- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.681
Vallahi kendimden çok istedim listeye girmeni sen harikasın yaaGünaydın kızlar..
Geçen Hafta Cuma; 77
Güncel; 75,5
Fark; - 1,5 kg
%1,948
Ama isvece pazartesi 77,7 kg ile başlamıştım. Buna göre de fark -2,2 kg oluyor.
Çoook güzel en azından dengeli veriyorsun sevgili diyetisyenim benimSadece -300 ama bugün akşama kadar giremem daha azalırdı belki. Eki Görüntüle 2651009
Ben insan değil miyim ben neden istisnayım yaMuh teeee seeemmmmmmcanım EceZ istisna diyor ve seni takımın en iradelisi ilan ediyorum şahsım adına süpersin,tebrik ederim
Süpersin süpppperrrrr
Balım ben listelere yorum yapmıyorum artık da zaten o keçiboynuzları ile pekmezler ile şekersiz yapmış olmuyorsunGunaydin kizlar
kilom 67.1/67/0.1/0.15
Ben sekersizi birakiyorum kendi bu yemi sekerr bogacagim artik bu nedir yaa
1 kilonun üstünde vermişsin İŞTE SEMİZOTUNUN GÜCÜÜÜ30 dk yürüyüşün ardindan kahvaltı da gözleme varoğlum yine siparişini vermiş ananesine
Geçen cuma 58
Güncel 57.5
Oranı birazdan hesaplarım beni bekliyorlarEki Görüntüle 2651025
Harika harika harikaBugün kilom 64.9 arkadaşlar.
Bu hafta ekipler arası birinci belli oldu muhteşemsingeçen hafta 56,3
bu hafta 54.4
fark -1,9
%3,37
3 gündür aynı kilom, 2 nin üzerinde bekliyordum bu cuma ama olmadıkabak sonrası kabızlık oldu sanırım ondan..
Kız hemen söyleme kilonu az daha tepin 100 gram 100 gramdırPilates yaptım o kadar ama yok asla değişmiyor.Hatta 67.1 idi. Sporla tekrar 66.9’la sabite çektim. Bu hafta full spor yapacağım. Bakalım ne olacak. Regl de olamayacağım tabii. Umarım bu şişkinlik uzun süreli olmaz.
Kısaca her şey sabit.
Tebrik ederim güzellikkkGünaydııınn 72.1 kilom
Eksi gelen herkesi tebrik ediyorum ♥
Helal olsun sana bee hemde sporsuz gitti denebilirGünaydın güzel kızlar
Kilom 67.7
Yüreklerimize su serptin işte bu tebrik ederimmmGünaydın kızlar
Müthiş elsiler var tebrikler ♥
Kalhbaltısız bekledim gari bu kadar oluyor kaptanCherry Mom 69.4
HAA Rİİİ KAAA hadi bakalım haftaya 67ler inşallah.Eki Görüntüle 2651078 sonunda 6 lari gördüm Allah im. Ben aslında hep diyorum benim zayıflamam için aç olmam lazım.pawlover ve Cherry Mom beni if e yonlendirdiginiz için teşekkür ederim bu eksi sizin sayenizde oldu.
Geçen hafta 70.3 dü.
Güncel 69.4
Kız matematiğin kötüymüş haVallahi kendimden çok istedim listeye girmeni sen harikasın yaa
Çoook güzel en azından dengeli veriyorsun sevgili diyetisyenim benim
Ben insan değil miyim ben neden istisnayım ya
Süpersin süpppperrrrr
Balım ben listelere yorum yapmıyorum artık da zaten o keçiboynuzları ile pekmezler ile şekersiz yapmış olmuyorsunşekersiz öyle düşündüğün gibi birşey değil sen yine normal beslenme düzenine devam et olmadı. 100 gram az evet ama en azından almamışsın bu da güzel değil mi
1 kilonun üstünde vermişsin İŞTE SEMİZOTUNUN GÜCÜÜÜ
Harika harika harika
Bu hafta ekipler arası birinci belli oldu muhteşemsin
Kız hemen söyleme kilonu az daha tepin 100 gram 100 gramdır
Tebrik ederim güzellikkk
Helal olsun sana bee hemde sporsuz gitti denebilir
Yüreklerimize su serptin işte bu tebrik ederimmm
Ayyy inşallahHAA Rİİİ KAAA hadi bakalım haftaya 67ler inşallah.
Kız pilatesle değişmez o ter atman lazım kardio yapsaydın.Pilates yaptım o kadar ama yok asla değişmiyor.Hatta 67.1 idi. Sporla tekrar 66.9’la sabite çektim. Bu hafta full spor yapacağım. Bakalım ne olacak. Regl de olamayacağım tabii. Umarım bu şişkinlik uzun süreli olmaz.
Kısaca her şey sabit.
Evet evet az gitmiş 2 olsa ıyiymis. Boşuna yemissin kabağı denecek tarzda yazmışsın ama ve lakin 1.9 gitmiş senin kilonda bu çok çok çok iyi biz bile bu kiloda veremiyoruz onu. Daha ne olsun ki acabageçen hafta 56,3
bu hafta 54.4
fark -1,9
%3,37
3 gündür aynı kilom, 2 nin üzerinde bekliyordum bu cuma ama olmadıkabak sonrası kabızlık oldu sanırım ondan..
Hahahah lafını sokmayı da ihmal etmemişsin valla doğru ben sokak sokak gezeyim yemek yemeyi de unutuyorum o zamanlar daha iyi veriyorum kiloyu demekki. Annemin dediği gibi sokağa mı atmışlar acaba benim göbeğimiVallahi kendimden çok istedim listeye girmeni sen harikasın yaa
Süpersin süpppperrrrr
Balım ben listelere yorum yapmıyorum artık da zaten o keçiboynuzları ile pekmezler ile şekersiz yapmış olmuyorsunşekersiz öyle düşündüğün gibi birşey değil sen yine normal beslenme düzenine devam et olmadı. 100 gram az evet ama en azından almamışsın bu da güzel değil mi
Harika harika harika
Tebrik ederim güzellikkk
Yok kız iyi anlamda dediydim yani spor olsa demek ki fırtınalar estirecektin bu hafta listedeHahahah lafını sokmayı da ihmal etmemişsin valla doğru ben sokak sokak gezeyim yemek yemeyi de unutuyorum o zamanlar daha iyi veriyorum kiloyu demekki. Annemin dediği gibi sokağa mı atmışlar acaba benim göbeğimi
Çok sevindim işe yaramasınaEki Görüntüle 2651078 sonunda 6 lari gördüm Allah im. Ben aslında hep diyorum benim zayıflamam için aç olmam lazım.pawlover ve Cherry Mom beni if e yonlendirdiginiz için teşekkür ederim bu eksi sizin sayenizde oldu.
Geçen hafta 70.3 dü.
Güncel 69.4
Ben 60.3tüm balım 60.2 değildim. Bir de 0zlem listeye giriyor galiba kaptinimiz öyle dediydi. Terlikli de kilosunu yazmıştı 800 gr vermiş sanırım tam emin değilim eski mesajlarda vardıCherry Mom
***5. Takım 678. Etap***
emnis(64,3/)
Cagrihilal1 (70,3/69,4/0,9/%1,28)
nrmyn(67,1/67/0,1/%0,15)
Calypso95(71,5/71,2/0,3/%0,42)
birsevgi(72,5/72,1/0,4/%0,55)
balpamuk(66,1/64,9/1,2/%1,82)
Ceylansnn (68,3/67,7/0,6/%0,88)
hanmeli (69,5/69,4/0,1/%0,14)
terliklikedi (109,8/
Suskunhanim(58/57,5/0,5/%0,86)
EceZ (60,2/
ortabahar (56,3/54,4/1,9/%3,37)
pacman (66,9/ sabit) yeni üye baş.tarihi 25.05 baş kg 70,3 hedef kg 60
Tempus (74/73,2/0,8/%1,08) eski üye adı NzLi. 516.etapta 74,6 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı,yüzdesi 163 e bölündü, hedef kilo 65.
5.takim ortalaması:%0.
Alt liste:
toplight (80,5/)646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
leyl-i-fer(76,8/
Bluuee(66,3)654.etapta 65.5 kg ile bildirimsiz izne ayrilan üye geri döndü.
0zlem(77/75,5/1,5/%1,95)562.etapta 75.5 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye
Fancynancy (87,2)606.etapta 84 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye
❤❤❤❤Vallahi kendimden çok istedim listeye girmeni sen harikasın yaa
Süpersin süpppperrrrr
Harika harika harika
Tebrik ederim güzellikkk
Ben 60.3tüm balım 60.2 değildim. Bir de 0zlem listeye giriyor galiba kaptinimiz öyle dediydi. Terlikli de kilosunu yazmıştı 800 gr vermiş sanırım tam emin değilim eski mesajlarda vardı
Ya ben pilatesle bile acayip ter atıyorum.Kız pilatesle değişmez o ter atman lazım kardio yapsaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?