- 23 Mart 2016
- 31.209
- 92.601
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.481
Vayyy hilal aştın kendini bravoHassas tartı olduğu için doğrudur ben önce boş tabağı tartıyorum sonra darasını alıyorum. Yiyeceklerimi koyuyorum.
Yarın oruc tutmayacağım normal yiyecem obur gun hafif beslenicemAynı bende öyleyim 1 kiloyu geçtim şuan kaldı şurda 2 gün ha gayret direninnn
Kaptan bu takımın en iyi reklamını yapan benim valla süper motive ediyorAman canım bozmak yok yola devam ediyoruz kafamızda devamlı diyeti bozmak olmasın rahat olalım
Bende anlasam su tartının dilindenKalori hesaplıyorum canım kaşık ölçüsü falan olmayanları tartıyorum. Herşeyi tartmıyorum ama tartsam iyi olur aslında kesin hesap olur ölçüler net olmuyor.
Ay nasıl sevindim inşallah hem sana hem kendimize faydamız oluyordur ki oluyor gibi gözüküyor Allah bozmasın bu motivasyonuda sonuda kadar gidelim inşallah buda bir kader ortalığıKaptan bu takımın en iyi reklamını yapan benim valla süper motive ediyor
1 yılın icinde 3 diyetisyen dolastim hiçbiri boyle motive etmedi
Aynen canimAy nasıl sevindim inşallah hem sana hem kendimize faydamız oluyordur ki oluyor gibi gözüküyor Allah bozmasın bu motivasyonuda sonuda kadar gidelim inşallah buda bir kader ortalığıdiyetisyen ile öyle bir bağ olmuyor :)
Ne güzel buradan verimm alamadığın bir süreç olursa yine gidersin belki bu sefer kiloda vermiş olarak gidersin daha güzel olur.. bir noktadan sonra diyetisyen gerekebiliyor kilo verme duruyor,o durunca senin moralin bozulabiliyor falanAynen canim
Gittigim sadece bi diyetisyen bu konuda cok iyiydi hakkını yiyemem önerilerinde motivasyonunda gerçekten arkadas gibi yakınlık hissediyordum sanki işi para alsada vicdanıyla yapıyordu ama o dönemde ben moral olarak hic iyi dönemlerimde değildim ben gitmesin sonrası
Bizde seni seviyoruz ponçikSelamlar herkese tekraar. Bugün çok aktif olamadım. Yarın ve öbür gün de öyle olacak gibi.Son iki günüm kaldı. Bir de bugün biraz hasta gibi oldum, niye bilmiyorum. Halsizlik çöktü birden. Baya da tatlı istedi canım. Hala istiyor. Yemedim tabii ki. Menümü ve sporumu yazıp uyuyacağım. Hepinizi seviyorum, öpüyorum. ♥
İyice sürü su mu bari ayrılıncaMüsade senin tatlım
Allah kabul etsin canımÇok saol tatlım ♥arkadaşlar el eçatto saoçolsın verdim cüzleri
Bugün ben de başladım ama tartı işi benim için zor şimdilikKalori hesaplıyorum canım kaşık ölçüsü falan olmayanları tartıyorum. Herşeyi tartmıyorum ama tartsam iyi olur aslında kesin hesap olur ölçüler net olmuyor.
Vayyy hilal aştın kendini bravo
Evet canım senin yerine spor yapıyorum. Yemekleri de senin yerine yicem..Caaaanım hemşehrimm benim yerimede mi spor yapıyorsun
10000 adıma tamamlayım dedim.Aaaaa hani bitirmiştik
Belli olmuyor cnm bazen tek öğün oluyor,bazen iki ,bazen de 3 öğün.Spor öğünlerin hangi saatler canım,3 ana mı 3 ara da varmı
Haftada 3 gün 10 dakika kesmez bizi..
Daha önceside söylemiştim benim icin uzun bi süreç olacak durduğu zamanlar özelliklede kış aylarında bi duruş yaşayacağımı biliyorum o yuzden cok yönlü seyler dusunuyorumNe güzel buradan verimm alamadığın bir süreç olursa yine gidersin belki bu sefer kiloda vermiş olarak gidersin daha güzel olur.. bir noktadan sonra diyetisyen gerekebiliyor kilo verme duruyor,o durunca senin moralin bozulabiliyor falantam diyeti bıraksam mı devam mı etsem noktası kritik ben aylarca kilo veremedim mesela sonra devam ettim şükür ama burası olmasaydı o süreçte bin kez bırakırdım
Demek ki biz fazla spordan kilo veremiyoruz
Ya evet spor kısmı banada sıkıntılı geldi 10 dk nedir yahuDemek ki biz fazla spordan kilo veremiyoruzsorunu buldum tamamdır bu iş
Tartiya bazi yiyecekleri gram olarak hesabını veriyorlar o zaman ihtiyaç oluyor. Genelde adet yemek kaşığı falan oluyor. Bende her şeyi tartmıyorum ama tartmak lazımBugün ben de başladım ama tartı işi benim için zor şimdilikkolaygelsin
Bugün çok bir iş yapmadım ama kendimi yorgun hissediyorum, çocuklar uyursa yatacağımonların da pek niyeti yok gibi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?