Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kuzum ilk yürümeye başladım 5 bin adımı bile atmakta zorlanıyordum sonra yarış haline getirdim bunu sonraları da sıkıldıkça yürür oldum bazen bende insan olmadığımı düşünüyorum
Yürürken nasıl hesap ediyorsun tek tek saymıyorsundur herhalde bir programı neyin var mı bu işin bende yapayım

Niye gecikti siizin regliler ya neyi kafaya taktınız bir rahatlayın şöyleee
Kuzum biliyorsun ben bile neden strese girdiğimi bilmiyorum. Geçen ay kıçımdaki şişlik yüzünden antibiyotik kullandım ya acaba ondan mı gecikti diye düşünüyorum birsevgi durumlar nasıl sen oldun mu regl

antibiyotik bende dişimden dolayı kullandım ya gecikme yapmadı ama kabızlık yaptı

Yürürken nasıl hesap ediyorsun tek tek saymıyorsundur herhalde bir programı neyin var mı bu işin bende yapayım
Yürürken telefonumu alıyorum canım elime telefondaki adım sayarlar ilerliyorum. Yürüyüş adı altında yapmıyorsam iş yapıyorsam telefonu bırakıyorum sadece yürüyüşte elimde oluyor yani telefon

Benim hep düzenli olurdu bu ay böyle olunca şişlik rahatsız ediyor beni oldum olucam gibi oluyor bazen bazen hiç belirti yok anlamadım nasıl bir stres bu

şu an aynı durumdayım. Oldum olacağım gibi arada bir yükselen-alçalan bir karın sızlaması içten içe... Şişkinlik. Nedir çektiği kadınların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…