- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.561
Maydanoz, limon ve 1 bardak su rondoda çekip daha güzel oluyor tadı. Denedin mi hiç cnm? Sen kaynatıp içiyorsun sanırım demi?Bende regli olcam 1 şişe maydanoz suyuna abandımsende önlemini al rica ediyorum üstüste üzme beni
İf + şekersiz + İsveç yapında görelim
Bu menülerle spor yapacak enerjide kalmıyor değil mi @0zlem istisna :))
Ay yine bir sessiz buralar
canım dün sabah kk yı açtım paylaşıma girdim ama burada çok fazla yazışma vardı geçmişi okuyamadım
kızlar hayatımda çok radikal kararlar aldım neredeyse 30 senedir yaşadığım ankaradan konyaya gitmek için tayin dilekçesi verdim konyadan ev aldım konyaya taşınıyorum ankara defterini kapatıyorum bu arada sağlık sorunları baş gösterdi regli de gene problem yaşadım candida mantrı çıktı çölyak testlerim maalesef pozitif çıktı pazartesi endeskopi olacağım ince bağırsaktan biyopsi alacaklar tansiyon değerlerim çok düşüyor aşırı halsizlik var keyifsiz olduğum için yazmak istemedim ama bende sizleri çok özledimmmm
Evet onun tadı güzel gerçekten hem damarlara ilaç gibi.rondom bozuk olmasa yapardım blenderla pek olmadıMaydanoz, limon ve 1 bardak su rondoda çekip daha güzel oluyor tadı. Denedin mi hiç cnm? Sen kaynatıp içiyorsun sanırım demi?
Aslında bende blenderla yaparım genelde ama iyice çekince oluyor. Çok güzel oluyor tadı demiEvet onun tadı güzel gerçekten hem damarlara ilaç gibi.rondom bozuk olmasa yapardım blenderla pek olmadı
Dün yedim kabak bugünde yiyeceğim bende eksiye geçtim ama çok değil. Yarına kadar bakalım ne olacak. Bu kabakta bi diyette yeniyor mübarekC Cagrihilal1 dün detoks olmayan kabak macera m(1 tabak)sonucu -200.bi dene derim.o hamurları yemesem iyi bişey gelcekmiş dimek
Benim if 12 'de bitiyor. Eksi iyi olmazsa 12 yi beklerimEcezcime ek
Yarın bildirimsiz kimse kalmasın ve bildirimleri öğlene kadar yapalım lütfen
Kilo bildirimini geciktirenleri pıçaklıycam artıkcuma günleri kilo bilrimleri hava gibi su gibi birşey yahu
Özellikle listedeki kızlarım
C Cagrihilal1
@nrmyn
@Tempus
@Ceylansnn
hanmeli
@Calypso95
EceZ
S Suskunhanim
pacman
@terliklikedi
balpamuk
@ortabahar
@birsevgi
Blender daha iyi çekiyor sanki ya biraz ufalayıp çektir ben blenderle yapıyorumEvet onun tadı güzel gerçekten hem damarlara ilaç gibi.rondom bozuk olmasa yapardım blenderla pek olmadı
Benim GK 60.3 canım omu yazmamışım HK 59.5Hedefleri yazan ama benim kaçırdığım var mı acabası?
Canım cuma. 58dim, hedefim de 57.5tiHedefleri yazan ama benim kaçırdığım var mı acabası?
Sabah açlık otu içtim kaptan tüm gün karın ağrısı WC git gel... Şimdi de yoğurt içine yarım muz bir dilim çavdar ekmek koydum yiyorum akşam yemeği olarak .. sabah da geç kah.yapıp tartılırımBende regli olcam 1 şişe maydanoz suyuna abandımsende önlemini al rica ediyorum üstüste üzme beni
Tamamdır canım sen elinden geleni yapta gerisi kısmet birşey diyemeyiz bende karın ağrısına düştüm yarın geç tarrtılmaya gitcem bayaSabah açlık otu içtim kaptan tüm gün karın ağrısı WC git gel... Şimdi de yoğurt içine yarım muz bir dilim çavdar ekmek koydum yiyorum akşam yemeği olarak .. sabah da geç kah.yapıp tartılırım
Haftada bir gün spor yaptın çünkü minnoşBen bu hafta veremedim kilo falanSıfır kaçamakla 0 kilo. Mükemmel motivasyon.
Canım cuma kilo 64.3 hedef 64 diyelim :/Hedefleri yazan ama benim kaçırdığım var mı acabası?
Evet canım kaynattım limonla birlikteMaydanoz, limon ve 1 bardak su rondoda çekip daha güzel oluyor tadı. Denedin mi hiç cnm? Sen kaynatıp içiyorsun sanırım demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?