- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #35.581
ne yürüyüşü canım temizlik yapıyom gömüldüm işlerin içinetamam canım dikkat edeyim biraz daha..... valla havanın tadını çıkart....bulunmaz nimet yürüyüşünü yap derin derin nefes alarak.....
haklısın canım, olabilir
bide kilo verdim ya onun da etkisi sanırım
canım begüm ev taşıyacaktı ya, dün ve bugün için gelemicekti o yüzden benim bildiğim
ama burcu nerde ben de bilmiyorum
ne yürüyüşü canım temizlik yapıyom gömüldüm işlerin içinekaç gündür hastalıktan yapamıyordum şükür kızımda iyi şimdi o yüzden bugün havada güzelken temizlik yapim biraz buda bi spor sayılır :))
evet ya unutmuşum begüm taşınacaktı Allah yardımcısı olsun artık en az 2 kilo verir bu vesileyle
aynı hızla devam ediyorum . .aslında daha sıkı gidicemdeee sütüm azalır diye tedirgin oluyorum ..yani benim oğlanıda düşünmem gerekiyor aslım . . ..sende düzenine dön artık ama bu hafta hadi diğer takımlara fark atalım.. bi kaçtımı ucu sonra zor toparlanıyor . .coooook beyendım neler yaptın canım ben yokken ben fena gıtmedım dunu saymazsam
iyi akşamlar kızlar... bütün gün doktorda olduğum için giremedm nete..tam hastalığım geçti diye sevinirken şimdide ayağım ağrıyor,topallıyorum sebebini hiç bilmiorum.doktora gittim film çektirdik bişey göremedi fizik tedaviye git dedine oluyo bana anlamıyorum yaa :2:
sizler iyisiniz inşallah,gülsümcüm kızın için geçmiş olsun..
haklısın canımda ben zaten pek yemem haftada 1-2 bilemedim en fazla oda 3 kere bir dilim sürülmüş ekmek yerim oda çok ince sürerim yağı eşim yemek istediği zamanlarda yeriz zaten oda pek sık değil ama yinede saol
iyi akşamlar kızlar... bütün gün doktorda olduğum için giremedm nete..tam hastalığım geçti diye sevinirken şimdide ayağım ağrıyor,topallıyorum sebebini hiç bilmiorum.doktora gittim film çektirdik bişey göremedi fizik tedaviye git dedine oluyo bana anlamıyorum yaa :2:
4 yk pilav
3 kk tavuk
3 dilim patates, havuç ( annem tavuğu fırında patates havuçla yapmış da)
salata
ekmek yok
yemekten önce 50 dk koşu bandında yürüyüş
misafirin yanında 3 kk yalancı tavuk göğsü
şimdi de 1 elma yedim, birazdan yatıcam zati
ne yürüyüşü canım temizlik yapıyom gömüldüm işlerin içinekaç gündür hastalıktan yapamıyordum şükür kızımda iyi şimdi o yüzden bugün havada güzelken temizlik yapim biraz buda bi spor sayılır :))
evet ya unutmuşum begüm taşınacaktı Allah yardımcısı olsun artık en az 2 kilo verir bu vesileyle
canım maksat alışkanlıklarımızı değiştirmek. ondan ekmeğe yağ sürmek aklına bile gelmeyecek şekilde hayatından çıkartırsan çok iyi olur. yani bugün az yiyen yarın çok da yiyebilir. çaya az şeker atma ve şekerin hiç akla gelmemesi olayı nasıl farkederse bu da öyle.
evet ama bunlar benim i,çin vazgeçilecek en son şeyler ben neleri feda ettim bi bilsen
yani terkettim diyelim
valla ben eskiden abur cubur yemenin haddi hesabı yoktu o büyük keklerden bende bitirirdim üstüne yer bile kalır başka şeyler yerdim gece 11-12de salçalı makarna bir paketin tamamı pişirirdimde bide hepsini yerdim doyumsuzluk vardı kızım bende valla hayret illaki o makarnayı bitircem diye şartlanmış gibiydim ve biterdi hemde ben makarnayı ekmekle yerdim valla yuh bana beeeardından bikaç abur cubur kola ve hooop yat zıbar durumları aboowww napmışım ben birde normal akşam yemeklerimde bazende kahvaltıda bir bütün beyaz ekmek yerdim yumuşakya farkına varmıyor doymuyordum napiiyim şükür bitti ogünler zafer benim şimdi
Tubişim anneeeeeem sen ne yapmışın oyleee . .Bende yerdim ama 1 tencere makarnaylan ekmek yemek aklıma gelmemişti hiç ::valla kızlar buyuk bişey basarıyoruz bence heee . .. .ayyy tuba şimdi bol salçalı bi makarna olsada yesek demi ....şşşşşşşşttttt duur kız öyle değil eccik ekmeksiz olmamı?
evet ev kadınların en büyük bakış açısı bu olsa gerek şulecim :))heee güzel havada yapılabilcek spor olarak temizliğe bakmak ne güzel bir bakış açısı :))))
merhaba gülhancım karşılamadık seninle bi türlü :) nasılsın canımMerhaba kızlar,
Nasılsınız? dün çok yoğundum okulda eve gidince de uyudum haftanın ilk günü nöbet var zor geçti. Bugün bilgisayar getirdim okula ve şimdi anca vakit bulabildim foruma bakmaya.
Geçmişi artık akşam okurum.
Sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 1 kk peynir, 2 zeytin, 2 çk bal
ara: yarım portakal, yarım muz
öğlenleri hep simit yemekten bıktım yine okulda çıkan yemeklere devam edicem en azından akşama az yerim.
mönün güzel canım afiyet olsun :)Merhaba kızlar,
Öğle menüm: çorba, 3 adet sulu köfte, salata, 4-5 kaşık makarna
akşama spora gidicem inşallah dün aşırı yorgunluktan uyudum kaldım.
katılabilirsin canım sen önce kendini tanıt bende sana kurallarımızı anlatayım :)Takımınıza katılabilir miyim? Dün diyete başladım.Sıkı bir şekilde devam ediyorum...
iyi geceler herkese misafir vardı gelemedim akşam
yemeğimi yazayım hemen
4 yk pilav
3 kk tavuk
3 dilim patates, havuç ( annem tavuğu fırında patates havuçla yapmış da)
salata
ekmek yok
yemekten önce 50 dk koşu bandında yürüyüş
misafirin yanında 3 kk yalancı tavuk göğsü
şimdi de 1 elma yedim, birazdan yatıcam zati
merhaba canım bende ış yerınde aylık yemek lıstesını aldım eger bana uygun bısı varsa bakıp o gun yemekhanede yıyorum eger yoksa evden sebze getırıyorum.sende oyle yapabılırsın hergun sımıt yersen vucudun alısır arada sasırtmak lazım.bende ıkı gundur kapuska yıyorum vucudum alısacak az yemege dıye bugun yanına tavukda ekleyecegım tabı tembellıgı bırakıp yemek yaparsamMerhaba kızlar,
Nasılsınız? dün çok yoğundum okulda eve gidince de uyudum haftanın ilk günü nöbet var zor geçti. Bugün bilgisayar getirdim okula ve şimdi anca vakit bulabildim foruma bakmaya.
Geçmişi artık akşam okurum.
Sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 1 kk peynir, 2 zeytin, 2 çk bal
ara: yarım portakal, yarım muz
öğlenleri hep simit yemekten bıktım yine okulda çıkan yemeklere devam edicem en azından akşama az yerim.
aynı hızla devam ediyorum . .aslında daha sıkı gidicemdeee sütüm azalır diye tedirgin oluyorum ..yani benim oğlanıda düşünmem gerekiyor aslım . . ..sende düzenine dön artık ama bu hafta hadi diğer takımlara fark atalım.. bi kaçtımı ucu sonra zor toparlanıyor . .
cok sıkı yapma canım aman bebıs sutsuz kalmasın yavas yavas verecegız acelemız yok dımı.bende duzenıme donmeye calısıyorum ogun yedıgım pıdelerı erıttım hatta kıloda eksıye dustum ama 2 gundur sebze yıyorum sonra vucut az yemeye alısacak sonra cok yersem alacagım o yuzden et tahıl sut dengelemem lazım dıye bugun aksam tavuk yapayım dedım tek sebze yememem lazım tahıl almadım bugun hıc
evet ama bunlar benim i,çin vazgeçilecek en son şeyler ben neleri feda ettim bi bilsen
yani terkettim diyelim
valla ben eskiden abur cubur yemenin haddi hesabı yoktu o büyük keklerden bende bitirirdim üstüne yer bile kalır başka şeyler yerdim gece 11-12de salçalı makarna bir paketin tamamı pişirirdimde bide hepsini yerdim doyumsuzluk vardı kızım bende valla hayret illaki o makarnayı bitircem diye şartlanmış gibiydim ve biterdi hemde ben makarnayı ekmekle yerdim valla yuh bana beeeardından bikaç abur cubur kola ve hooop yat zıbar durumları aboowww napmışım ben birde normal akşam yemeklerimde bazende kahvaltıda bir bütün beyaz ekmek yerdim yumuşakya farkına varmıyor doymuyordum napiiyim şükür bitti ogünler zafer benim şimdi
neeee makarnayla ekmekmı .neysekı atlatmıssın canım bende cok yemek yemezdım ama asırı derecede abur cubur ozellıklede cıkulata yerdım eve gelınce bır kucuk kutu kek almıstım 2-3 tane ondanyanında cıkulata gazoz vs yerdım artık kurtuldum coook sukurrrrrrrrr.allah bıda oyle yapmasın ben valla remen koleymısım hem param hem saglıgımı yok edıyomusum.
valla dün yaptığım yağsız makarnam biraz kalmıştı onu yiyek bari oğluşla ama bu sefer sosuna birascık yağ katcam gitmiyo kuru kuru ve artık aptal değilim okadar makarnayla ekmek yemekmi pardon ama o ne oluyo pek çıkaramadım
bende makarnayı ton balıgı ıle karıstırarak yıyorum tabı yagının bırazını suzuyorum guzel oluyor tavsıye ederım
selam kızlar bugün azıcık bi kahvaltı yaptım öğlende 4 kaşık çorba ve 5 adet sarma yedim bide 1 tane biberli ekmek yedim evde yaptık
sizler nasılsınız kıslar
gulsumcum tebrık ederım sarmadan o kadar az yıyebıldıgın ıçın bende yedıklerımı aksam yazarım
ya arkadaslar bırı bana kalk yemek yap desın yaaaaa yada en guzelı bırınız yemege davet etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?