Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok saol tatlım arkadaşlar el eçatto saoçolsın verdim cüzleri

Kahvaltı
2 yumurtadan omlet
Salatalık domates

Ara
1 elma
150 gr karpuz

Akşam
200 gr pilav
150 gr nohut yemeği
150 gr yoğurt

2.5 lt su

Spor
Bayilana kadar yapacağım sonra yazarım

Canım herşeyi ölçüyormuşum
Bende mutfak tartısı aldim ölçüp yiyeyim diye hic anlamadim doğru gösterip gostermediginede kararsizim

Valla bu tekniği cok tuttum deneyeceğim

Ceylansnn Canım spor salonuna başladın mı sen. Çok katı kurallar koymuşlar diye biliyorum gerçek mi bilinmez de bende gidicem biraz zaman geçmesini bekliyorum düzene girsin herşey diye.
Bende gitmeyi dusunuyorumda açıldı mi açılmadı mi bilmiyorum haziranı es geçerimde temmuz aklımda me gibi kurallar

Cumadan beri süper ilerliyorum insallah bozmam

Kiz maskeyle yürüdüğünde baygınlık geçirecek gibi oluyorum maskeyle nasıl spor yapilir

Bende gitmeyi dusunuyorumda açıldı mi açılmadı mi bilmiyorum haziranı es geçerimde temmuz aklımda me gibi kurallar
Maske zorunluymuş eldiven zorunluymuş randevu ile gidilecekmiş 1 saatten fazla spor yapılmayacakmış vs vs her salon için aynı mı bilmem ama internette gördüğüm açıklamalar bu şekildeydi

Bende mutfak tartısı aldim ölçüp yiyeyim diye hic anlamadim doğru gösterip gostermediginede kararsizim
Kalori hesaplıyorum canım kaşık ölçüsü falan olmayanları tartıyorum. Herşeyi tartmıyorum ama tartsam iyi olur aslında kesin hesap olur ölçüler net olmuyor.

Hassas tartı olduğu için doğrudur ben önce boş tabağı tartıyorum sonra darasını alıyorum. Yiyeceklerimi koyuyorum.

Ben bugun asiri yedim yani abur cubur falan da . Kalabalık bir ortamdı, sabahtan akşama kadar hiç diyet olmadı yani yarın dengelemek istiyorum. Ama dışarıda olacağım, sizce nasıl dengeleyebilirim

Maske zorunluymuş eldiven zorunluymuş randevu ile gidilecekmiş 1 saatten fazla spor yapılmayacakmış vs vs her salon için aynı mı bilmem ama internette gördüğüm açıklamalar bu şekildeydi
O neymiş be insallah düzelir cok istiyorum ama burda yaptıran tek bi kişi var oda aylığına 500-600 bisey istiyor ayda 8 seans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…