- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.341
Cevizi de zeytin yerine yiyorum genelde. Önceden gittiğim diyetisyen zeytin yemezsen 2 ceviz yiyebilirsin kahvaltıda demistiCevizzz fındıkk
Ama ben biraz göbeklenmiş olabilirimDurrr henüz yırtmadın
2. Kural benim kaptanlığım sırasında mezun olanlar kilo alıp gelirlerse bir daha listeye almıyorm(hamişlik hariç )
Kas o kas benceAma ben biraz göbeklenmiş olabilirim
Yok ana zoru göbeğiKas o kas bence
İnşallah canım çok mutluyum ya gelen giden de olursa daha ne isterimOoyy kızlar ne çok konuşmuşsunuz
valla İsveç yapanları tebrik ediyorum ben onlarla doymam. Gerçi şuan ne yiyosun deseniz gerçekten iştahım yok detoks gibi besleniyorum sabah kahvaltı yapasım bile gelmiyo tiksindim yumurtadan artikm süt gevrek yiyorum. akşam sebze ya da tavuk. Ara öğün bile yapmıyorum eskisi gibi. Ama gel gör ki şiş hissediyorum, korkudan tartilmiyorumCherry Mom dün bi foto paylaşmıştın ya tartilmayla ilgili. O sanırım bende acayip işliyor tartilmayacağim cumaya kadar.
Calypso95 hayırlı olsun canım inşallah tam da istediğin gibi bir yer olur. Kazancın bol olsun:))
Dükan birasını yaptım. Bugün 500 kalorilik diyet yapacağım if le beraber 500 geçecek gibi sanki ama en fazla 800 kaloride bırakacağım. Detoks yapmaktan korkuyorum ben ya bir hafta yapıyorsun ıyi sonuç alıyorsun diğer hafta dikkat etmezsen direk artıya geçiyorsun dikkat edersen ancak onu koruyabiliyorsun. Onu dengelemekte çok zorlanıyorum ben. Ama hafta da iki gün düşük kalori alıp haftalık kalori açığı yaratmaya çalışacağım. 1500 kalori alıyorum zaten 2 gün az kalori alırsam 1200 lere falan çekebilirim vücudumda bana oyun oynamazsa hafta en azından 500 gr hedefliyorum. If e de devam edeceğim bakalım sonuçlara göre. Tabi ki spor olarakta herşey yalan kardio gerçek
Canım inşallah Allah nasip eder sana da bana da tüm isteyenlere de
Gelecekler tabi kiiiİnşallah canım çok mutluyum ya gelen giden de olursa daha ne isterim
HahahahajajKızım şuna “dükan” deyip durma dükkan gibi. Dukan, du-kan, duuu-kaaaannn...
Kıtlık mı girdi kız niye habire bişeyin yerine bişey yemeye çalışıyorsunCevizi de
Cevizi de zeytin yerine yiyorum genelde. Önceden gittiğim diyetisyen zeytin yemezsen 2 ceviz yiyebilirsin kahvaltıda demisti
Çok güzel olur canım şimdiden merak ettimbu arada mezun olduğumda gerçekten öncesi sonrası yapmayı isterimCherry Mom
Ne güzel 5.takımın diyetisyeni varİnşallah canım çok mutluyum ya gelen giden de olursa daha ne isterim
Reklam lazımmİnşallah canım çok mutluyum ya gelen giden de olursa daha ne isterim
Ne ödem yapıyor acaba tuzu falan fazla kaçırmış olabilir misinOoyy kızlar ne çok konuşmuşsunuz
valla İsveç yapanları tebrik ediyorum ben onlarla doymam. Gerçi şuan ne yiyosun deseniz gerçekten iştahım yok detoks gibi besleniyorum sabah kahvaltı yapasım bile gelmiyo tiksindim yumurtadan artikm süt gevrek yiyorum. akşam sebze ya da tavuk. Ara öğün bile yapmıyorum eskisi gibi. Ama gel gör ki şiş hissediyorum, korkudan tartilmiyorumCherry Mom dün bi foto paylaşmıştın ya tartilmayla ilgili. O sanırım bende acayip işliyor tartilmayacağim cumaya kadar.
Calypso95 hayırlı olsun canım inşallah tam da istediğin gibi bir yer olur. Kazancın bol olsun:))
Ay bilemedim ki hadi bulalım sebebiniNe ödem yapıyor acaba tuzu falan fazla kaçırmış olabilir misin
Dünkü tartı fotosu hepimizin çektiği çile maalesef
Anam 50 kilo olsanda dert 100 kilo olsanda. Benim de basenlerim iyice ortaya çıktı gibi geliyor.badi giyemiyorum bi de sezeryanlıyım sarkıyor çok kötü oldu.. doktor mekik çek 3. ayında demişti yapmadım
Kız ben enerjimi kendime saklıyorum. Atlamayacaktım ama ekmek yedim atlayacağım artık
Sporun çoğu oluyorda yemeğin azı olmuyor.Olmuyor ikisi bir olacak maalesef ve bizim gibi uzun süre diyette olanlar için sporun çoğu yemeğinde azı gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?