Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1. sin işte canım

Ne yetmedi kız kupan mı eksik kaldı anlamadım tebrik ederiz vah o bacakların haline şimdi
Ben kaç gündür 20bini geçiyorum ama dün (pazar) zıp sebebiyle ayak bileklerim ağrıdı yine
İlk listede adım bile yoktu, ben whatshaptan saatin fotosunu atmıştım da ondan Didim e kupa olsa fena olmaz tabi
Acaba bugün ne yesem
Ya şaka bı yana,yollarda durup bir şey yememek için bir suri bir şey hazırladım, bugün diyet iptal gibi ama kalori sinirimi gecmemeye çalışacağım

23ünde tekrar sınavım var. Pilatese bugün başlayacağım. Yürüyüşü de 23ünde eklerim o zaman. Ama sıkılmıyor musunuz evde yürürken?
Sıkılmaktan ziyade başım dönüyor. Evim de küçük bide. Kendi etrafımda dönüyor gibi oluyorum amaa zafere giden yolda çekilen çile kutsalmış deyip devam ediyorum.

Günaydın sabah ekmek yemek istemiyorsanız ya da ekmek yoksa alternatif olarak ne yiyorsunuz
Ekmeksiz yapamayan biri olarak ekmek yerine değilde,menüsüne ceviz/yulaf/galeta/Altınbaşak vs ekleyenler görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…