Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay bilemedim ki hadi bulalım sebebini
Su içiyorum yeterince
Kahveyi 2 den fazla içmiyorum
Kaç gündür ekmek yemiyorum
Ama akşam yemeği olarak iki defa bulgurlu şey yedim ondan olabilir mi
Sütten olabilir mi ki. Yediklerin çok az ben dün çok şiş hissediyordum kendimi göbeğim çıkmaya başlamıştı bugün biraz dikkat edince şişliğim geçti hafifledim. Senin biseye karşı hassasiyetin var sanırım yediklerini takip edip gözlemle kendini belki bulursun

Sonunda sadece otla beslencem o olcak

Hayırlı olsun Calypsocummm
Teşekkür ederim canııım
Ne güzel 5.takımın diyetisyeni var inşallah canım herşey gönlüne olur.
İnşallah canım inşallaah teşekkür ederim
Reklam lazımmbu konuda @balpamuk tan sana özel tavsiyeler gelir belki,kendi işinin patronu ya oda
Evet reklama da para ayırdık reklamsız tanıtımız çok zor tavsiye varsa alabilirim

Bugün çay içerken birden canım çok simit istedi :)
İşyerindeki arkadaşıma dedim sanki simit kokusu geldi çayı içince diye. Getireyim mi bende var simit dedi :)
Hayır dedim yemiyorum. Nasıl diyebiliyorsun yemiyorum diye yaa dedi :) Ben asla duramıyorum dedi, kendisinin kilo problemi var.
Zamanında çok yedim bir faydasını görmedim, ilerde hedefime ulaştığımda nefsimi köreltecek kadar yerim dedim. Herşeyin fazlası zarar, düşünüyorum da ne yermişim ya, abur cubur, çikolata vs durmadan yedim.

Hatta yakın bir arkadaşım bana arada mesaj atıyor hadi döner yiyelim diye, henüz değil diyorum sinir oluyor İrademi koruyorum vesselam.

Calypso95 cnmm hayırlı olsun. Rabbim bereketli eylesin inşallah
İnşallah canım teşekkür ederim
Calypso95 hayırlı olsuun umarım bir sürü kişinin ideal kilosuna ulaşmasına vesile olursun. Tabi bir de bol kazançlar diliyorum.
İnşallah canım teşekkür ederim amacımız o yönde insanları sağlıklı kilolara çekmek
Calypso95 hayırlı uğurlu olsunn işyerinn
Çok teşekkür ederim canım

Gerçekten de herkes yapamaz senin yaptığını iraden kuvvetli . Verdiğin emekler de boşa gitmiyor böylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…