- 23 Mart 2016
- 31.268
- 92.684
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.381
EveeettttZıpları gönderdiniz mi kızlarrrr
Harikasın canım arkadaşınada güzel örnek olmuşsun valla ye ye çatlayacaktık halbuki yemeden önce 1 dk düşünsek yiyeceğimiz o şeyi yakmak için yıgınla spor yapmak gerek ha onuda yapamazsan al sana göbek popo kol bacakBugün çay içerken birden canım çok simit istedi :)
İşyerindeki arkadaşıma dedim sanki simit kokusu geldi çayı içince diye. Getireyim mi bende var simit dedi :)
Hayır dedim yemiyorum. Nasıl diyebiliyorsun yemiyorum diye yaa dedi :) Ben asla duramıyorum dedi, kendisinin kilo problemi var.
Zamanında çok yedim bir faydasını görmedim, ilerde hedefime ulaştığımda nefsimi köreltecek kadar yerim dedim. Herşeyin fazlası zarar, düşünüyorum da ne yermişim ya, abur cubur, çikolata vs durmadan yedim.
Hatta yakın bir arkadaşım bana arada mesaj atıyor hadi döner yiyelim diye, henüz değil diyorum sinir oluyorİrademi koruyorum vesselam.
O nasıl bir evet yaaaa 5000 miEveeetttt
Yok yok ben çok yapamadım. Yemek yaparken ne kadar olursa işteO nasıl bir evet yaaaa 5000 mi
Harikasın canım arkadaşınada güzel örnek olmuşsun valla ye ye çatlayacaktık halbuki yemeden önce 1 dk düşünsek yiyeceğimiz o şeyi yakmak için yıgınla spor yapmak gerek ha onuda yapamazsan al sana göbek popo kol bacak
Bende artık senle aynı duşuncedeyim ilerde yersem nefsim için ölçülü yerim o kadar ..
Eskiden düşünüyorum mesela akşam yemeği yiyeceğiz ama ben tokum hep tokumacıktıgımı hiç ama hiç hatırlamıyorum ne kadar tehlikeli habire yiyordum çünkü
BilemicemBu da bir 6000 eder kız nasıl evet diyorsunuz tırstım
Daha ne yapsın bu kız sizin yerinize menülerinizi yazacak çok yakında
Helal be sanaöyle tabii geçen gün annem yazık ziyan olmasın ye dedi anne benim midem çöplük değil dedim kadın şokkkkkk
Etrafımızıda bilinçlendiriyoruz bu şekilde
Aman Allah korusunKaptanım basurluyum o nedenle zıp yapamadım ama güzel spor yaptım. Bir gün zıplarken basurum pat diye düşecek diye korkuyorumCherry Mom
tamam canım
tamam canım
Demi kaptanım ya. Görevim tam yerine gelsin dedimDaha ne yapsın bu kız sizin yerinize menülerinizi yazacak çok yakında5. Takım hizmette sınır tanımıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?