucam gibi oluyor bazen bazen hiç belirti yok anlamadım nasıl bir stres bu
İlaç almışNe yapmış ki bu kadıncağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?