Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar sabah 5 te kalktım sadece 5saat uyuyabildim

Ve bu sabah kan şekerim çok düştü.. göz kararması böyle kafamda bir ağrı var hem baş ağrısı da hem de biri kafama oturmuş gibi
9.30 da artık kah yaptım.. ama değişen hiç bir şey olmadı.. hala devam baş dönmesi vs.. yattım uzandım oğlana kiraz doldurdum telefonu elime verdim ki ben yapmam böyle şeyler.. titremeye başladım ama çok hafif.. uyumuşum kalmışım bir müddet sonra oğlanın yere tabağı vurması ile uyandım ki şükür kırılmadam yetiştim
Dedim yağmur yok geçen bir şey yok daha da kötğ oluyorum.. meyve yedim ardından bal iyiyim artık.. uykum da açıldı.. oğlan da uyıtu benlm sistem de bozılduuuu

Arkadaşlar normal vs demişti tarçınlı kahve iç vs ama ileriyi düşündüm daha tek öğün var 3 günlük açlık var ben şimdiden böyle olduysam inanın çocuktan korktum.. uyuyup kalmak ne demek balkon kapıları vs açık.. allahım korusun ne çok korktum..
Rabbim inşallah kışın kefaret orucu tutmayı nasip etsin seviyeleri yapmak nasip olmadı ama yine nebevî beslenmeye devam inşallah azar azar meyvelri hayatımdan çıkarmadan tek çeşit yemeğe çalışarak öyle öyle yaparım bir şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…