Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

E hani sporlar aaaaaaaa

Ahhh canımm balım sopamıda beni de hiç kırmaz

Yok canım ya 2 gündür migren var zaten
Eve gidince yapayım daha iyi olur hafta sonu evdeyiz inşallah
Senin neden dengeni bozdu
Psikolojik galiba sabahları kahvaltıya çok ac oturuyorum o yüzden ekmeği falan fazla yemeye başladım doymuyorum. Akşamda yemekten 1 saat sonra içim kazinmaya başlıyor açım su an normalde de yemekten sonra bisey yemiyordum. Anlamadım.

Bencede psikolojik ama kazınman iyiye işaret orda yap yakıyorsun işte açlığını ekmek yerine domates salatalığı artırarak bastıramaz mısın banada psikolojik gibi geldi durumun
Biraz daha izin ver kendine belki alışırsın ama seni sıkıyorsa bırakırsın sonuçta her hafta 200 Gr giden bir kilomuz var

42.turu geride bıraktık arkadaşlar 8 hafta boyunca 1 kere nota aldık herkesi tebrik ederim ♥
eğer o 1 notayı almasaydık nazar boncuğumuz bizle kalacak ve ödül olarak takımın detaylı bireysel kilo geçmişi raporlanacaktı
Şimdi hedefimiz 43.turu 8 hafta boyunca notasız geçirmek olsun muuuuu olur mu olabilir mi neden olmasın mı olacak mıııı

Yag yakimi 12 saatten sonra başlıyormuş. En çokta 16 saatten sonra başlıyormuş. 1 saat icimin kazınması tamamen psikolojik. Bu haftayı atlatayim bir alışırsam devam ederim. Ama yeme isteğini bastıramazsam ancak yediklerimi yakacağım. bi de spor yaparken sizin bacaklarinizdan kollarınızdan tak tuk ses geliyor mu benim bu aralar çok oluyor ve ağrıyor da hareketlerimi kısıtlıyor. Vücudum esneyecegine iyice kas katı gibi oluyor

Tebrik ederim kızlar yarın şekersiz de 2 kişi hariç son gündesiniz
Bir kaç gün geçtikten sonra yeniden başlamak isteyenlerle ben de başlayacağım bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…