- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.941
AA ben unutmuştumHanımlar bugün adım yarışı var, Unutmadınız değil mi
Yürümüşsündür sen epeyceAA ben unutmuştumşarjı bitiyor saatinin de iyi mi
Yürüdüm yürüdüm, şarjı nasıl bitti sanıyorsunYürümüşsündür sen epeyce
Allah kolaylık versin cnm. Yolculuk nereye? Aile yanına mı gideceksinYürüdüm yürüdüm, şarjı nasıl bitti sanıyorsunama valiz hazırlığı ile uğraşıyorum, iki valiz arası ne kadar yurunurse
İzmir'e canım evet annemlereAllah kolaylık versin cnm. Yolculuk nereye? Aile yanına mı gideceksin
Canım sağol sorduğn için düzelmedim halaCherry Mom nerelerdesin?migrenin nasıl oldu?
Tebrik ederim canım iyi ki öyle olmuş gözün korkmuşturCherry Mom cim 65.7 çıktım korktuğum gibi olmadı. Oradaki tartı beni 69 gösterdi bunalıma girmiştim yahu!
Geçmiş olsun canım dikkat et Allah korusunKızlar sabah 5 te kalktım sadece 5saat uyuyabildim
Ve bu sabah kan şekerim çok düştü.. göz kararması böyle kafamda bir ağrı var hem baş ağrısı da hem de biri kafama oturmuş gibi
9.30 da artık kah yaptım.. ama değişen hiç bir şey olmadı.. hala devam baş dönmesi vs.. yattım uzandım oğlana kiraz doldurdum telefonu elime verdim ki ben yapmam böyle şeyler.. titremeye başladım ama çok hafif.. uyumuşum kalmışım bir müddet sonra oğlanın yere tabağı vurması ile uyandım ki şükür kırılmadam yetiştim
Dedim yağmur yok geçen bir şey yok daha da kötğ oluyorum.. meyve yedim ardından bal iyiyim artık.. uykum da açıldı.. oğlan da uyıtu benlm sistem de bozılduuuu
Süpersin canım300 gr’lık bir nazarım var dostlar67.2 kg. Ama halledicem cumaya kadar. O iş bende.
Yine cuma bizi bulmaz inşallah canımKizlar ben geldim sabah uyuya kalmışım apar topar çıkınca tartılamadım
Bide reglolacsm 3 gündür olamadim bi turlu
Sen iyi ol canım ne kusuruCanım sağol sorduğn için düzelmedim halagiremedim o yüzden kusura bakmayın
Eki Görüntüle 2648899
sabah 1 yumurta 1 kase sütlü gevrek
öğlen 12 sarma 1 bardak ayran
ara 2 avuç çerez 2 fincan çay
akşam 1 dolma
su 1.5 litre
protein kasmaya karar vermiştim dün, yağ kastım
Sağol canım Allah razı olsun senin yolculuk ne zamanSen iyi ol canım ne kusuru
Şahane sonuç canım tebrik ederim menülerin toparlanıp spor yaptıgında hemenn karşılığını alıyorsun herkesde olmuyor bu
Tebrik ederim devamı katlanarak gitsin inşallahBen 100 gr vermişim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?