- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #35.641
selamlar hatunlar herkese günayydınnn :))
kızlar sizden bi ricam olacak yapabilecek olanlar bildirimlerini bugün akşam yapabilirlermi acaba listeyi akşamdan yapayım yarın malesef hastaneye gitmek zorundayım kızımın kontrolü var
hoşgeldin tatlım sıkıldım yaaa kimse gelmedi tek kaldımgeldimm şekerimmmmmmm geldimmmmm
canım abartı olmamış ama benimo olmalmaşı yaniiburdayız gülsümüm . .ben dün giremedim arkadaşa gitmiştim akşamda yemek telaşesi oğlanın koşturması kendimi yataga dar attım sözde o uyuyunca kalkıp girecektim yine ama nerdee gözlerimi actımki hava ışıyooo ..
dün menümü yazıyım
sabah ..1 yumurta .1 salatalık .2çk pekmez ..1 dim tam buğ ekm.
öğle ne yazıkki 2 adet hanımeller negrita 2 adet benim o ..yani 4 adet bisküvi ( ama arkadaşım pizza ypıcaktıdaa hooop dur dedim ben yimem öyle zararlı şeylerden didimmmm o yüzden cayın yanındaki bu bisküvileri bana çok görmeyin ...)
Aksam menemen 3 kaşık makarna 4 kaşık . .ve soğan yarım . .
işte bu kaaaaa bide gecce 1 bardak süt . .
tamam canım ben akşama yaparım kilo biildirimimi . .
canım başlangıç kilon 52.700 dü dimi ?
kızlar sizden bi ricam olacak yapabilecek olanlar bildirimlerini bugün akşam yapabilirlermi acaba listeyi akşamdan yapayım yarın malesef hastaneye gitmek zorundayım kızımın kontrolü var
Selam kızlar ben de yeni fırsat buldum geçmişi okudum şimdi. Bildirimi gece yapmayla gündüz arasında benim baya fark oluyo ya. sabah tuvalete çıkıyorum her seferinde kilo daha az çıkıyo. bu hafta azıcık da olsa azalmış olamam o zamansabah erkenden yapsam hiç mi olmaz?
bugün yediklerim:
sabah: 1,5 dilim kepek ekm, 1 yumurta, 1 çk bal, 1 kk light peynir, 3 zeytin.
ara: ufacık piknik bisküvilerden 5-6 tane
öğle: domates-peynirli tost, 3 zeytin, nescafe
ara: 1 elma, 10 badem
akşam için de kepekli makarna ve lor yanında da çorba düşünüyorum ama erken yiycem. 18:00 den önce - gece de acıkırsam artık meyveyle sütle geçiştiririm.
Gülsümcüm eğer listeleri akşamdan hazırlıycaksan beni aynı geç zaten bi değişiklik yoktur sanıyorum.
öptüm herkesi
herkese iyi akşamlarrr
selam kızlar nabersiniz:79::79:
haberler bende valla bugün ev bakmaya gittik tokilerden birinde 2. kat ev varmış eşimin arkadaşının o bize kiralacak,bizde taşınıcaz merkeze 15 dakka uzak ama olsun tam tepede valla nasıl tırmancaz oralara bilmem nasip olursa ayın 15'ine kadar toparlanmam lazım off hiç sevmiyorum şu ev taşınmasını ama tuttuğumuz ev bundan bin kat daha güzelllllllll olsun toparlanırım ben seve seve
yaaaaaa ama ben yeni yemek yedim şimdi tartıda görürüm olmaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzz:26::26:
napcam ben ya keşke sabahtan açabilseydim net iice yavaşladı hiçbişey açılmıyo sinir oldum yaa ozaman tartılırdım yemeden neyse hele bi akşam olsun iice ben eriteyim yediklerimi yazarım seni zor durumda bırakmam merak etme
selam kızlar nabersiniz:79::79:
haberler bende valla bugün ev bakmaya gittik tokilerden birinde 2. kat ev varmış eşimin arkadaşının o bize kiralacak,bizde taşınıcaz merkeze 15 dakka uzak ama olsun tam tepede valla nasıl tırmancaz oralara bilmem nasip olursa ayın 15'ine kadar toparlanmam lazım off hiç sevmiyorum şu ev taşınmasını ama tuttuğumuz ev bundan bin kat daha güzelllllllll olsun toparlanırım ben seve seve
yaaaaaa ama ben yeni yemek yedim şimdi tartıda görürüm olmaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzz:26::26:
napcam ben ya keşke sabahtan açabilseydim net iice yavaşladı hiçbişey açılmıyo sinir oldum yaa ozaman tartılırdım yemeden neyse hele bi akşam olsun iice ben eriteyim yediklerimi yazarım seni zor durumda bırakmam merak etme
tamam canım o zaman en geç saat sekize kadar yaparmısınız bildirimleri ? yada bi asumanla görüşeyim eğer müsait olursa bizim listeyi o hazırlarmıki yarın ay elif olsa o yaprdı dur dur ben bi elifi arayayım :)
evet çok güzel tam bize göre çok beğendim birde merkezde şuanki evim anneme 3dakkada gidip geliyodum çocukları uyutup kaçıyodum bazen,şimdi öle bişey yapamıcamcanım olsun tokılerde cok guzel oluyor ıyı ısınıyor hangı sehırde oturuyosunuz tek dez avantajı sehre uzak olması ama 15 dk uzak sayılmaz bence
canım aslında yapardım ama sabaha kadar 100 gr daha vermem lazım kusuratlı kalmasın kılom
hemen 7 de kalkar kalkmaz yazarım buraya olur mu?
kızlar elifle konuştum yarın o yapacak listeyiş yani akşamdan bildirmenize gerek yok sabah yazarsınız bildirimleri :)
7 gibi olur canım, amaç mümkün olduğunca erken kilo bildiriminin yapılması. hesaplamalar falan uzun sürebiliyor.hemen 7 de kalkar kalkmaz yazarım buraya olur mu?
en geç saat kaçta kabul ediyor takyon bilmiyorum ama 10 gibi sorun olmaz sanırım. yine de saati kursan da erkenden yapsan iyi olur canım.en geç kaçta yapıcaz yani hani 10larda olurmuki çünki bebişler gece uyutmuyolar bazen kalkamıyorum erken
sporun güzel olmuş. öğlen davet falan mı vardı, baya çeşitli olmuşbugun 45 dk yurudum 3.5 km olmus.he tarafım tutulmus bu pilates her kası calıstırıyor galıba.her yerım acıyor sankı kamyon carptı bana .neyse bugun yedıklerımı yazayım
3 MART 2011 PERSEMBE
7:30
1 b sut -1s-
1 muz -1m-
9:20
Yarım simit -2t-
10:30
Yarım elma -1/2 m-
Yesıl cay
12:00
4 yk sehrıyelı tavuk corbası - ½ t-
2 tavuk incik -2et-
Cok az patates -1 t-
Yarım yemek kasıgı pırınc pılavı -1/4 t-
1 catalın ucuyla kadayıf -1 t-
1 dılım ekmek -1 t-
16:15
1 portakal -1m-
19:30
6 yk kapuska
1 b ayran -1s-
Salata
1 kozlenmıs kırmızı bıber
Toplam:2 sut + 2.5 meyva + 6 ya yakın tahıl + 2 et
7 gibi olur canım, amaç mümkün olduğunca erken kilo bildiriminin yapılması. hesaplamalar falan uzun sürebiliyor.
en geç saat kaçta kabul ediyor takyon bilmiyorum ama 10 gibi sorun olmaz sanırım. yine de saati kursan da erkenden yapsan iyi olur canım.ben buralarda olursam listenize bakarım inşallah.
sporun güzel olmuş. öğlen davet falan mı vardı, baya çeşitli olmuşgenel olarak dengeli bir menü ama tahıl fazla gibi geldi:44:
7 gibi olur canım, amaç mümkün olduğunca erken kilo bildiriminin yapılması. hesaplamalar falan uzun sürebiliyor.
en geç saat kaçta kabul ediyor takyon bilmiyorum ama 10 gibi sorun olmaz sanırım. yine de saati kursan da erkenden yapsan iyi olur canım.ben buralarda olursam listenize bakarım inşallah.
sporun güzel olmuş. öğlen davet falan mı vardı, baya çeşitli olmuşgenel olarak dengeli bir menü ama tahıl fazla gibi geldi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?