Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende regli olcam 1 şişe maydanoz suyuna abandım sende önlemini al rica ediyorum üstüste üzme beni
Maydanoz, limon ve 1 bardak su rondoda çekip daha güzel oluyor tadı. Denedin mi hiç cnm? Sen kaynatıp içiyorsun sanırım demi?

Bu menülerle spor yapacak enerjide kalmıyor değil mi @0zlem istisna :))

Hah yazacaktım dün unutmuşum. Şu İsveç bitene kadar beni spordan azat edin diyecektim. Özlem gerçekten çok istisna! Kolumu kaldırmayı bırak başım dönüyor sürekli. Ben bu yüzden oruç tutamadım zaten. Yine bir şeyler yeyip bol bol su içmeme rağmen zor duruyorum ayakta. Şu İsveç i bir güzelce bitireyim ondan sonra da full spor yapacağım.

Ah Şahnur, üzüldüm. Umarım tüm değişiklik kararların sana çok iyi gelir ve bir an önce sağlığına kavuşursun. Güzel başlangıçların olsun. Acil şifa diliyorum.

Maydanoz, limon ve 1 bardak su rondoda çekip daha güzel oluyor tadı. Denedin mi hiç cnm? Sen kaynatıp içiyorsun sanırım demi?
Evet onun tadı güzel gerçekten hem damarlara ilaç gibi.rondom bozuk olmasa yapardım blenderla pek olmadı

Bende regli olcam 1 şişe maydanoz suyuna abandım sende önlemini al rica ediyorum üstüste üzme beni
Sabah açlık otu içtim kaptan tüm gün karın ağrısı WC git gel... Şimdi de yoğurt içine yarım muz bir dilim çavdar ekmek koydum yiyorum akşam yemeği olarak .. sabah da geç kah.yapıp tartılırım

Tamamdır canım sen elinden geleni yapta gerisi kısmet birşey diyemeyiz bende karın ağrısına düştüm yarın geç tarrtılmaya gitcem baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…