- 23 Mart 2016
- 31.256
- 92.667
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.001
İsveç diyeti 1. gün
Menüm;
09:30
1 fincan nescafe
1 kesme şeker
12:30
2 haşlanmış yumurta
Ispanak ve 1 domates
19:00
200 gr kadar ızgara biftek ve salata
2 L su
Spor;
15500 adım
Sabah: 50 gr light peynir, kırmızı biber, 1 etimek, 200 gr karpuz, salatalık, domates
Öğle: 113 gr köfte ızgara, 1 kepçe soğuk yoğurt çorbası, 100 gr yoğurt
Akşam: 1 kepçe şehriye çorbası (alabildiğim kadar az aldım şehriyesini), dünkü kabaktan yaptım yine. Üzerine yoğurt ve salçalı, domatesli sos gezdirdim.
Su 2 lt yapacağım inşallah. Öpüyorum
Bugünkü menüm
Kahvaltı sade kahve
Ara şekersiz çay, sade kahve, sade soda
Öğle 2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık
Ara 5 çiğ fıstık, 5 çiğ badem, sade kahve, yeşil çay
Akşam 2 tavuk baget, domates
Bol su içtim 2000 zıp sopayı gördükten sonra
Dün menümü yazmayı unutmuşum ama spor da yapmıştım onu yazayım bari
Yarım saat cardio
15 dk eliptik
Kız if ı yapıyor musun benim dengemi bozdu 3 gün deNasıldı canım zorlandın mı tavsiye eder misin
Yok canım ya 2 gündür migren var zatenKız if ı yapıyor musun benim dengemi bozdu 3 gün de
Psikolojik galiba sabahları kahvaltıya çok ac oturuyorum o yüzden ekmeği falan fazla yemeye başladım doymuyorum. Akşamda yemekten 1 saat sonra içim kazinmaya başlıyor açım su an normalde de yemekten sonra bisey yemiyordum. Anlamadım.Yok canım ya 2 gündür migren var zaten
Eve gidince yapayım daha iyi olur hafta sonu evdeyiz inşallah
Senin neden dengeni bozdu
Bencede psikolojik ama kazınman iyiye işaretPsikolojik galiba sabahları kahvaltıya çok ac oturuyorum o yüzden ekmeği falan fazla yemeye başladım doymuyorum. Akşamda yemekten 1 saat sonra içim kazinmaya başlıyor açım su an normalde de yemekten sonra bisey yemiyordum. Anlamadım.
Aklımda bulunsun canımBen dakikada 115-120 falan zıplıyorum tabi yoruldukça 100e falan düşüyo. 110dan hesaplayabilirsin sanki dakikasını ortalama
Evet ya çok sıcaktı anca dayanabildim15 dk eliptik seni kesmezyarın daha çok yaparsın bence
42. TUR / SEKİZİNCİ HAFTA
4. TAKIM
672.Etap => %0,153 => 1.NOTA
673.Etap => ETAP İKİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ
5. TAKIM
675.Etap => %0,261 => 1.NOTA
676.Etap => ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ
6. TAKIM
676.Etap => %0,178 => 1.NOTA
677.Etap => ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ
9. TAKIM
676.Etap => %0,086 => 1.NOTA
678.Etap =>ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ
10.TAKIM
675.Etap => -%0,058 => 1.NOTA
677.Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => NOTA SİLİNDİ
13. TAKIM
672.Etap => -%0,015=> 1.NOTA
673.Etap => -%0,249 => 1.SARI KART
676.Etap => -%0,392=> 1. NOTA
677.Etap => ETAP İKİNCİSİ => SARI KART SİLİNDİ
14. TAKIM
672.Etap => %0,291=> 1.NOTA
674.Etap => %0,262 => 1.SARI KART
676.Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => SARI KART SİLİNDİ
SONUÇ: 42. tur performans yarışması sonuçlanmıştır. Buna göre sonuç hazırlama cezası alan takım yoktur.
Teşekkür ederimReyyan ve sevgi tebrik ederim yardımcılığınızı
Annem gibi konuştun. Herşeyi zayıflamama bağlarZyıfldın ya ondandır
Yag yakimi 12 saatten sonra başlıyormuş. En çokta 16 saatten sonra başlıyormuş. 1 saat icimin kazınması tamamen psikolojik. Bu haftayı atlatayim bir alışırsam devam ederim. Ama yeme isteğini bastıramazsam ancak yediklerimi yakacağım.Bencede psikolojik ama kazınman iyiye işaretorda yap yakıyorsun işte açlığını ekmek yerine domates salatalığı artırarak bastıramaz mısın banada psikolojik gibi geldi durumun
Biraz daha izin ver kendine belki alışırsın ama seni sıkıyorsa bırakırsın sonuçta her hafta 200 Gr giden bir kilomuz var
Cuma hep aklım da idi hadi daha da az insan diye bekliyordum sonra günün yoğunluğuna kapıldım ...Cuma bile gelmiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?