- 23 Mart 2016
- 31.283
- 92.701
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.621
Ve uyuduKizlar bakıyorsunuz nasılsınız uykuya yenik düşmeden bi halinizi haddinizi sorayim dedim
Kilo alırım korkusuna gidemiyorum demiyor daBağımlılık yapıyor demi burası
Tmm canım inşallah uyku çok ödem yapmazKaptanım sabah erkenden paylaşıcam kilomu erkenden dışarı çıkıp görülecek işlerimiz var da ☺Cherry Mom
KesinlikleBağımlılık yapıyor demi burası
Bi hayal ettim de...Tabi canim biz uyurken de dambillarla uyuyoruz zaten
Su diyetine ne zaman başladı terlikli ben mesajı bulamadımVe uyudu
Selamm canımm
Eheheh çaktırmayım o kısmınıKilo alırım korkusuna gidemiyorum demiyor da
Odaya gidip ziplasaydin bu gazlaBi hayal ettim de...
Bu arada şimdi misafir var evde. Zayıflamışsın dediler. Bir sevindim bir sevindim. Sakince teşekkür ettim ama içimde fırtınalar kopuyor.
Herşey ödem ne yapacağımızı şaşırdıkTmm canım inşallah uyku çok ödem yapmaz
Şimdiden kolay gelsinnnnn
Canım sabah sakin yerler illaki vardır maskenle geniş ferah bir alanda sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle .. yürüyüş yaptığım günler hiç miskinlik yapmıyorm çıkmadıgım günlerde ise zoraki hareket ediyorum çok etkili vallaÇok haklisin kaptanim, sabah uykuya teslim olmayıp yürüyüş yapayim,kimseyle temas kurmazsam karantinam bozulmamış olur değil mi?:)
Ya Konya'da vaka arttığı için korkuyorum varsa ve birilerine bulastirirsam diye
Okul açılana kadar burdayım, gitmeden mezun olmayı planlıyorum ama koruma döneminde de sizden ayrılmayı düşünmüyorum
Gitmelerini bekliyorum. Bari buraya yazıp sevincimi paylaşayım dedim.Odaya gidip ziplasaydin bu gazla
Benden kaçmaz bak pawlover a gittiEheheh çaktırmayım o kısmını
Zayıfladın dediklerinde görünen :Bi hayal ettim de...
Bu arada şimdi misafir var evde. Zayıflamışsın dediler. Bir sevindim bir sevindim. Sakince teşekkür ettim ama içimde fırtınalar kopuyor.
Tartı mı ne tartısıBenden kaçmaz bak pawlover a gitticuma geldi ses seda yok yarın tartiyi unuttum sanma pawlover sende at kız tartı resmini bekliyorum yarın 12 ye kadar
Teşekkür ederiz, Biz de seni seviyoruz cnmKesinliklemuhabbetinizi çok seviyorum tabi sizi de
Bizim yarışma da bitti demiTartı mı ne tartısıKöydeyim kız tartı yok burda salı atarım inşallah
İnşallah yapmaz bu hafta spor da yapamıyorum zaten sabah görücez artıkTmm canım inşallah uyku çok ödem yapmaz
Şimdiden kolay gelsinnnnn
Benim de öyle oluyor,çok haklisinCanım sabah sakin yerler illaki vardır maskenle geniş ferah bir alanda sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle .. yürüyüş yaptığım günler hiç miskinlik yapmıyorm çıkmadıgım günlerde ise zoraki hareket ediyorum çok etkili valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?