- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #35.601
selam kızlar bugün azıcık bi kahvaltı yaptım öğlende 4 kaşık çorba ve 5 adet sarma yedim bide 1 tane biberli ekmek yedim evde yaptık
sizler nasılsınız kıslar
ya arkadaslar bırı bana kalk yemek yap desın yaaaaa yada en guzelı bırınız yemege davet etsın
Ben bugün kahvaltıda peynir,az tuzlu zeytin , limonlu maydanoz, marul, domates ,salatalık ve 1 dilim light ekmek yedim.Kahvaltıdan önce 500 ml ve sonrasında da 500 ml suyumu içtim.Şimdide yeşil çay (1-2 damla sirke damlattım:)) içiyorum.Şimdilik iyi gidiyorum....
canım peynirin ve zeytinin miktarı nedir?
diğerleri çok güzel, afiyet olsun
yediklerini kibrit kutusu veya kaşık ölçüsü ile yazarsan daha iyi yorum yaparız da o yüzden soruyorum
Tamam canım teşekkür ederim.Peynir kibrit kutusu kadardı:) Zeytin tuzsuz ve yağsız olduğu için 8-9 tane yedim herhalde.Yarım domates, bir avuçta maydanoz ve marul yedim.:) Biraz sonrada bir elmamı yiyeceğim..1 gibide öğlen yemeği oda haşlanmış brokoli,sarımsaklı yoğurt ve bol salata yiyeceğim...
ya arkadaslar bırı bana kalk yemek yap desın yaaaaa yada en guzelı bırınız yemege davet etsın
tembeller sizi çıkın bize gelim hadivarsa öyle biri banada desin
valla üşengeçlikten değil popom acıyo ondan kalkamıyom
ama saatte geçiyo napcazki neyse zar zor bi gidiyim mutfağa gerisi gelir allahta buhafta kociş paşa vardiyesinde akşamları yokta bende yemek derdinden kurtuluyorum ben kendime getiriyim bişiyler hadi adiyos kızlar görüşürük :79:
bu arada varsa evinde misafir açığı şu yasafat arkadişimizi alıversin kontenjanına garibim yemek yapmak canı istemiyo sığınsın biyere:92:
osmancı seniiiiiiiyi akşamlar sevgili takımım
osmanı beklerken yazyaım dedim :))
akşam yemeğimi yazayım hemencik
4 kk tavuk
3 kk patates, 1 kk havuç
1 kepçe tel şehriye çorbası
salata
ekmek yok
bugün spor yok :))
rica ederim canım hoşgeldin aramıza anladığım kadarıyla şu anda 61 kilosun ben gülsüm canım hoşgeldin tekrar tabiki alışırız burda diyetten ziyade arkadaşız hepimizTAKYON teşekkür ederim beni kabul ettiğiniz için.Hepiniz birbirinizi tanıyorsunuz umarım banada alışırsınız.Ben 2 sene önce 2 ayda 10 kilo vererek 55 kilo olmuştum.2 senedirde kilom sabitti ama son 2 aydır aşırı ve dengesiz beslenerek 61 kiloya çıktım.DüÜn detoks yaparak işe başladım yani;
Kahvaltıda peynir,domates,salatalık ,maydanoz , marul :) ve 1 dilim diyet ekmek yedim.
Öğlen detoks yapacağım için haşlanmış brokoli,az yağlı yoğurt sarımsaklı,1 dilim light ekmek ve bolca salata yedim.Akşamda 1 adet közlenmiş patlıcan 2 adet kırmızı biber 1 dilim light ekmek ve bolca salata yedim.Dün 3 lt suyumu ve 3 kupa yeşil çayımı içtim.Bugünde ve yarında aynı şeyi yiyeceğim.3 Günden sonra normal menüye döneceğim.Ne yakın zamanda zayıflayacağıma inanıyorum.
yazayım canım kusura bakma giremedim o yüzden yazamadımGünaydın TAKYON bana kurallarınızı yazar mısın?
evet canım burcuyu bende merak ediyorum gelmezse eğer cuma günü diskalifiye diye yazıcam mecburen begüm taşınmıştır muhakkak yerleşiyodur şimdi ancak :))günaydın sevgili takımım
herkes iyidir inşallah
begüm taşındı mı acep :))
burcudan da bi ses yok sanırm hala
sizler facede falan da mı görmediniz hiç?
ben de sabah kahvalıtımı yazayım hemencik
bugün canım simit çektiği için işyerinde yaptım kahvaltımı
1/2 simit
1 kk beyaz peynir
1salatalık ve domates
1/2 yeşil biber
çay
dün akşam 1 pötibör büyüklüğünde kedi dili pasta yedim
regl oldum canım tatlı çekti, sütü kahve ile değil de içilebilir pasta kakaoları var ya onla içeyim dedim ama tadı olmadı malebsef ve haliyle de iştahımı kesmedi, o yüzden ben de tatlı yedim
bide kilomu tutmaya çalışıyorum
bu sabah pijamalarımla 56,2 geldim, onlar olmasa en az 600 gr farkederdi tartıda
selammmm lar herkesee nasılsınız...... burda hava çok güzelll sonunda...... sanırım bahar geliyor artık.....
şulecim sen hangi gün gelmiştin ??
cuma olması lazım tam hatırlamıyorum......
canım görüşemiyoruz evet yeniden rutine alışmak zor oldu ama alışıyorum. sen de iyisindir umarım iyi hadi kızın iyileşmiş sevindim.
ben de annem yapmasa çok zorlanırım şu yemek konusunda. ya da spora gitme vakitleri yemek pişirmekle geçerdi. hepsi bir arada olmuyo destek lazım bize :)
sabah ve öğleni yazmıştım.
ara: 1 avuç fındık fıstık
akşam: 4-5 kaşık karnıbahar-tavuk- beşamel sos fırında, 4-5 kaşık yoğurtlu bakla, 1 dilim ekmek
ara: malesef çayın yanında abur cubur yedim
akşam 1 saat spor salonunda spor yaptım, kardiyo, ağırlık ve kalça basen hareketleri. çook yoruldum ama akşam gelince abur cuburu yemeseydim iyiydi.
günaydın sevgili takımım
herkes iyidir inşallah
begüm taşındı mı acep :))
burcudan da bi ses yok sanırm hala
sizler facede falan da mı görmediniz hiç?
ben de sabah kahvalıtımı yazayım hemencik
bugün canım simit çektiği için işyerinde yaptım kahvaltımı
1/2 simit
1 kk beyaz peynir
1salatalık ve domates
1/2 yeşil biber
çay
dün akşam 1 pötibör büyüklüğünde kedi dili pasta yedim
regl oldum canım tatlı çekti, sütü kahve ile değil de içilebilir pasta kakaoları var ya onla içeyim dedim ama tadı olmadı malebsef ve haliyle de iştahımı kesmedi, o yüzden ben de tatlı yedim
bide kilomu tutmaya çalışıyorum
bu sabah pijamalarımla 56,2 geldim, onlar olmasa en az 600 gr farkederdi tartıda
Tamam canım teşekkür ederim.Peynir kibrit kutusu kadardı:) Zeytin tuzsuz ve yağsız olduğu için 8-9 tane yedim herhalde.Yarım domates, bir avuçta maydanoz ve marul yedim.:) Biraz sonrada bir elmamı yiyeceğim..1 gibide öğlen yemeği oda haşlanmış brokoli,sarımsaklı yoğurt ve bol salata yiyeceğim...
varsa öyle biri banada desin
valla üşengeçlikten değil popom acıyo ondan kalkamıyom
ama saatte geçiyo napcazki neyse zar zor bi gidiyim mutfağa gerisi gelir allahta buhafta kociş paşa vardiyesinde akşamları yokta bende yemek derdinden kurtuluyorum ben kendime getiriyim bişiyler hadi adiyos kızlar görüşürük :79:
bu arada varsa evinde misafir açığı şu yasafat arkadişimizi alıversin kontenjanına garibim yemek yapmak canı istemiyo sığınsın biyere:92:
tembeller sizi çıkın bize gelim hadiyemeğim hazır kızlar gelirken ekmek alın sadece ama kepek olsun lütfen
selam şulecim evet burdada hava çok güzel ama ben üşüyorum bugün yaa kat kat giydim ama ısınamıyorum yinede
Selamm canlarımmm
çok şükür yeni evime yerleştim kızlar.
Bugün itibariylede iş başı yaptım.
Işlerimi bi toparlasam gelicem ama nasip olmadı bu saate kadar
sizler napıyosunuz,özledim valla
merhaba kızlarrr
dun televızyon seyrederken uyuya kalmısım dun yedıklerımı yazayım .usengeclıgı bırakıp kendıme yemek yaptım sonrada acaba cok mu oldu dıye yedıkten sonra uzuldum neyse bı daha etı daha az yıyecegım.bu arada dun yuruyuse basladım yarım saat baslangıc ıcın yanı vucudu alıstırmak ıçın ıyıdır sanırım yoksa tembellıkten degıl yanlıs anlasılmasınoyle bır gecer zamankıyı seyrederken yurudum zamanın nasıl gectıgını anlamadım .
1 MART 2011 SALI
7:30
1 b süt -1s-
1 muz -1m-
10:45
1 elma -1m-
1 yesıl cay
12:00
5yk kapuska
1 ayran -1s-
Arkadasın kasarlı tostundan 2 ısırık -½ t + ½ et-
15:30
1 elma -1m-
19:30
4 kucuk ızgara tavuk kanat ve 1 incik - 2.5 et-
3 yk kapuska
1 ayran -1s-
Salata(yagsız)
Yarım dilim kepek ekmegi -½ t-
Toplam:3 e+ 1t + 3m +3s
tahılımı bıraz az tuttum o yuzden bugun daha ac kalktım ama bugun normal tahıl alacagım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?