- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.461
Spor öğünlerin hangi saatler canım,3 ana mı 3 ara da varmı
WALK TİME
Çok saol tatlımSiz burda kısır deyip canımı Çektirin sonra da altin günü deyinyemeyi en geç 5 te biraktim hep ve su dışında bir şey içmedim belki bır iki kere bitki çayı icmisimdir aç yatıyorum aç ve yatana kadar da iki bebenin peşinde koşuyorum yavrum
canım regl olmasam okurdumgeçen haftadan diyeydin keske
yemek tabağı canimbaska bir şey yemediğim için kaşık olarak saymamistim ama bir kaşık daolsa bulgur demek ki şişiriyor beni
Canım benim Allah kolaylık versin, zor olacaktir ama sen zorlu sporları yapmaya alistigin için bu en fazla yağ yakınını artırır
Kahvaltı
2 yumurtadan omlet
Salatalık domates
Ara
1 elma
150 gr karpuz
Akşam
200 gr pilav
150 gr nohut yemeği
150 gr yoğurt
2.5 lt su
Spor
Bayilana kadar yapacağımsonra yazarım
Valla bu tekniği cok tuttum deneyeceğimKuzum dün yağmur yağınca yine koridorda 15 bin adım attım sonra yemek yapmak için mutfağa gittiğimde 1 soğan doğradım evde 2 tur attım sonra domates doğradım yine yürüdüm her yaptığım işin arasına koydum yemekten sonra da ablamla yürüyüşe gittim ama 1 adım bile atacak halim kalmadı
Bende gitmeyi dusunuyorumda açıldı mi açılmadı mi bilmiyorum haziranı es geçerimde temmuz aklımda me gibi kurallarCeylansnn Canım spor salonuna başladın mı sen. Çok katı kurallar koymuşlar diye biliyorum gerçek mi bilinmez de bende gidicem biraz zaman geçmesini bekliyorum düzene girsin herşey diye.
Cumadan beri süper ilerliyorum insallah bozmamBiz burda aç yatalım sabahları tuvalete giderken sat komandosu gibi sürünerek ilerleyelimhanımefendiler altın günlerinde kısırları löööp lööp gömüp sonra da ay ödemim çıktı desinler.
Cherry Mom kaptanım görüyor musun kalemizi içten çökertip bizi tartıda sonuncu yapmaya çalışanlarııı
Kiz maskeyle yürüdüğünde baygınlık geçirecek gibi oluyorum maskeyle nasıl spor yapilirTatlım dün gittim ama eldiveni yok diye salona alınmadımbende ablamla yürüyüş yapıp döndüm bugün başlıcam Allah nasip ederse. Sık sık dezenfekte ediyorlar eldiven maske zorunlu spor salonu için ayrıca ayakkabı olması gerekiyor ben covid 19 başlamadan önce yazılmıştı 1 ay gittim sonra gidemedim şimdi 3 aylık üyeliğim devam ediyor
Kızlar bu gidişle sizi teyze yapıcam sanırım hala regl olmadım. Çok rahatsız ediyor beni bu şişkinlik
Maske zorunluymuş eldiven zorunluymuş randevu ile gidilecekmiş 1 saatten fazla spor yapılmayacakmış vs vsBende gitmeyi dusunuyorumda açıldı mi açılmadı mi bilmiyorum haziranı es geçerimde temmuz aklımda me gibi kurallar
Tmm canim dikkat etKızlar ben şimdi spor geldim eve gittiğimde yazıcam menü ve sporu
Aynı bende öyleyim 1 kiloyu geçtim şuan kaldı şurda 2 gün ha gayret direninnnCumadan beri süper ilerliyorum insallah bozmam
Aman canım bozmak yok yola devam ediyoruz kafamızda devamlı diyeti bozmak olmasın rahat olalımCumadan beri süper ilerliyorum insallah bozmam
Kalori hesaplıyorum canım kaşık ölçüsü falan olmayanları tartıyorum. Herşeyi tartmıyorum ama tartsam iyi olur aslında kesin hesap olur ölçüler net olmuyor.Canım herşeyi ölçüyormuşum
Bende mutfak tartısı aldim ölçüp yiyeyim diye hic anlamadim doğru gösterip gostermediginede kararsizim
Hassas tartı olduğu için doğrudur ben önce boş tabağı tartıyorum sonra darasını alıyorum. Yiyeceklerimi koyuyorum.Canım herşeyi ölçüyormuşum
Bende mutfak tartısı aldim ölçüp yiyeyim diye hic anlamadim doğru gösterip gostermediginede kararsizim
Evet ben kabul ediyorum hiç düzgün spor yapamıyorum. Eskiden spor salonuna giderdim şimdi gidemiyorum daBir de no kilo da yapmayanda cok
@KuruPapatya bu hafta yok malum taşınma vs den izinli
@balpamuk rahatsızmış
@ortabahar yolllarda
EceZ dende çok fazla spor puanı gelemiyor
B bluuee da öyle istikrarlı spor yok
@nrmyn de kendi kulvarında iyi gidiyor bu hafta bakalım
Sanırım böyle olunca kısıtlı diyet yapmak lazımBen bugun asiri yedim yani abur cubur falan da . Kalabalık bir ortamdı, sabahtan akşama kadar hiç diyet olmadı yaniyarın dengelemek istiyorum. Ama dışarıda olacağım, sizce nasıl dengeleyebilirim
O neymiş be insallah düzelir cok istiyorum ama burda yaptıran tek bi kişi var oda aylığına 500-600 bisey istiyor ayda 8 seansMaske zorunluymuş eldiven zorunluymuş randevu ile gidilecekmiş 1 saatten fazla spor yapılmayacakmış vs vsher salon için aynı mı bilmem ama internette gördüğüm açıklamalar bu şekildeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?