- 13 Eylül 2018
- 1.748
- 2.746
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.661
Ben gun icinde çalışıyorum dua et bayılırım diye tedirginim yoksa yapmak istiyorumTabi yapıyor dün balkonu yıkarken elim ayağım uyuştu. Çok farklı hissettim kendimi. Baktım şekerim 80'e inmiş.. Aslında normal bir insana göre düşük şeker değil ama benimki uzun zamandır yüksek olduğu için bu rakam iyi titretti.Hemen kesme şekerimi yiyip uzandım. Ama saat 2ye kadar ağzıma kahve dışında bisey girmemisti. Sabah yürüyüş yapmıştım. Evde de temizlik yapınca kötü oldum yani.
Kabızlık konusuna gelirsek ben de zaten kabızlık problemi vardı o yüzden bu konuyla ilgili bisey söyleyemiyorum.
Canım sanirim senin tartıda simao menününmüşüm sanki benimki saniye farkiy bile her cikista farkli gosteriyorSadece -300 ama bugün akşama kadar giremem daha azalırdı belki. Eki Görüntüle 2651009
Vuhuuu meydan okuma, çok severimListe yapıp sonuna getiren olmuş mu kibende çok yazarım böyle 1 hafta sonra unutur
Muh teeee seeemmmmmmGünaydın kızlar..
Geçen Hafta Cuma; 77
Güncel; 75,5
Fark; - 1,5 kg
%1,948
Ama isvece pazartesi 77,7 kg ile başlamıştım. Buna göre de fark -2,2 kg oluyor.
Az olsun öz olsun, eksi olması bile çok güzel, tebrik ederim canımSadece -300 ama bugün akşama kadar giremem daha azalırdı belki. Eki Görüntüle 2651009
Canım bu diyeti kesinlikle yapmamalısın. Henüz yolun çok başındasın. Kalori açığı yaparak,yediklerine dikkat ederek çok rahat kilo verebilmen lazım. Tabi herhangi bir sağlık problemin yoksa. Ben okadar hareketli olmama rağmen bir süredir 77nin altına inemiyordum o yüzden metabolizmayı şaşırtmak için böyle bişey demek istedim.Ben gun icinde çalışıyorum dua et bayılırım diye tedirginim yoksa yapmak istiyorum
Bide açıkçası sadece haşlanmış ıspanak fikri beni tiksindiriyor sanki
Bakayim bu hafta en azindan dikkat edince ne olduğunu görmek için ipleri sıkı tutmak istiyorum
Ama çok gerginim hem diyette kabızlık sotunuvoluyor birde 5 gun oldu regl olmayali
teşekkür ederim canımO kadar mi ümitsiz
kaptanim çok çok geçmiş olsun,gün doğmadan neler doğar, dua edelim
esra cım herşeyde bir hayır vardır diyorum bu günendeskopi işlemleri için dr a gideceğim ptesi endeskopi ve biyopsi olacakAh Şahnur, üzüldüm. Umarım tüm değişiklik kararların sana çok iyi gelir ve bir an önce sağlığına kavuşursun.Güzel başlangıçların olsun. Acil şifa diliyorum.
Peynir ve ekmekle pek aram yok daKıtlık mı girdi kız niye habire bişeyin yerine bişey yemeye çalışıyorsun
Evet canım zaten 2 hafta içinde analizli yargıyla ölçülmeye başlayacağım gibi o zaman doğru sonuçları görürüzCanım sanirim senin tartıda simao menününmüşüm sanki benimki saniye farkiy bile her cikista farkli gosteriyor
Bisey olmaz canım az olsun bizim olsun. Artı gelmekten iyidir.
Evet kızlar ben de onunla avutuyorum kendimi. Şükür daha hiç artı gelmedim hiç bi zaman da gelmem inşallah .Vuhuuu meydan okuma, çok severimyapmayacaksam bile artık bu söz üzerine yaparim,
Muh teeee seeemmmmmmcanım EceZ istisna diyor ve seni takımın en iradelisi ilan ediyorum şahsım adına süpersin,tebrik ederim
Az olsun öz olsun, eksi olması bile çok güzel, tebrik ederim canım
Maariftakvimi mesajını alintiladim sanıyordum ama çıkmamış tebrik ediyorum, regle göre 800 güzel bir eksi
Teşekkürler canım..❣❣❣❣Vuhuuu meydan okuma, çok severimyapmayacaksam bile artık bu söz üzerine yaparim,
Muh teeee seeemmmmmmcanım EceZ istisna diyor ve seni takımın en iradelisi ilan ediyorum şahsım adına süpersin,tebrik ederim
Az olsun öz olsun, eksi olması bile çok güzel, tebrik ederim canım
Maariftakvimi mesajını alintiladim sanıyordum ama çıkmamış tebrik ediyorum, regle göre 800 güzel bir eksi
Maşallah..Evet kızlar ben de onunla avutuyorum kendimi. Şükür daha hiç artı gelmedim hiç bi zaman da gelmem inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?