Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya ben yol yorgunlugumu atamadım hala sürekli bir şeyler yiyesim geliyor ama tutuyorum kendimi
Annem sabah ayva reçeli dedi( Perşembe olmasa gömulurdum yalan yok anne yok yarın yiyelim dedim çilek reçeli diye saymaya başladı,anne lor salatası yapıyorum boşver reçeli dedim ama o picakla kendimi picaklasam bu kadar içim acimazdi
Karantinaya aldım kendimi, yürüyüşe çıkamadım, bir hafta da çıkamam, bileklerim ağrıyor bugün nedense ip de ağlamadım ama bı guzellik düşünmem gerek fikri olan var mı acep?

Sınav engel değil stres yapıyorsun kendine gün de yarim saat bi saat ayirsan spora psikolojik olarak da iyi gelir sana. Atam ne demiş sağlam kafa sağlam vücutta .
Doğru söylüyorsun. Stresten her yerim kaşınıyor. Bende egzama tarzı bi hastalık da var. Biraz geçmişti. O da tekrar azdı. Çok moralim bozuldu.

Kendini çok sıkıştırma dinlen ama mutlaka bir plan oluştur disiplinini şimdiden kur canım ne kadar kalacaksın orada ?
Ben mesela annemlere geldiğim gibi hatta gelmeden plan yaptım kafamda sabahları yürüyüş haftada 3 4 çıktım cardio bu aralar aksattım ama burda devamlı gir çık bahçe park vs çok hareketli bir hayat oldu o yüzden sıkıntı çekmedim zıplamaya devam ettim haftadan en az 3 kezde zıpladım ..
Yemeklere gelince 1 ayda toplam kaçamak bir dilim dondurma /biraz simit / yarında pasta olacak annem yaptı yarın yiyeyim dedim ince bir dilim onu yiyeceğim sende kendine sınırlar belirle kaçamaklara insan bir başladı mı durumaz dikkat et tatlım

Çok haklisin kaptanim, sabah uykuya teslim olmayıp yürüyüş yapayim,kimseyle temas kurmazsam karantinam bozulmamış olur değil mi?:)
Ya Konya'da vaka arttığı için korkuyorum varsa ve birilerine bulastirirsam diye
Okul açılana kadar burdayım, gitmeden mezun olmayı planlıyorum ama koruma döneminde de sizden ayrılmayı düşünmüyorum

Tmm canım doğrudur birşey diyemeyeceğim

Zaten ayrılamazsın cnm, bak bana burdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…