- 19 Temmuz 2013
- 5.283
- 5.270
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.021
1. sin işte canım
Ben kaç gündür 20bini geçiyorum ama dün (pazar) zıp sebebiyle ayak bileklerim ağrıdı yineNe yetmedi kızkupan mı eksik kaldı anlamadım tebrik ederiz vah o bacakların haline şimdi
Acaba bugün ne yesem21 şekersiz gün programı
20. Gün ♥
Cherry Mom 20. Gün ☑
S Suskunhanim 21 Gün ☑
Ceylansnn 15. Gün ☑
0zlem 19. Gün ☑
Tempus 20. Gün ☑
Maariftakvimi 20. Gün ☑
EceZ 20. Gün ☑
pacman 20. Gün ☑
nrmyn 15. Gün ☑
Aaa uzun zamandır böyle boş bi tablom olmamıştı üzdüHiç sporu olmayanları kıpraşmaya davet ediyoruz
balpamuk B bluuee pawlover Leyl-i-fer pacman Maariftakvimi
Eki Görüntüle 2649477
İflah olmaz bir tembelim.E hani sporlar aaaaaaaa
Evde yürüsen de olur cnm, ben de evde yürüyorum mecburİflah olmaz bir tembelim.Dışarı çıkmadığım için yürümüyorum. Yoksa hep 10 bin adım yaparım.
23ünde tekrar sınavım var. Pilatese bugün başlayacağım. Yürüyüşü de 23ünde eklerim o zaman. Ama sıkılmıyor musunuz evde yürürken?Evde yürüsen de olur cnm, ben de evde yürüyorum mecbur
Sıkılmaktan ziyade başım dönüyor. Evim de küçük bide. Kendi etrafımda dönüyor gibi oluyorum23ünde tekrar sınavım var. Pilatese bugün başlayacağım. Yürüyüşü de 23ünde eklerim o zaman. Ama sıkılmıyor musunuz evde yürürken?
Ekmeksiz yapamayan biri olarak ekmek yerine değilde,menüsüne ceviz/yulaf/galeta/Altınbaşak vs ekleyenler görüyorumGünaydınsabah ekmek yemek istemiyorsanız ya da ekmek yoksa alternatif olarak ne yiyorsunuz
GünaydınnnnGünaydınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?