Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben gun icinde çalışıyorum dua et bayılırım diye tedirginim yoksa yapmak istiyorum

Bide açıkçası sadece haşlanmış ıspanak fikri beni tiksindiriyor sanki
Bakayim bu hafta en azindan dikkat edince ne olduğunu görmek için ipleri sıkı tutmak istiyorum

Ama çok gerginim hem diyette kabızlık sotunuvoluyor birde 5 gun oldu regl olmayali

Liste yapıp sonuna getiren olmuş mu ki bende çok yazarım böyle 1 hafta sonra unutur
Vuhuuu meydan okuma, çok severim yapmayacaksam bile artık bu söz üzerine yaparim,
Günaydın kızlar..

Geçen Hafta Cuma; 77
Güncel; 75,5
Fark; - 1,5 kg
%1,948

Ama isvece pazartesi 77,7 kg ile başlamıştım. Buna göre de fark -2,2 kg oluyor.
Muh teeee seeemmmmmmcanım EceZ istisna diyor ve seni takımın en iradelisi ilan ediyorum şahsım adınasüpersin,tebrik ederim
Sadece -300 ama bugün akşama kadar giremem daha azalırdı belki. Eki Görüntüle 2651009
Az olsun öz olsun, eksi olması bile çok güzel, tebrik ederim canım

Maariftakvimi mesajını alintiladim sanıyordum ama çıkmamış tebrik ediyorum, regle göre 800 güzel bir eksi

Canım bu diyeti kesinlikle yapmamalısın. Henüz yolun çok başındasın. Kalori açığı yaparak,yediklerine dikkat ederek çok rahat kilo verebilmen lazım. Tabi herhangi bir sağlık problemin yoksa. Ben okadar hareketli olmama rağmen bir süredir 77nin altına inemiyordum o yüzden metabolizmayı şaşırtmak için böyle bişey demek istedim.

Ah Şahnur, üzüldüm. Umarım tüm değişiklik kararların sana çok iyi gelir ve bir an önce sağlığına kavuşursun. Güzel başlangıçların olsun. Acil şifa diliyorum.
esra cım herşeyde bir hayır vardır diyorum bu günendeskopi işlemleri için dr a gideceğim ptesi endeskopi ve biyopsi olacak

Cuma kilo bildiriminde sabitim. Istikrarlı olamadım yine. Bu hafta son bir sans veriyorum kendime, bu hafta da kilo veremezsem ya diyetisyene başlayacağım ya da pes edeceğim

Canım sanirim senin tartıda simao menününmüşüm sanki benimki saniye farkiy bile her cikista farkli gosteriyor
Evet canım zaten 2 hafta içinde analizli yargıyla ölçülmeye başlayacağım gibi o zaman doğru sonuçları görürüz bazen benimki de yapıyor ama 3 5 kereılıp aynı sonucu alınca çekiyorum fotoyu

Bisey olmaz canım az olsun bizim olsun. Artı gelmekten iyidir.
Evet kızlar ben de onunla avutuyorum kendimi. Şükür daha hiç artı gelmedim hiç bi zaman da gelmem inşallah .

Teşekkürler canım..❣❣❣❣

Pilates yaptım o kadar ama yok asla değişmiyor. Hatta 67.1 idi. Sporla tekrar 66.9’la sabite çektim. Bu hafta full spor yapacağım. Bakalım ne olacak. Regl de olamayacağım tabii. Umarım bu şişkinlik uzun süreli olmaz.

Kısaca her şey sabit.

Eklentiler

• AB5637A1-93CE-46BD-8B72-CF39D53DC713.webp
    14 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…