Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptan bu takımın en iyi reklamını yapan benim valla süper motive ediyor
1 yılın icinde 3 diyetisyen dolastim hiçbiri boyle motive etmedi
Ay nasıl sevindim inşallah hem sana hem kendimize faydamız oluyordur ki oluyor gibi gözüküyor Allah bozmasın bu motivasyonuda sonuda kadar gidelim inşallah buda bir kader ortalığı diyetisyen ile öyle bir bağ olmuyor :)

Aynen canim
Gittigim sadece bi diyetisyen bu konuda cok iyiydi hakkını yiyemem önerilerinde motivasyonunda gerçekten arkadas gibi yakınlık hissediyordum sanki işi para alsada vicdanıyla yapıyordu ama o dönemde ben moral olarak hic iyi dönemlerimde değildim ben gitmesin sonrası

Selamlar herkese tekraar. Bugün çok aktif olamadım. Yarın ve öbür gün de öyle olacak gibi. Son iki günüm kaldı. Bir de bugün biraz hasta gibi oldum, niye bilmiyorum. Halsizlik çöktü birden. Baya da tatlı istedi canım. Hala istiyor. Yemedim tabii ki. Menümü ve sporumu yazıp uyuyacağım. Hepinizi seviyorum, öpüyorum.

Ne güzel buradan verimm alamadığın bir süreç olursa yine gidersin belki bu sefer kiloda vermiş olarak gidersin daha güzel olur.. bir noktadan sonra diyetisyen gerekebiliyor kilo verme duruyor,o durunca senin moralin bozulabiliyor falan tam diyeti bıraksam mı devam mı etsem noktası kritik ben aylarca kilo veremedim mesela sonra devam ettim şükür ama burası olmasaydı o süreçte bin kez bırakırdım

Bizde seni seviyoruz ponçik hasta olmazsın inşallah dikkat et iyi dinlenmeler

Kalori hesaplıyorum canım kaşık ölçüsü falan olmayanları tartıyorum. Herşeyi tartmıyorum ama tartsam iyi olur aslında kesin hesap olur ölçüler net olmuyor.
Bugün ben de başladım ama tartı işi benim için zor şimdilikkolaygelsin
Bugün çok bir iş yapmadım ama kendimi yorgun hissediyorum, çocuklar uyursa yatacağım onların da pek niyeti yok gibi ama

Caaaanım hemşehrimm benim yerimede mi spor yapıyorsun
Evet canım senin yerine spor yapıyorum. Yemekleri de senin yerine yicem..
Aaaaa hani bitirmiştik
10000 adıma tamamlayım dedim.
Spor öğünlerin hangi saatler canım,3 ana mı 3 ara da varmı
Belli olmuyor cnm bazen tek öğün oluyor,bazen iki ,bazen de 3 öğün.
Haftada 3 gün 10 dakika kesmez bizi..

Daha önceside söylemiştim benim icin uzun bi süreç olacak durduğu zamanlar özelliklede kış aylarında bi duruş yaşayacağımı biliyorum o yuzden cok yönlü seyler dusunuyorum

Mesela şu 21 günlük şekersizden sonra belki bi ara ıf uygularım belki deyişler uygularım diyetisyen listeleri var elimde belki onları uygularım diyetistenede giderim ama nolursa olsun bu kendime verdiğim son sans o yuzden bıkmadan ilerlemeye calısıcam

Bugün ben de başladım ama tartı işi benim için zor şimdilikkolaygelsin
Bugün çok bir iş yapmadım ama kendimi yorgun hissediyorum, çocuklar uyursa yatacağım onların da pek niyeti yok gibi ama
Tartiya bazi yiyecekleri gram olarak hesabını veriyorlar o zaman ihtiyaç oluyor. Genelde adet yemek kaşığı falan oluyor. Bende her şeyi tartmıyorum ama tartmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…