Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biz de akşam sadece yoğurt var.. Evdekilere makarna yapicam.. Gözüm dönmez inşallah..
Bu gece dönmesin balım gözünü sakla yarın tartıdan sonra döndürürsün

Senden çok büyük umutlar var ben diyorum ki 0zlem -1 kg gelecek yarın ki tartıda. Sakın bu kadar insanın yüzünü kara çıkarma kalplerimiz seninle 80 milyon tek yürek olduk yarını bekliyoruz

Yok yok yemem 13 sonraya saklıyorum kendimi. Ama 13 gün sonra ne yicem bilmiyorum. Aklımda onlarca düşünce yemek için.
Cuma tartım 77 kg. ama Pazartesi 77.7 ile isvece başladım .Bugün 4.gün. 13 gün sonunda 8 kilo bile veren olmuş . Bakalım bende nasıl sonuç olacak sabırsızlıkla bekliyorum .

75.5 olmadan listeye giremiyor musun nasıl oluyor o iş bu hafta yok musun mesela :/

Allah'ım ne güzel eksi 8

Cherry Mom 0zlem kaptanım böyle bir konuşma var 2019 yılından yarışma kurallarında:

Aynen @Zipzip- kaçıncı etapta kaclamezun olduğunu da belirt canım mezun kilosunun altında ve 6 aydan azsa süre boleceksin etap sayısına , 6 aydan fazla ise direk yeni üye gibi alabilirsin

Aslında listeden ayrılalı 6 ayı geçtiği için girebiliyorum diye biliyorum. Çünkü daha önce öyle girmiştim. Ama bilmediğim ayrıntılar da vardır.
Canım daha önce yazmıştım ya senin durumun ona girmiyor daha önce muhtemelen %5üstü kilo alarak izinden dönmüşsündür şuan yüzden o kadar çok değil .o 6 ayda 3 ay oldu artık :)

1) İzinli Üyenin Dönüşü

a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.

Ekstrem durumlar:
1) Üyenin izin döneminde kilo alma nedeni hamilelik veya sağlık sorunu ise aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
2) 3 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.

Hımmm izinli üyenin vermesi gerekiyormuş. Ya da aldığı kilonun yüzde 5ten çok olması lazımmış anladım kaptanım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…