- 23 Mart 2016
- 31.282
- 92.696
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.541
Kendinizi çok belli ediyorsunuzBi ben kalmıştım akraba komşu cıkmyangizli saklı takılıyoruk şurda hiç rahat yok hiç
SüpersinKendinizi çok belli ediyorsunuzbakın bana adı Esra oğlu Mehmet emre Ankaradan eski bankacı ohoooo hiç bir ip ucu yok
Hahahaha dibine kadar faydalanmak lazımben de kiraz yedim , sapını da kaynatıp içsem mi ki yarın daha çok eksi çıkmak için
kesinlikleHahahaha dibine kadar faydalanmak lazım
evde yok yaMaydanozuda ye sapını kaynat tatlım asıl ödem attıran orası
Buradayım canım kaptanım.
Nutella mı?
Eveet, pilates de yapacağım. Beni iyi tanıyorsunuz.Pilates yapıyordur
Gerçekten inanamıyoruum.pacman ve pilates mi
Dünya düz diyin daha çok inandırıcı olur
Hep bir yalandan foruma gelip sevgi pıtırcığı motivasyon mesajları yok 20 gram peynir yedim 14 gram su içtim 9 gram spor yaptım filan. Sonra perşembe günü full arazi valla
Gerekli tüm cevapları vermiş bulunuyorum kaptanım... Arkamdan bıçaklandım resmen
canını seven kaçsınnn
Öncelikle arkamda neler neler konuşulmuş, vay be diyerek sözlerime başlamak isterim.Canlarım benim, salı günü sınavım var ona çalışıyorum yahu. Yoksa hep buralardayım biliyorsunuz. :) Şimdi de ben yokken söylenenleri tek tek alıntılayıp cevaplayacağım efenim.
Buradayım canım kaptanım.Biçare ders çalışıyordum. Bir de minik bir diyet araştırması yapmıştım.
Nutella mı?Valla öğle yemeğimi yerken masada bi bakıştık, ama ağzıma dahi sürmedim. Bunlar hep geçen hafta birinciliğimi kıskananların iftiraları!!
Eveet, pilates de yapacağım. Beni iyi tanıyorsunuz.
Gerçekten inanamıyoruum.Sadece birkaç saatliğine yok oldum. Cuma günü eksi gelemesem de artı da gelmeyeceğimi taahhüt ediyorum. Sevgi pıtırcıklığımızı da kimse sorgulamasın. Akşama 93 gr spor yapayım da görün.
Koptum ahahaaaGerekli tüm cevapları vermiş bulunuyorum kaptanım... Arkamdan bıçaklandım resmenBuna da devabım ektedir. Teşekkür ediyorum.
yok canım oturduğumuz evi satacağız ama bahçe kalacak ona kıyamıyoruzAy evde pek tatlıymış burası da satılacak mı
canım sen ne zaman ankaraya döneceksin ben ağustos ortası gibi gideceğim sanırım niyetim öyle bakalım ne olacak ama mutlaka görüşelimBenden gidiyorsunuz amakaptanım gidiş tarihi belli mi gitmeden görmek isterim sizi
aynen tatlım arada gelir kalırız diye bahçeyi satmayacağız hayırlısı ile şu endeskopi sonucu bir çıksın daNe çok şey yaşamışsın,çok geçmiş olsun ve de hakkınızda hayırlısı olsun.sağlık sebebiyle mi taşınıyorsun ,emeklimi oldun yoksa?.bahçeni ne kadar güzel düzenlemişsin bu arada çok temiz,satma arada gelir kalırsın ankarayı özledikçe.endoskopin iyi çıksın inşallah.gel arada bir
Tartışmanın hiç canım ve bugün relg oldumŞekeri minimum tut canım yapabiliyorsan hiç tatlı yeme zaten bir çoğumuz şeker diyetinde olmadığımız halde bile tatlı yemiyoruz yani vücut için olmazsa olmaz bir ihtiyaç değil biliyorsun.
Bu arada tartın ne durumda yarın bize artı gelerek sürpriz yapma noluuyy
Tamamdır kaptanım benim biraz sarktı ama en geç 1 haftaya ordayım zaten görüşürüz o haldecanım sen ne zaman ankaraya döneceksin ben ağustos ortası gibi gideceğim sanırım niyetim öyle bakalım ne olacak ama mutlaka görüşelim
O zaman bir ara gideyim doktora benGünaydın canım
Folik asitte b vitamini var diye biliyorum ama magnezyum ayrı
Bitti gitti valla iyi yaptılarŞekeesi21 gün nasıl geçti kızlar? Ben de başlamak istiyorum ama nasıl olur sizce?
Sabahları ılık limonlu ballı su içerim.. acıkımca önce meyve öğünü yerim.. 2 saat sonra kahvaltı vs...
Siz nasıl yaptınız az kaldı ya da bitti galiba ?
Özge bezircinin 21 gün şekersiz kitabı var ya onu alayım diyorum
Doktora gidersem sorarım bunu da:)Bana doktorum hep gerro fenol sanol verdi.. folik b vt. Ve d vr. Ne 3 ü bir aradaydı.. hamilelikten önce başladım bitene kadar devam dedi hatta emzirimce de iç demişti
Afiyet olsun
Bende regli olcam 1 şişe maydanoz suyuna abandımTartışmanın hiç canım ve bugün relg oldumyarın 2. Gün ödem tavan olacak hiç bilmiyorum tartıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?