- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.041
Dışarıda yürü kuzum sabh erken saate veya aksam 6 7 gibi olmz mı siz bekarsınz daha rahat spor yapabiliyor olmanız lazım ne koca kaprisi ne çocuk var23ünde tekrar sınavım var. Pilatese bugün başlayacağım. Yürüyüşü de 23ünde eklerim o zaman. Ama sıkılmıyor musunuz evde yürürken?
Cevizzz fındıkkGünaydınsabah ekmek yemek istemiyorsanız ya da ekmek yoksa alternatif olarak ne yiyorsunuz
Ay ne güzel yaptırdın bende 2 yıldır yaptırcamBugün kan testi yaptırmaya çalılıcam bakalım tekrar programına geri dönmek istiyorum..
Ay bende biraz ara vermek istiyorum yaaTebrik ederim kızlar yarın şekersiz de 2 kişi hariç son gündesiniz
Bir kaç gün geçtikten sonra yeniden başlamak isteyenlerle ben de başlayacağım bu sefer
Aayy hadi bakalım çok merak ettim sendeki sonucu kabakta ben çok zorlanmıştım insanın gözü doymuyor ama sen yaparsın alışkınsın az yemeyeEki Görüntüle 2649594
Reglim bitince ödemim de gitmiş bu sabah. 500 gram ödem atmışım dünden bu yana.
60.1 ile kabak diyeti başlıyorum gün gün sonuçlarını bildiririm
Dün tüm malzemeleri topladım balım dereotu ceviz yumurta süzme peynir süzme yoğurt kabak. Zaten diyet bunların etrafında dönüyor.Aayy hadi bakalım çok merak ettim sendeki sonucu kabakta ben çok zorlanmıştım insanın gözü doymuyor ama sen yaparsın alışkınsın az yemeye
Cumaya göre eksi olmana rağmen bu çaban şahane valla istediğin rakamı görürsün inşallah emeksiz yemek olmuyorDün tüm malzemeleri topladım balım dereotu ceviz yumurta süzme peynir süzme yoğurt kabak. Zaten diyet bunların etrafında dönüyor.60.1 ile başladım tam yapıcam liste dışına çıkmadan yarın sabah farkı söylerim buradan.
12-19 Haziran Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
@terliklikedi
@Ceylansnn
@birsevgi
C Cagrihilal1
@hanmeli
nrmyn
@Tempus
@Calypso95
@balpamuk
@Suskunhanim
EceZ
@0zlem
pacman
@ortabahar
@fancynancy
Ben geç kaldım çıkamadım sıcak bastırdıGünaydın kızlar..Yürüyüşe çıktım..
Evet banada sana sporu hatırlatmak garip geldi hey gidi günlerAaa uzun zamandır böyle boş bi tablom olmamıştı üzdü
Bugün yapiciğiiimmEvet banada sana sporu hatırlatmak garip geldi hey gidi günler
Vakit ayırmakta sorunum yok. Dışarı çıkmaya korkuyorum.Dışarıda yürü kuzum sabh erken saate veya aksam 6 7 gibi olmz mı siz bekarsınz daha rahat spor yapabiliyor olmanız lazım ne koca kaprisi ne çocuk variyi değerlendirin.. he ders vs dersen anlarım senin yükünde ayrı ama günde 40 dk yürüyüşe vakit vardır bence
Sakin yerler varsa birşey olmaz ki kuzum Allah korusun tabi sen tedbirini almayı bilirsin yaparsınVakit ayırmakta sorunum yok. Dışarı çıkmaya korkuyorum.Korona yüzünden. Kendimden değil, babamın kronik hastalığı falan var. Ama sabah erkenden kalkabilirsem 6-7 gibi, yürüyebilirim belki. Teşekkür ederim canım kaptanım
Dışarda yürüyorum ben artık akşam üzeri çıkıp 1 saat yürüyüp dönüyorum. Hem daha iyi geliyor. Ev içinde telefona yapışık gezmiyorum artık .23ünde tekrar sınavım var. Pilatese bugün başlayacağım. Yürüyüşü de 23ünde eklerim o zaman. Ama sıkılmıyor musunuz evde yürürken?
Maskeni tak cik bi yere girmiyorsun biseye dokunmak zorunda değilsin. Sakin olan yerlerden yürürsün bisey olmaz. Akşamları sakin oluyor ben sadece yürüyüş yapanları görüyorum. Ama tabi yürüyüş yapabileceğin bir alan varsa. Yoksa da biz leslie ile çok adım attik. Hem daha fazla kalori harcıyorsun hemde adım atmış oluyorsunVakit ayırmakta sorunum yok. Dışarı çıkmaya korkuyorum.Korona yüzünden. Kendimden değil, babamın kronik hastalığı falan var. Ama sabah erkenden kalkabilirsem 6-7 gibi, yürüyebilirim belki. Teşekkür ederim canım kaptanım
Dışarda yürüyorum ben artık akşam üzeri çıkıp 1 saat yürüyüp dönüyorum. Hem daha iyi geliyor. Ev içinde telefona yapışık gezmiyorum artık .
yarın sabah bi deneyeceğim bakalım :) yaparsam haberiniz mutlaka olurMaskeni tak cik bi yere girmiyorsun biseye dokunmak zorunda değilsin. Sakin olan yerlerden yürürsün bisey olmaz. Akşamları sakin oluyor ben sadece yürüyüş yapanları görüyorum. Ama tabi yürüyüş yapabileceğin bir alan varsa. Yoksa da biz leslie ile çok adım attik. Hem daha fazla kalori harcıyorsun hemde adım atmış oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?