Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam canım dikkat edeyim biraz daha..... valla havanın tadını çıkart....bulunmaz nimet yürüyüşünü yap derin derin nefes alarak.....
ne yürüyüşü canım temizlik yapıyom gömüldüm işlerin içine kaç gündür hastalıktan yapamıyordum şükür kızımda iyi şimdi o yüzden bugün havada güzelken temizlik yapim biraz buda bi spor sayılır :))
haklısın canım, olabilir
bide kilo verdim ya onun da etkisi sanırım

canım begüm ev taşıyacaktı ya, dün ve bugün için gelemicekti o yüzden benim bildiğim
ama burcu nerde ben de bilmiyorum

evet ya unutmuşum begüm taşınacaktı Allah yardımcısı olsun artık en az 2 kilo verir bu vesileyle

heee güzel havada yapılabilcek spor olarak temizliğe bakmak ne güzel bir bakış açısı :))))

Merhaba kızlar,

Nasılsınız? dün çok yoğundum okulda eve gidince de uyudum haftanın ilk günü nöbet var zor geçti. Bugün bilgisayar getirdim okula ve şimdi anca vakit bulabildim foruma bakmaya.

Geçmişi artık akşam okurum.

Sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 1 kk peynir, 2 zeytin, 2 çk bal

ara: yarım portakal, yarım muz

öğlenleri hep simit yemekten bıktım yine okulda çıkan yemeklere devam edicem en azından akşama az yerim.

coooook beyendım neler yaptın canım ben yokken ben fena gıtmedım dunu saymazsam
aynı hızla devam ediyorum . .aslında daha sıkı gidicemdeee sütüm azalır diye tedirgin oluyorum ..yani benim oğlanıda düşünmem gerekiyor aslım . . ..sende düzenine dön artık ama bu hafta hadi diğer takımlara fark atalım.. bi kaçtımı ucu sonra zor toparlanıyor . .

Nazardır canım bi okutup üflet kendine . .geçmiş olsun

Merhaba kızlar,

Öğle menüm: çorba, 3 adet sulu köfte, salata, 4-5 kaşık makarna

akşama spora gidicem inşallah dün aşırı yorgunluktan uyudum kaldım.

canım maksat alışkanlıklarımızı değiştirmek. ondan ekmeğe yağ sürmek aklına bile gelmeyecek şekilde hayatından çıkartırsan çok iyi olur. yani bugün az yiyen yarın çok da yiyebilir. çaya az şeker atma ve şekerin hiç akla gelmemesi olayı nasıl farkederse bu da öyle.

Geçmiş olsun özlemcim. . .

oh ne güzel olmuş afiyet olsun. tavuk göğsü de hafif zaten.

Bence temizlik çok daha zor ve kalori yakan bişey. cumartesi ben de deli gibi temizlik yaptım spora gitsem öyle yıpranmazdım

evet ama bunlar benim i,çin vazgeçilecek en son şeyler ben neleri feda ettim bi bilsen
yani terkettim diyelim

valla ben eskiden abur cubur yemenin haddi hesabı yoktu o büyük keklerden bende bitirirdim üstüne yer bile kalır başka şeyler yerdim gece 11-12de salçalı makarna bir paketin tamamı pişirirdimde bide hepsini yerdim doyumsuzluk vardı kızım bende valla hayret illaki o makarnayı bitircem diye şartlanmış gibiydim ve biterdi hemde ben makarnayı ekmekle yerdim valla yuh bana beee ardından bikaç abur cubur kola ve hooop yat zıbar durumları aboowww napmışım ben birde normal akşam yemeklerimde bazende kahvaltıda bir bütün beyaz ekmek yerdim yumuşakya farkına varmıyor doymuyordum napiiyim şükür bitti ogünler zafer benim şimdi

Tubişim anneeeeeem sen ne yapmışın oyleee . .Bende yerdim ama 1 tencere makarnaylan ekmek yemek aklıma gelmemişti hiç :: valla kızlar buyuk bişey basarıyoruz bence heee . .. .ayyy tuba şimdi bol salçalı bi makarna olsada yesek demi ....şşşşşşşşttttt duur kız öyle değil eccik ekmeksiz olmamı?

valla dün yaptığım yağsız makarnam biraz kalmıştı onu yiyek bari oğluşla ama bu sefer sosuna birascık yağ katcam gitmiyo kuru kuru ve artık aptal değilim okadar makarnayla ekmek yemekmi pardon ama o ne oluyo pek çıkaramadım

heee güzel havada yapılabilcek spor olarak temizliğe bakmak ne güzel bir bakış açısı :))))
evet ev kadınların en büyük bakış açısı bu olsa gerek şulecim :))
merhaba gülhancım karşılamadık seninle bi türlü :) nasılsın canım
Merhaba kızlar,

Öğle menüm: çorba, 3 adet sulu köfte, salata, 4-5 kaşık makarna

akşama spora gidicem inşallah dün aşırı yorgunluktan uyudum kaldım.
mönün güzel canım afiyet olsun :)
Takımınıza katılabilir miyim? Dün diyete başladım.Sıkı bir şekilde devam ediyorum...
katılabilirsin canım sen önce kendini tanıt bende sana kurallarımızı anlatayım :)

selam kızlar bugün azıcık bi kahvaltı yaptım öğlende 4 kaşık çorba ve 5 adet sarma yedim bide 1 tane biberli ekmek yedim evde yaptık

sizler nasılsınız kıslar

kızlar şöyle bi yazı buldum doğru gibi geldi bana sizce
DR.OZAN TUNÇER ıN BıR RÖPORTAJI

Tunçer’in iddiaları

• Zayıflama diyetlerinin yüzde 99'u şişmanlatıyor

• ‘Bilimsel’ diye pazarlananlar, sağlığa uçuk diyetlerden çok daha zararlı

• Şişmanlama, kilo alma korkusuyla başlıyor. Zayıflamak için bu korku yenilmeli

• Ömür boyu zayıf kalmış olanlar, sadece acıkınca yemiş, doyunca durmuş insanlardır

• 'Diyetçilerin' amacı sorun çözmek değil, karlı çıkmak için sorun yaratmaktır:95:

gecmıs olsun canım kurtulamadın hastalıktan

cook guzel bı menu olmus hareketde etmıssın kutlarımspor hocamın bana onerdıgı bırseyı onereyım gercı belkıde bılıyorsundur.kosu bandında ılk ısınmadan sonra mesela 5 ıle yuruyorsun dıyelım 10 dk 5. hızda sonra 1 dk 6 veya 7 hızda sonra yıne 5. hızda 1 dk..vs bu sekılde yurursek daha fazla yag yakarmıs vucut nabzı bı hızlandırıp bı yavaslatmak en cok yag yakan seymıs.darısı benım basıma bugun baslayacagım yuruyuse bugun oyle bır gecer zaman kı var onu acacagım karsısınada kosu bandımı koydum onu seyrederken yuruyecegım kı zamanın nasıl gectıgını anlamayayım

merhaba canım bende ış yerınde aylık yemek lıstesını aldım eger bana uygun bısı varsa bakıp o gun yemekhanede yıyorum eger yoksa evden sebze getırıyorum.sende oyle yapabılırsın hergun sımıt yersen vucudun alısır arada sasırtmak lazım.bende ıkı gundur kapuska yıyorum vucudum alısacak az yemege dıye bugun yanına tavukda ekleyecegım tabı tembellıgı bırakıp yemek yaparsamya annemı gerı getıreyım barı cok tembelım hıc yemek yapasım yok yemesem mı dıyorum tembellıkten yemek bıle yemeyecegım galıba napayım ıs benı cook yoruyo evde yemege ayıracagım enerjım kalmıyo

ya arkadaslar bırı bana kalk yemek yap desın yaaaaa yada en guzelı bırınız yemege davet etsın

varsa öyle biri banada desin
valla üşengeçlikten değil popom acıyo ondan kalkamıyom
ama saatte geçiyo napcazki neyse zar zor bi gidiyim mutfağa gerisi gelir allahta buhafta kociş paşa vardiyesinde akşamları yokta bende yemek derdinden kurtuluyorum ben kendime getiriyim bişiyler hadi adiyos kızlar görüşürük :79:
bu arada varsa evinde misafir açığı şu yasafat arkadişimizi alıversin kontenjanına garibim yemek yapmak canı istemiyo sığınsın biyere:92:

bugünkü menüm

sabah kahvaltı
soğanlı domatesli sahanda yumurta yedim
2dilim ekmekle
4 zeytin--2kk peynir
yeşil salata
az şekerli çay

ara:98:

1elma

öğlen
1 kase çorba+
dünden kalan makarnamı soslayıp tekrardan höpürdettim(1tabak uzun makarna )

ara:98:

1 havuç yedim
1elma yedim
ve bir bardak süt içtim

akşam

çorba +yeşil salata+yoğurt budur yaniii
kaçamak yookkkki zaten olamazdaaa

iyi akşamlar sevgili takımım

osmanı beklerken yazyaım dedim :))

akşam yemeğimi yazayım hemencik

4 kk tavuk
3 kk patates, 1 kk havuç
1 kepçe tel şehriye çorbası
salata
ekmek yok
bugün spor yok :))

bugünki götürdüklerim ..
sabah 1 yumurta .2 çk pekmez domatez zeytinyağlı limonlu .2 dilim kaşar ..1 dilim ekmek
öile yok: zaten bukadar yedikten sonra öğlen acıkılmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…