Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Öncelikle arkamda neler neler konuşulmuş, vay be diyerek sözlerime başlamak isterim. Canlarım benim, salı günü sınavım var ona çalışıyorum yahu. Yoksa hep buralardayım biliyorsunuz. :) Şimdi de ben yokken söylenenleri tek tek alıntılayıp cevaplayacağım efenim.

Buradayım canım kaptanım. Biçare ders çalışıyordum. Bir de minik bir diyet araştırması yapmıştım.
Yine kimbilir hangi köşede nutella kaşıklıyor pacman
kafam karışmış hihihi
Nutella mı? Valla öğle yemeğimi yerken masada bi bakıştık, ama ağzıma dahi sürmedim. Bunlar hep geçen hafta birinciliğimi kıskananların iftiraları!!
Pilates yapıyordur
Eveet, pilates de yapacağım. Beni iyi tanıyorsunuz.
Gerçekten inanamıyoruum. Sadece birkaç saatliğine yok oldum. Cuma günü eksi gelemesem de artı da gelmeyeceğimi taahhüt ediyorum. Sevgi pıtırcıklığımızı da kimse sorgulamasın. Akşama 93 gr spor yapayım da görün.

canını seven kaçsınnn

Ay evde pek tatlıymış burası da satılacak mı
yok canım oturduğumuz evi satacağız ama bahçe kalacak ona kıyamıyoruz
Benden gidiyorsunuz ama kaptanım gidiş tarihi belli mi gitmeden görmek isterim sizi
canım sen ne zaman ankaraya döneceksin ben ağustos ortası gibi gideceğim sanırım niyetim öyle bakalım ne olacak ama mutlaka görüşelim
aynen tatlım arada gelir kalırız diye bahçeyi satmayacağız hayırlısı ile şu endeskopi sonucu bir çıksın da

Tartışmanın hiç canım ve bugün relg oldum yarın 2. Gün ödem tavan olacak hiç bilmiyorum tartıyı

canım sen ne zaman ankaraya döneceksin ben ağustos ortası gibi gideceğim sanırım niyetim öyle bakalım ne olacak ama mutlaka görüşelim
Tamamdır kaptanım benim biraz sarktı ama en geç 1 haftaya ordayım zaten görüşürüz o halde bu işlerde enerji vakit istiyor yoruyor insanı herşey yolunda dilediğniz gibi gitsin inşallah

Günaydın canım
Folik asitte b vitamini var diye biliyorum ama magnezyum ayrı
O zaman bir ara gideyim doktora ben
Bitti gitti valla iyi yaptılar iki kişi kaldı onların da sanırım 3 günü kaldı. Ben baslicam önümüzdeki hafta. Kabak detoksuyla açılışı yapıp devamin da şekersiz yapcam
Bana doktorum hep gerro fenol sanol verdi.. folik b vt. Ve d vr. Ne 3 ü bir aradaydı.. hamilelikten önce başladım bitene kadar devam dedi hatta emzirimce de iç demişti
Doktora gidersem sorarım bunu da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…