- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #35.621
canım zeytin kendisi yağlı ya, o kadar yeme bundan sonra, en fazla 5 olsiun bence bide her gün yeme, ben de çok severim ama yememeye çalışıyorum, h.sonu yiyorum genelde
Ben bugün kahvaltıda peynir,az tuzlu zeytin , limonlu maydanoz, marul, domates ,salatalık ve 1 dilim light ekmek yedim.Kahvaltıdan önce 500 ml ve sonrasında da 500 ml suyumu içtim.Şimdide yeşil çay (1-2 damla sirke damlattım:)) içiyorum.Şimdilik iyi gidiyorum....
Selamm canlarımmm
çok şükür yeni evime yerleştim kızlar.
Bugün itibariylede iş başı yaptım.
Işlerimi bi toparlasam gelicem ama nasip olmadı bu saate kadar
sizler napıyosunuz,özledim valla
02.03.2011
Bugünkü menüm
Sabah kahvaltısı
3çatal patates kızartması
3 zeytin
2 kk peynir
Yeşil salata
1 bardak çay
ARA:98:
1havuç
1elma
Ve 1bardak süt içtim
Öğlen
1 bardak hazır kıtırlı domates çorbası içtim(hazır yapılıyoya bardakta şıp diye ondan)
(Biberli soğanlı domatesli) Bulgur pilavı yedim 1 tabak dolusu nefissti çok güzel yaparım ellerime sağlık valla
Ara bol bol su içtim 1.5 litre falan
AKŞAM
Mercimek çorbası ve salata+yoğurt
Yatana kadar toplamda tam 3ltre su içicem yihuuuu bugünüde böyle atlattık
Kaçamaksız
hayırlı uğurlu olsun canım arkadaşım eminim çok yorulmuşsundur ama iyi tarafından bak bol bol spor yapmış oldun :)) yeni evin nasıl hoşuna gidiyormu ? hoşuna gidiyorsa zaen orda içtiğin bir kahve bütün yorgunluğunu alır :)Selamm canlarımmm
çok şükür yeni evime yerleştim kızlar.
Bugün itibariylede iş başı yaptım.
Işlerimi bi toparlasam gelicem ama nasip olmadı bu saate kadar
sizler napıyosunuz,özledim valla
senin bu programına hayranım doğrusu canım maşaAllah sanamerhaba kızlarrr
dun televızyon seyrederken uyuya kalmısım dun yedıklerımı yazayım .usengeclıgı bırakıp kendıme yemek yaptım sonrada acaba cok mu oldu dıye yedıkten sonra uzuldum neyse bı daha etı daha az yıyecegım.bu arada dun yuruyuse basladım yarım saat baslangıc ıcın yanı vucudu alıstırmak ıçın ıyıdır sanırım yoksa tembellıkten degıl yanlıs anlasılmasınoyle bır gecer zamankıyı seyrederken yurudum zamanın nasıl gectıgını anlamadım .
1 MART 2011 SALI
7:30
1 b süt -1s-
1 muz -1m-
10:45
1 elma -1m-
1 yesıl cay
12:00
5yk kapuska
1 ayran -1s-
Arkadasın kasarlı tostundan 2 ısırık -½ t + ½ et-
15:30
1 elma -1m-
19:30
4 kucuk ızgara tavuk kanat ve 1 incik - 2.5 et-
3 yk kapuska
1 ayran -1s-
Salata(yagsız)
Yarım dilim kepek ekmegi -½ t-
Toplam:3 e+ 1t + 3m +3s
tahılımı bıraz az tuttum o yuzden bugun daha ac kalktım ama bugun normal tahıl alacagım artık.
anammm smileylere bakmaktan ne yediğini okuyamadım bile02.03.2011
Bugünkü menüm
Sabah kahvaltısı
3çatal patates kızartması
3 zeytin
2 kk peynir
Yeşil salata
1 bardak çay
ARA:98:
1havuç
1elma
Ve 1bardak süt içtim
Öğlen
1 bardak hazır kıtırlı domates çorbası içtim(hazır yapılıyoya bardakta şıp diye ondan)
(Biberli soğanlı domatesli) Bulgur pilavı yedim 1 tabak dolusu nefissti çok güzel yaparım ellerime sağlık valla
Ara bol bol su içtim 1.5 litre falan
AKŞAM
Mercimek çorbası ve salata+yoğurt
Yatana kadar toplamda tam 3ltre su içicem yihuuuu bugünüde böyle atlattık
Kaçamaksız
canım o tüllerde bitecek ondan sonra napacanSelamlar bugün öğleden sonra aşırı koşturmaca içinde olduğum için ara öğünü unutmuşum.:2:Akşam yemeğimde detoksumun son günü olduğu için bir közlenmiş patlıcan,2 kırmızı biber ve yarım yağlı yoğurt ve 1 dilim light ekmeğimi yedim.Salata yapamadım onu atladım.Şimdi yeşil çayımı içeceğim.Ve yatmadan 1 elma ve kalan 1 litre suyumu ara ara içeceğim.Bu cumayı iple çekiyorum.Birde spor yerine temizlik yapıyorum.Tülleri ütüleyip takıyorum acaba spordan sayılır mı?:26:
selamlar herkese,
gündüz okulda giremedim hiç yanımda bilgisayar götürmüyorum artık. akşam eve gelince de spora gittim bugün 2. günüm bu hafta.nasipse cuma dahil gidip 4 lücem haftayı. cumaya hedefim azıcık kilo vererek takımıma destek olmak, geçen haftayı telafi etmek. Bi de bahar geliyo ben bu hızla gidersem hazirana 65 i anca görürürüm.
bugün yediklerim;
sabah: 2 dilim kepek ekmeği, 1 yumurta, 2 çk biber salçası, 3 ceviz, 1 fincan sütlü kahve, 1 domates, 2 çk bal, 2 kk light beyaz peynir, 2 zeytin (10:00)
ara (13:00) yarımdan azıcık fazla açma (yağlıydı malesef )
ara: bir latte kahve, bir çikolata kaşığı
akşam: 1 kase çorba, 6-7 kaşık bakla yoğurtlu, 1 dilim kepek ekmeği
kahvaltı biraz abartılı oldu farkındayım ama hafta içi geç başlayan tek günüm o yüzden böyle yedim
ESW canım bu arada çok iyi kilo vermişsin ne kadar sürede verdin merak ettim.Bende daha önce 65ten 55e düşmüştüm harika oluyor.
Canım menün çok ağır geldi bana bilerek mi bu tarz besleniyorsun merak ettim.Yanlış anlama bilmediğimden soruyorum:13:
senin bu programına hayranım doğrusu canım maşaAllah sana
:)
canım kılom fazla olugu ıçın gunde sızden daha fazla kalorı alıyorum dıyetısyenım ayarladıkalorı hesabı yapmıyorum sadece yaga dıkkat edıyorum yaglı yememeye daha sonra gunde 5 tahıl 3 et 3 sut 3 meyva grubu yıyorum tahıl +1 -1 olabılıyor.ve sık sık yemeye calısıyorum kı metobolızmam hızlı calıssın dun sadece ıncıgı yemeseydım dedım ama yedım gıttıoda hesabıma gore cok degıldı bu yontemle 1 ay olmadı daha ama 6.5 kılo verdım.
tesekkur ederım gulsumcum bugun işe gıtmedım gec kalktım menum bıraz oğunsuz oldu
günaydınnnn bugünden kilo bildirimi yapabiliryorsak ben yapayım barı.....sabah 52 yi gördüm......
700 gr vermişim.....
Ben bu hafta kilo bildirmiyorum demi? Ama bu hafta iyi kilo verdiğimi düşünüyorum:)
Selamlar ben bugün çalışıyorum o yüzden öğlen ne yiyeceğimi şaşırdım.Sabah kk peynir, zeytin, salata ve 1 dilim light ekmeğimi az şekerli çayla kahvaltımı yaptım. Ara öğün olarak çizi yarım paket yedim.Yeşil çayımı içtim.1 lt suyumuda içtim.Şuan kara kara ne yesem diye düşünüyorum.
bizim hatunlar nerde bugün yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?