- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.441
Bizim günlük puanlarımız iyi ya nasıl geride kaldık.No kilo huuuuu
balpamuk ah pamuğum bak sen spor yapmayınca geçen hafta parlayan ekip söndü
Eki Görüntüle 2643461
Spor yapsan biraz hafiflersin aslında. Zıplamak daha zor olur bence. Bölgesel kol bacak yapabilirsin. Yer hareketleri falan yapabilirsin.Ah yaa üzgünüm ama gerçekten spor yapamıyorum şu regl zamanı. Bugün de gerçekten kötü hissediyorum. Zıplayabilirsem hafif hafif trambolin yapmayı düşünüyorum akşam.
Ayy inşallahyaaa çok geçmişler olsun pawcım, üzüldüm yahu. Sana hakikatten bir nazar değdi ama bence. Neyse bu son olsun inşallah, geçmiş gitmiş olsun. Yeni bir sayfa aç, her şey pozitif olsun.Sana en parlağından yıldızlar gönderiyorum, alçaktaki yıldızları bırak artık uçuşa hazır mısın!!!???
Gez gezSelam kızlarrr. Nasılsınız? Bende iyiyim gezmelerdeyim. Bakamadım bugün
Hee demi. Yeğenlerimle kavuştukGez gezo kadar zayıfladın evde oturacak halin yok
GördümHee demi. Yeğenlerimle kavuştukgördüğün gibi
Tabi ya gez bol bolGördümbende zayıflayınca gezeceğim. Zayiflayana kadar evden çıkmayacağım. Hani virüs beni eve kapatamaz ben çıkmam dışarı.
Bilmiyorum ki ben zayıflasam virüs bitmez virüs bitse ben zayıflamış olurmuyum. Ben zayıflarsam hem virüs biterse müthiş olur. Hem zayıflar bi de üstüne virüs kaparsam kahrımdan bile ölemem virüsten ölmüş olurum mezarımda ters dönerim. Garantiye alıp virüs bitince mi zayıflasam.Tabi ya gez bol bol
Allah korusun ya öyle deme. Geçecek bitecek inşallahBilmiyorum ki ben zayıflasam virüs bitmez virüs bitse ben zayıflamış olurmuyum. Ben zayıflarsam hem virüs biterse müthiş olur. Hem zayıflar bi de üstüne virüs kaparsam kahrımdan bile ölemem virüsten ölmüş olurum mezarımda ters dönerim. Garantiye alıp virüs bitince mi zayıflasam.
Kız napıyorsun her akşam evin şeklini değiştiriyorsunBen bugün kendimi temizliğe verdim valla yine evin şeklini değiştirdim bir ferahlama geldi oohh
Akşam da spor yap tamamdır
Bunu okuduktan sonra benBilmiyorum ki ben zayıflasam virüs bitmez virüs bitse ben zayıflamış olurmuyum. Ben zayıflarsam hem virüs biterse müthiş olur. Hem zayıflar bi de üstüne virüs kaparsam kahrımdan bile ölemem virüsten ölmüş olurum mezarımda ters dönerim. Garantiye alıp virüs bitince mi zayıflasam.
Özlem geldi karşı takımaB
Bizim günlük puanlarımız iyi ya nasıl geride kaldık.
Ayda bir değiştiriyorum valla sıkılıyorum aynı şeyleri aynı yerde görmekten hahahKız napıyorsun her akşam evin şeklini değiştiriyorsun
Aaaaa hani bitirmiştik
WALK TİME
Biz ikimiz siz hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?