Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım zeytin kendisi yağlı ya, o kadar yeme bundan sonra, en fazla 5 olsiun bence bide her gün yeme, ben de çok severim ama yememeye çalışıyorum, h.sonu yiyorum genelde

Canım normal zeytin değilde şu light olanlar var ya tatsız tutsuz olanlardan.Yinede az mı yesem acaba?Tadını çok seviyorum.

ESW canım bu arada çok iyi kilo vermişsin ne kadar sürede verdin merak ettim.Bende daha önce 65ten 55e düşmüştüm harika oluyor.

merhaba arkadaşım hoş geldin aramıza. sağlıklı bir şekilde kilolardan hep beraber kurtulucaz inşallah.

Selamm canlarımmm

çok şükür yeni evime yerleştim kızlar.
Bugün itibariylede iş başı yaptım.
Işlerimi bi toparlasam gelicem ama nasip olmadı bu saate kadar

sizler napıyosunuz,özledim valla

hadi gözün aydın tebdil-i mekanda hayır vardır. . .

canım iyi ki pilavı öğlen yemişsin, akşama kalsaydı bir tabağın zararı olurdu. suyu da tebrik ediyorum.

yasafatın menüsü bence abartılı olmamış ya. . . iyi göründü bana.

selamlar herkese,

gündüz okulda giremedim hiç yanımda bilgisayar götürmüyorum artık. akşam eve gelince de spora gittim bugün 2. günüm bu hafta. nasipse cuma dahil gidip 4 lücem haftayı. cumaya hedefim azıcık kilo vererek takımıma destek olmak, geçen haftayı telafi etmek. Bi de bahar geliyo ben bu hızla gidersem hazirana 65 i anca görürürüm.

bugün yediklerim;
sabah: 2 dilim kepek ekmeği, 1 yumurta, 2 çk biber salçası, 3 ceviz, 1 fincan sütlü kahve, 1 domates, 2 çk bal, 2 kk light beyaz peynir, 2 zeytin (10:00)

ara (13:00) yarımdan azıcık fazla açma (yağlıydı malesef )

ara: bir latte kahve, bir çikolata kaşığı

akşam: 1 kase çorba, 6-7 kaşık bakla yoğurtlu, 1 dilim kepek ekmeği

kahvaltı biraz abartılı oldu farkındayım ama hafta içi geç başlayan tek günüm o yüzden böyle yedim

Selamm canlarımmm

çok şükür yeni evime yerleştim kızlar.
Bugün itibariylede iş başı yaptım.
Işlerimi bi toparlasam gelicem ama nasip olmadı bu saate kadar

sizler napıyosunuz,özledim valla
hayırlı uğurlu olsun canım arkadaşım eminim çok yorulmuşsundur ama iyi tarafından bak bol bol spor yapmış oldun :)) yeni evin nasıl hoşuna gidiyormu ? hoşuna gidiyorsa zaen orda içtiğin bir kahve bütün yorgunluğunu alır :)
senin bu programına hayranım doğrusu canım maşaAllah sana
anammm smileylere bakmaktan ne yediğini okuyamadım bile iyi fikir bende çok yediğim zamanlarda bunlardan kullanıyım bol bol okuyamsın kimse çok güzel renkli hoş olmuş ama yaa
canım o tüllerde bitecek ondan sonra napacan e tabi temizlik yaparken zaten halin kalmıyorki bide spora gidesin işlerin bitince başlarsın sende spora

canım kahvaltının çokluğundan ziyade öğlenki yediğin açmayla malesef o kahvaltının 3 mislini yemişş oldun keşke daha hafif şeyler yeseydin neyse olmuş artık şimdi telafi zamanı :)

herkese iyi akşamlar kıslar bende mönümü yazayım gelmişken :)
sabah kahvaltıda
2 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek
1 k k peynir
2 zeytin
2 lokma yumurta

öğlen

1 tane biberli ekmek (evde yaptığımdan )
napim kızım yiyince canım çekti durduramadım kendimi ((

akşam

5 kaşık pilav
3 kaşık bezelye
4 kaşık yoğurt

şimdide bir kupa bardakta şekersiz çayımı içiyorum

bu kadar (daha ne olsun dimi )

ESW canım bu arada çok iyi kilo vermişsin ne kadar sürede verdin merak ettim.Bende daha önce 65ten 55e düşmüştüm harika oluyor.

canım ben 3 ayda verdim bu kiloyu
şimdi de hem koruyup hem de yüksek olan yağ oranımı düşürmeye çalışıyorum

akşam yemeğimi de yazayım hemencik

1.5 kepçe tel şehriye çorbası
4 yk yoğurt
5yk karnıbahar yemeği
1 dilim ekmek

az önce de 3 kk kedi dili pasta ve 1 bardak sütlü türk kahvesi içtim

Canım menün çok ağır geldi bana bilerek mi bu tarz besleniyorsun merak ettim.Yanlış anlama bilmediğimden soruyorum:13:

canım kılom fazla olugu ıçın gunde sızden daha fazla kalorı alıyorum dıyetısyenım ayarladıkalorı hesabı yapmıyorum sadece yaga dıkkat edıyorum yaglı yememeye daha sonra gunde 5 tahıl 3 et 3 sut 3 meyva grubu yıyorum tahıl +1 -1 olabılıyor.ve sık sık yemeye calısıyorum kı metobolızmam hızlı calıssın dun sadece ıncıgı yemeseydım dedım ama yedım gıttıoda hesabıma gore cok degıldı bu yontemle 1 ay olmadı daha ama 6.5 kılo verdım.

senin bu programına hayranım doğrusu canım maşaAllah sana

:)

tesekkur ederım gulsumcum bugun işe gıtmedım gec kalktım menum bıraz oğunsuz oldu

Evet bugünde bitti.Son yeşil çayımı içtim.Toplamda 3 lt suyumuda içmiş oldum.Günün en kötü kaçamağı akşam misafirler geldi onlarla beraber 1 avuç kuruyemiş yedim.Onuda meyve yerine sayarsam :)) Gün iyi bitti..Herkese iyi geceler...:125: :125::125: (Bu simgeyi çok beğendim)

Aslında tahmin ettim ama merak ettim aklımda olsun:26:

ara ogunsuz oldu yazacaktım

bugun yedıklerım
2 ŞUBAT 2011 ÇARŞAMBA

13:30
150 gr et sote (cok az yagda cevırdım) -3 et-
Biraz çıbık kreker(yuvarlak olanlardan 1 avuc kadar) -2t-
1 portakal -1m-

18:30
1 elma -1m-

19:15
1 kucuk tabak kabak +patates yemeği (cok az kıymalı) -2t + ½ et-
2 dilim kepek ekmegı -2t-
Domates+1 marul yapragı

Toplam: 3.5 et + 6 t + 2 m +0 sut

bugun ıse gıtmedıgım ıcın gec kalktım o yuzden kahvaltı yok bırde aksam kendımı bır yere davet ettırdım kapuska yemekten kurtuldum(gercı sıkayetcı degılım ama menume renk katsın dedım)
bu arada 1 saat pilates yaptım ama sut grubundan hıc almadıgımı aksam farkettım ama bu saatten sonrada yemem kesınlıkle

selamlar hatunlar herkese günayydınnn :))

kızlar sizden bi ricam olacak yapabilecek olanlar bildirimlerini bugün akşam yapabilirlermi acaba listeyi akşamdan yapayım yarın malesef hastaneye gitmek zorundayım kızımın kontrolü var

günaydınnnn bugünden kilo bildirimi yapabiliryorsak ben yapayım barı.....sabah 52 yi gördüm......

700 gr vermişim.....

Selamlar ben bugün çalışıyorum o yüzden öğlen ne yiyeceğimi şaşırdım.Sabah kk peynir, zeytin, salata ve 1 dilim light ekmeğimi az şekerli çayla kahvaltımı yaptım. Ara öğün olarak çizi yarım paket yedim.Yeşil çayımı içtim.1 lt suyumuda içtim.Şuan kara kara ne yesem diye düşünüyorum.

Ben bu hafta kilo bildirmiyorum demi? Ama bu hafta iyi kilo verdiğimi düşünüyorum:)

canım sen haftaya inşaAllah gireceksin listeye kural gereği bu hafta giremiyorsun deneme sürecinde olduğun için :) ama sen yinede tartıl bu haftaki kilonda belli olsun haftaya ikisinide bildirirsin canım

benim kızımda illa pilav ve yoğurt istedi küçüklüğünden beri hasta bu yemeğe hergün yapsam yok demez bende pilav yaptım akşamdan kalan bezelye ile bide yoğurt azıcık azıcık yerim artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…