- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.341
de mi yaKısır yapar dünkü yürüyüş biraz yapmış olabilir ama +500 de fazlaymış ,takip et bakalım üzülme
De mi de miÜzülmebir günde 500 gr yağ alamazsın istesen de canımcım. Ödemdir o. Su iç yarına -700 inşallah.
Eksilip durma kızBende 61.7 ile devam ediyorum dünden bugüne 100 gram gitmiş cumaya kadar 61.5 hedefim var inşallah bakalım.
Bu arada biz gün gün gram da olsa eksiliyoruz ama nedense S Suskunhanim ara sıra artıyor bence yediği ama bize söylemediği şeyler varyoksa insan 1 günde 500 gram artar mı yahu kandırıyor biziii
Canım menünde 1 tabak kısır yazmışsın ama miktar belli değil. Tabak var tabak var. Kaç kasık yedin? Yemek tabağını ağzına kadar doldurdun mu?de mi yaipi akşam atladım, akşam sporu yaramıyor galiba bana kisiri da yazdım kara listeye
De mi de mi
Eksilip durma kızsenin yediklerini mi yesem bundan sonra,
Ya dün bibtepsi baklava yuvarlamkstim nasıl da bildin
Tatlım dün gittim ama eldiveni yok diye salona alınmadımCeylansnn Canım spor salonuna başladın mı sen. Çok katı kurallar koymuşlar diye biliyorum gerçek mi bilinmez de bende gidicem biraz zaman geçmesini bekliyorum düzene girsin herşey diye.
Eldiven tamam da maske ile spor mu yapılır yahu kalp krizi geçirir insan nefes alamaz.Tatlım dün gittim ama eldiveni yok diye salona alınmadımbende ablamla yürüyüş yapıp döndüm bugün başlıcam Allah nasip ederse. Sık sık dezenfekte ediyorlar eldiven maske zorunlu spor salonu için ayrıca ayakkabı olması gerekiyor ben covid 19 başlamadan önce yazılmıştı 1 ay gittim sonra gidemedim şimdi 3 aylık üyeliğim devam ediyor
Bakalım kuzum bugün Bi başlayayım sana detaylı anlatırım nefesi neremden aldığımıEldiven tamam da maske ile spor mu yapılır yahu kalp krizi geçirir insan nefes alamaz.Ben 4. katta oturuyorum merdiven çıkınca bile nefesim hızlanıyor ağzım kapalıyken nasıl çalışırım. 1 hafta falan bekleyeceğim biraz düzene girsinler kuralları da netleşsin. Haftaya pazartesi gibi evime yakın yürüyerek gidebileceğim bir yere yazılmayı düşünüyorum sabahları gider gelirim boşken
Şişman kanunları madde 1: Yediğinin miktarını söyleme ki millet ne kadar çok yediğini anlamasınCanım menünde 1 tabak kısır yazmışsın ama miktar belli değil. Tabak var tabak var. Kaç kasık yedin? Yemek tabağını ağzına kadar doldurdun mu?Fazla yediysen şişkinlik yapmış olabilir. Bugün hafif geçirirsen ve kabızlık problemin yoksa yarına fazlalıklar kalmaz. Bol su ve bitki çayı iç.
Ahauhahdaha kahkaha attım bu iyiydiBakalım kuzum bugün Bi başlayayım sana detaylı anlatırım nefesi neremden aldığımı
Ayy ben görüntülü konuşmaya daldım yaa neyse artık kendi birinciliği mi ilan edeyim 38 bin 238
Mide bulantısı vs yaşıyor musun bir de test yaptın mı canım eczaneden alıpKızlar bu gidişle sizi teyze yapıcam sanırım hala regl olmadım. Çok rahatsız ediyor beni bu şişkinlik
Kızlar bu gidişle sizi teyze yapıcam sanırım hala regl olmadım. Çok rahatsız ediyor beni bu şişkinlik
Ceylan artık tanımlanamayan bir varlık olduğuna inanmaya başlayacağım, insan olamazsın!Ya böyle espirili konuşuyorum samimiyetine sığınarak. Ama hakikatten feleğim şaşıyor şu 30 binleri görünce. 20 bin e bile imkansız diyen ben! 30 bin nedir yahu!? Ya da ben insan değilim hahahahahah
Mide bulantısı vs yaşıyor musun bir de test yaptın mı canım eczaneden alıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?