- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.361
Öyle yazıyor kız ne yapayım ben.Kızım şuna “dükan” deyip durma dükkan gibi. Dukan, du-kan, duuu-kaaaannn...
Sütten olabilir mi ki. Yediklerin çok az ben dün çok şiş hissediyordum kendimi göbeğim çıkmaya başlamıştı bugün biraz dikkat edince şişliğim geçti hafifledim. Senin biseye karşı hassasiyetin var sanırım yediklerini takip edip gözlemle kendini belki bulursunAy bilemedim ki hadi bulalım sebebini
Su içiyorum yeterince
Kahveyi 2 den fazla içmiyorum
Kaç gündür ekmek yemiyorum
Ama akşam yemeği olarak iki defa bulgurlu şey yedim ondan olabilir mi
Kavis oluşuyordur belkiAnam 50 kilo olsanda dert 100 kilo olsanda. Benim de basenlerim iyice ortaya çıktı gibi geliyor.
Çok şekilsiz duruyor kalca da gittikçe basen iyice büyük durmaya başladı. Bu ara full basen çalışıyorum bacaklarım da derman kalmadı.Kavis oluşuyordur belkişekilleniyor bence. O kadar spora olsun bişiler artık
Bende de tam tersi. Değiş tokuş yapalım da bari birimiz hakkıyla zayıflasın.Sporun çoğu oluyorda yemeğin azı olmuyor.
Bedenimiz de şaşırdı artık ne yapacağını, hangi şekle gireceğini galibaÇok şekilsiz duruyor kalca da gittikçe basen iyice büyük durmaya başladı. Bu ara full basen çalışıyorum bacaklarım da derman kalmadı.
Sonunda sadece otla beslencem o olcakSütten olabilir mi ki. Yediklerin çok az ben dün çok şiş hissediyordum kendimi göbeğim çıkmaya başlamıştı bugün biraz dikkat edince şişliğim geçti hafifledim. Senin biseye karşı hassasiyetin var sanırım yediklerini takip edip gözlemle kendini belki bulursun
Teşekkürlerrr
Teşekkür ederim canııımHayırlı olsun Calypsocummm
İnşallah canım inşallaah teşekkür ederimNe güzel 5.takımın diyetisyeni varinşallah canım herşey gönlüne olur.
Evet reklama da para ayırdık reklamsız tanıtımız çok zor
bilmiyom ki işte vücud tipinden kaybediyoz yaAnam 50 kilo olsanda dert 100 kilo olsanda. Benim de basenlerim iyice ortaya çıktı gibi geliyor.
tamam tamam
İnşallah canım teşekkür ederim
İnşallah canım teşekkür ederim amacımız o yönde insanları sağlıklı kilolara çekmekCalypso95 hayırlı olsuun umarım bir sürü kişinin ideal kilosuna ulaşmasına vesile olursun. Tabi bir de bol kazançlar diliyorum.
Çok teşekkür ederim canım
Gerçekten de herkes yapamaz senin yaptığını iraden kuvvetli . Verdiğin emekler de boşa gitmiyor böyleceBugün çay içerken birden canım çok simit istedi :)
İşyerindeki arkadaşıma dedim sanki simit kokusu geldi çayı içince diye. Getireyim mi bende var simit dedi :)
Hayır dedim yemiyorum. Nasıl diyebiliyorsun yemiyorum diye yaa dedi :) Ben asla duramıyorum dedi, kendisinin kilo problemi var.
Zamanında çok yedim bir faydasını görmedim, ilerde hedefime ulaştığımda nefsimi köreltecek kadar yerim dedim. Herşeyin fazlası zarar, düşünüyorum da ne yermişim ya, abur cubur, çikolata vs durmadan yedim.
Hatta yakın bir arkadaşım bana arada mesaj atıyor hadi döner yiyelim diye, henüz değil diyorum sinir oluyorİrademi koruyorum vesselam.
İnşallah hiçbirimizin emeği boşa gitmezGerçekten de herkes yapamaz senin yaptığını iraden kuvvetli . Verdiğin emekler de boşa gitmiyor böylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?