- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.581
Ama ama... Diyetimi hep hep yaptım. Hani kilo vermenin %70'i diyet %30'u spordu? Beni bu cümle mahvetti.Haftada bir gün spor yaptın çünkü minnoş
Ben ikisini de yapmıştım. Dediğim tarifinde birçok etkisi var. Hemde yağ yakmada ve başka hastalıklar için. İçimi de daha kolay. Arada da onu içebilirsin kuzum. Diğeri zorladı ise. Ben ikisinin de çok faydasını gördümEvet canım kaynattım limonla birlikte
Maydanoz azıcık kaynayıp suya geçse daha iyi değil mi
evet güzel,iiçine sarmıştı yapraklar blenderın denerim tekrarAslında bende blenderla yaparım genelde ama iyice çekince oluyor. Çok güzel oluyor tadı demi
ben cevizli halini çok begendim bide çiğ rendeliyorum kabağı öyle daha begendim tadınıDün yedim kabak bugünde yiyeceğim bende eksiye geçtim ama çok değil. Yarına kadar bakalım ne olacak. Bu kabakta bi diyette yeniyor mübarek
Meyve ve sebzelerin vitamin değeri çiğken daha fazla ya canım daha iyi sanki,ama saraçoğlu dakika bile verir kaynıycak şeyler için etken maddesinin çıkması için, yani iki türlüde kullanılabilir bence,bende kaynatıyorum.Evet canım kaynattım limonla birlikte
Maydanoz azıcık kaynayıp suya geçse daha iyi değil mi
Az da olsa evde bölgesel yap cnm. Değilse sarkmalar olur kilo verirken. Hemde daha çok kolay kilo verirsin sporlaAma ama... Diyetimi hep hep yaptım. Hani kilo vermenin %70'i diyet %30'u spordu? Beni bu cümle mahvetti.
Bu defa yemek yaptım az yağla yogurdun kalorisini katmayayım dedim. Yine de 500 kaloriyi taşırdım. Haftaya kabak yemeğinin yanına yoğurtlu kabak yapacağım gözüm doysun diyeevet güzel,iiçine sarmıştı yapraklar blenderın denerim tekrar
ben cevizli halini çok begendim bide çiğ rendeliyorum kabağı öyle daha begendim tadını
Meyve ve sebzelerin vitamin değeri çiğken daha fazla ya canım daha iyi sanki,ama saraçoğlu dakika bile verir kaynıycak şeyler için etken maddesinin çıkması için, yani iki türlüde kullanılabilir bence,bende kaynatıyorum.
Bence % 90 sini diyetAma ama... Diyetimi hep hep yaptım. Hani kilo vermenin %70'i diyet %30'u spordu? Beni bu cümle mahvetti.
Tekrar başladım pilatese. :) Umarım önümüzdeki hafta her şey çok güzel olacak.Az da olsa evde bölgesel yap cnm. Değilse sarkmalar olur kilo verirken. Hemde daha çok kolay kilo verirsin sporla
Az da olsa evde bölgesel yap cnm. Değilse sarkmalar olur kilo verirken. Hemde daha çok kolay kilo verirsin sporla
Bende kalori hesabı yapmaya kalktımmı bi bakıyom en kalorili akşam yemeği sizdede öylemi .çünkü pişmiş yemeğin kalorisi fazla o yüzden diyetisyenler hep salata veriyo demekBu defa yemek yaptım az yağla yogurdun kalorisini katmayayım dedim. Yine de 500 kaloriyi taşırdım. Haftaya kabak yemeğinin yanına yoğurtlu kabak yapacağım gözüm doysun diye
O elindeki ne oTekrar başladım pilatese. :) Umarım önümüzdeki hafta her şey çok güzel olacak.
E ben %95 diyet yaptım, yine olmadı.Bence % 90 sini diyetbeni de mahvetti yuklendik spora yuklendik spora zaman kaybı oldu. Sporun %10 nu diyet vereceğim artık ama vücut sporada alıştı artık %100 diyette yapsam ben gitmez tamamen çıkmazdayım aşağı tükürsem spor yukari tükürsem diyet amannnnn zor işler vallaha
Hayatımdaki tek tatlı şey o emoji zaten.O elindeki ne ohep bu emojiler senin kilo vermeni engelliyor
Dimi pilatese başldım diyo şunu koy bariO elindeki ne ohep bu emojiler senin kilo vermeni engelliyor
Akşamdan kısıyorum sabahın kalorisi patlıyor sabahtan kısıyorum akşamın kalorisi patlıyor. Zayıflamanın en kötü yani kalori miktarı düşüyor ya bitiriyor beni. 1 yıl önce zayıflasaydım 200 kalori daha fazla alacaktım çok pişmanım çok. Konuya döneyim akşam çok kalorili oluyor ama tek çeşit yemek yaparsan dengeleniyor bi kaç çeşit olunca azar azarsa yesen bi bakıyorsun dağ gibi olmuş. Yazmayınca insan ne yediğini bilmiyor az gibi geliyor.Bende kalori hesabı yapmaya kalktımmı bi bakıyom en kalorili akşam yemeği sizdede öylemi .çünkü pişmiş yemeğin kalorisi fazla o yüzden diyetisyenler hep salata veriyo demek
Hayatımdaki tek tatlı şey o emoji zaten.Başka hiçbir şey yok. Onu da kullanayım lütfen lütfen.
Sen spor yapmadığın için spora biraz zaman ayirsan bizden daha çok etkisini görürsün. Ben 7 aydır hemen hemen hergün en az 2 saat ayırıyorum spora alıştı vücut artık. Sen pilatese ek günlük 1 saatte yürüyüş yapsan faydasını görürsün hemen haftaya aynı şekilde beslenip spor yapıp farkı görebilirsin.E ben %95 diyet yaptım, yine olmadı.Gerçi 27. günümdeyim. Onun da etkisi var diye düşünüyorum. Ama kim biliiir ne zaman regl olurum. O yüzden bir şekilde eksileri görmem şart. Bi şekilde dengelersek yapabiliriz.
Ben öyle bir psikolojide oluyorum ki bir kere bozarsam devamı gelir eminim. O yüzden belli kilolarda kaçamak kararı aldım.kız 1 hafta sık dişini 1 gün ye ne olacak kalorini ayarlarsın 1 kaç öğün ek sporda yaptin mi tamamdır. Ben aldım dolapta duruyor hedef tutarsa yiyeceğim tutmazsa yemecegim
Salı günü yine sınavım var. Sınavlar beni çok kısıtlıyor.Sen spor yapmadığın için spora biraz zaman ayirsan bizden daha çok etkisini görürsün. Ben 7 aydır hemen hemen hergün en az 2 saat ayırıyorum spora alıştı vücut artık. Sen pilatese ek günlük 1 saatte yürüyüş yapsan faydasını görürsün hemen haftaya aynı şekilde beslenip spor yapıp farkı görebilirsin.
Sınav engel değil stres yapıyorsun kendine gün de yarim saat bi saat ayirsan spora psikolojik olarak da iyi gelir sana. Atam ne demiş sağlam kafa sağlam vücutta .Ben öyle bir psikolojide oluyorum ki bir kere bozarsam devamı gelir eminim. O yüzden belli kilolarda kaçamak kararı aldım.64,9'u gördüğüm gün bir kaçamak yapacağım. Perşembe görürsem yapmam ama. Cuma tartsının şerrinden korkarım.
Salı günü yine sınavım var. Sınavlar beni çok kısıtlıyor.Ama bu sınavdan sonra 1 tanecik sınavım kalmış olacak. Gerçi taa temmuzun ortasında ama o zamana kadar spor yapabilirim diye düşünüyorum.
O kadar mi ümitsizSu diyetine başladım an itibariyle
Amaniinn mezun olmak gittikçe zorlaşıyorEtmem etmem kural getiriyorum mezuniyet aşamasındakiler boydan çektikleri bir fotoyu paylaştktan veee 5takım oylamasından geçtikten sonra mezun olabilecekler
Yat mı nefes alma
Kefenimi getirin banaİf + şekersiz + İsveç yapında görelim
kaptanim çok çok geçmiş olsun,gün doğmadan neler doğar, dua edelimcanım dün sabah kk yı açtım paylaşıma girdim ama burada çok fazla yazışma vardı geçmişi okuyamadım
kızlar hayatımda çok radikal kararlar aldım neredeyse 30 senedir yaşadığım ankaradan konyaya gitmek için tayin dilekçesi verdim konyadan ev aldım konyaya taşınıyorum ankara defterini kapatıyorum bu arada sağlık sorunları baş gösterdi regli de gene problem yaşadım candida mantrı çıktı çölyak testlerim maalesef pozitif çıktı pazartesi endeskopi olacağım ince bağırsaktan biyopsi alacaklar tansiyon değerlerim çok düşüyor aşırı halsizlik var keyifsiz olduğum için yazmak istemedim ama bende sizleri çok özledimmmm
yoktur canimAaa folik asit kullanıyorum onun içinde yok mudur o vitaminler
Günaydın kızlar bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?