Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya evet spor kısmı banada sıkıntılı geldi 10 dk nedir yahu
Bunu 200 kilo olan biri yaparsa 10 dk işe yarar. Ama rejim spordan daha önemli rejim olmadan sabahtan akşama kadar spor yapsan da bir işe yaramıyor. Aynı sporu yapıp dişimizi sıkınca haftada 1 kilo veriyoruz ama kaçamaksiz normal beslenip spor yapsak 200 gr gidiyor. Diyetisyenlerde spor sadece 30 dk 45 dk yürüyüş öneriyor sadece

20 dk yürüyüş,10 dk ula ula ula
Cherry Mom
Ula ula ulaçok güzel de mi
Sabah
Sütlü kahve
1incir, 2 tam ceviz, 8 fındık

Öğlen
Ufak paket ton balık
Domates

Akşam
3 köfte
Salata
Ayran

Ara
Türk kahvesi
1 avuç kuru üzüm leblebi karışımı

Spor
6000 adım
20 dk eliptik
canım çok az değil mi?
Tartiya bazi yiyecekleri gram olarak hesabını veriyorlar o zaman ihtiyaç oluyor. Genelde adet yemek kaşığı falan oluyor. Bende her şeyi tartmıyorum ama tartmak lazım
Ben de kalori hesaplarken Gr olarak giriyoruz ya bazılarını ihtiyaç oluyor ama göz kararı artık,

Spor yapsan biraz hafiflersin aslında. Zıplamak daha zor olur bence. Bölgesel kol bacak yapabilirsin. Yer hareketleri falan yapabilirsin.

işte bölgesel yaptım aslında 11 dk yapabildim acayip midem bulandı. Bazen ağır geçiyor bu dönemlerim. Karın ağrısı, mide bulantısı başlıyor bir kaç gün önceden. Neyse az önce biraz dışarı çıktık, azcıkta olsa yürümüş oldum biraz rahatlattı. Ama yine de hafiften bir sızlama bir sıkıntı vardı midemde, karnımda.

Ula ula ulaçok güzel de mi
canım çok az değil mi?

Ben de kalori hesaplarken Gr olarak giriyoruz ya bazılarını ihtiyaç oluyor ama göz kararı artık,

Hahahahah bizim Leyl-i-fer de sardı ula ulaya Sar belune beluneee karadeniz kuşağiiii....

Makbulü de 10 dk. Ymiş kız 1 dk fazla yapmışsın yarın 9 yaparsın dengelenir

Ceylansnn gel gellll nasıldı spor göründüğü kadarıyla iyi gitmişşş yarın ağrılara merhaba de
İyi gitti kuzum ama yetmedi bana ablam hadi gidelim diye diye sinir etti yarın Bi aksilik çıkmazsa erken gitmeyi düşünüyorum ben yoruldum ama canım çıktı bugün yattığım yeri beğenicem belli

EceZ Maariftakvimi balpamuk toplu anlatayım o zaman kuzucuklarım
Eldiven maske zorunlu duvarlarda dezenfekte ler var el için ayrıca birer alet arayla spor yapabiliyorsunuz örneğin 4 tane koşu bandı var 2 kişi sadece kullanabiliyor. Ateş ölçümü yapılıyor. Ama tavsiyemdir kızlar siperlik alın maskeyle ağzınızdan nefes alamıyorsunuz ben bunu diyeyim siz anlayın nereden aldığımı

Annem bana bugün siperlik almış, kendisi de takmış biraz komik oluyor ama yarın gidip alayım bari en iyisi o yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…