- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.901
Geçmiş olsun kaptanimTmm canım bende hiç zıplayamadım zaten migren tavan yaptı kızlar yatıyorum öyle buralar size emanet
ben de yapayım şunu ya kabağı da pek severim sütümü de olumsuz etkilemezGideri varsa yani kabak baymazsa salı çarş perş de yapabilirim cuma sabahı da sonucu veririm. Önce bir başlıyım gelişmelerden haberdar edicem. Hem reglim de bitiyor onun rüzgarını da arkama alıp Allahın izniyle bu hafta 58im
(60da kaldı)
Tam yaparım dışına çıkmam dersen yapalım prenses ama bozacaksan beni hiç elleme kendim yapayımben de yapayım şunu ya kabağı da pek severim sütümü de olumsuz etkilemez
Ben burada bi şeyler yazdıktan hemen sonra full spor yapıyorum. Sonraa hiç yemek yemiyorum falan. Hayatım yalan. Çalışmadım diyip sınavdan 100 alan öğrenci gibiyim.Ya bı ben miyim sevendenizden babam çıksa yerim diyoar ya bende durum şöyle"sarımsaklı yoğurdu neye dokerseniz yerim "
O diyete yeni başlamıştır, kolay mı öyle yağ yakmak hemen
Vuhuuuu kim tutar senişunun ayrintilarini bize de versene
Canım kabağı halka halka doğrayıp azcık zeytinyağı ve istediğin baharatları koyup fırınla tadı çok güzel oluyor. istersen üzerine sarımsaklı yoğurt koyabilirsin. Ben de kabak almıştım bir türlü fırsat olmadı bunu yapmaya..Ben de bugün kabak yedim tesadüf.Instagramda gördüm değişik bir şeydi. Yoğurt ve salça sosla bi gideri vardı. Ama kabak pek sevmiyorum, keşke o detoksu yapabilsem...
Deneyeyim. Kabağı bir yerde çok severim aslında. KızartmaCanım kabağı halka halka doğrayıp azcık zeytinyağı ve istediğin baharatları koyup fırınla tadı çok güzel oluyor. istersen üzerine sarımsaklı yoğurt koyabilirsin. Ben de kabak almıştım bir türlü fırsat olmadı bunu yapmaya..
Benimkisi farklı canım sabah 2 yumurta 1 dilim peynir öğle ve akşam aynı yoğurtlu dereotlu 2 kabak rendesinden yemek. 3 gün yapılıyor maks 59ları görmek için denicem ikimize de başarılarEki Görüntüle 2648925 Eki Görüntüle 2648926 Eki Görüntüle 2648927
listeler bunlar sanırım ama emziren anneler yapmasın yazıyor
ben yarın bi başlarım canım etkilenmezsem devam ederim etkilenirsem ekleme çıkarma fln yaparım
sen kendi programını yap ben seni etkilemeyeyim
hmm farklı farklı listeler var o zaman.. demekki önemli olan öğlen ve akşam kabak yiyip kahvaltıyı hafif tutmak.. hadi bakalım ben de 54 ü görsem ne güzel olur..Benimkisi farklı canım sabah 2 yumurta 1 dilim peynir öğle ve akşam aynı yoğurtlu dereotlu 2 kabak rendesinden yemek. 3 gün yapılıyor maks 59ları görmek için denicem ikimize de başarılar
Bende salı çarşamba ya da çarşamba perşembe kabak diyetini yapıcam şu öğle akşam kabak yenerek yapılan. İkimizin de gazabı mübarek olsun
Ceviz ya da baharat atıyor musun canım sen yoksa sadece dereotu kabak yoğurt muAmin amin. O kabak detoksunu da çok severim, çok güzel oluyor. Tadını baya seviyorum ben.
Ceviz katıyorum baharat olarakta kimyon, karabiber, pulbiber koyuyorum.Ceviz ya da baharat atıyor musun canım sen yoksa sadece dereotu kabak yoğurt mu
Elbette zamanla yavaşlar ama en az bir ay yavaşlatmaz bence, spor önemliBen burada bi şeyler yazdıktan hemen sonra full spor yapıyorum. Sonraa hiç yemek yemiyorum falan. Hayatım yalan. Çalışmadım diyip sınavdan 100 alan öğrenci gibiyim.Şaka şaka. Ödem gidiyor bence, asıl sınav bu haftadan itibaren... Düşüşüme şahit olunuz.
Ben rendeleyip yapıyorum ama fırında da güzel olduğuna eminimCanım kabağı halka halka doğrayıp azcık zeytinyağı ve istediğin baharatları koyup fırınla tadı çok güzel oluyor. istersen üzerine sarımsaklı yoğurt koyabilirsin. Ben de kabak almıştım bir türlü fırsat olmadı bunu yapmaya..
Ya kizartmada dolmada çok güzel olurDeneyeyim. Kabağı bir yerde çok severim aslında. KızartmaOnda gayet yiyor-dum. Hiç sorun olmuyordu. Tadı ona benziyorsa çok iyi olur. Patatesi de bi ara öyle fırınlıyordum, neredeyse kızartmadan daha çok sevmiştim o zamanlar.
Tüh keşke 1501 atlasaydim
Ben dakikada 115-120 falan zıplıyorum tabi yoruldukça 100e falan düşüyo. 110dan hesaplayabilirsin sanki dakikasını ortalama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?